İki siteyle kazanç sağlamak

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Ben geneld maç atıyorum Dante .Sen kendi videonu yapmayı denedinmi yapıyor ya adamlar mesela Ronaldo Skills vs. o şekilde vegas ile efekt ekleyip çok güzel videolar çıkıyo ortaya .

Bende 1 haftadır programı çözmeye çalışıyorum da baya karışık.Bir de sende yansımış benim nerdeyse 400k dan fazla izlenim adsenseye yansımadı.Şu an 2 tane 200k lık kanal duruyor öle.Mesela geçenki tr maçını atan adam götürdü parayı en son baktığımda 300k yı geçkin ve reklam çıkıyordu.

Bide direk star dan alıp atmış nasıl reklam açmış acaba merak ettim :)

hem youtuber sin hemde bilmiyorsun he sony vegas pro bir video edit programıdır en ünlüsü heralde chroma (green screen) bile yapabiliyorsun profosyonel bir program

Hocam olabilir arkadaşta zaten camtasia olur mu diyor yani sony vegas hakkında bilgisi yoktur makul karşılamak lazım. Kimse 4X4 değildir hocam, birbirimizi tamamlayacaz ki sorunsuz ve kesintisiz kazançlara ulaşacaz.

Ben geneld maç atıyorum Dante .Sen kendi videonu yapmayı denedinmi yapıyor ya adamlar mesela Ronaldo Skills vs. o şekilde vegas ile efekt ekleyip çok güzel videolar çıkıyo ortaya .

Bende 1 haftadır programı çözmeye çalışıyorum da baya karışık.Bir de sende yansımış benim nerdeyse 400k dan fazla izlenim adsenseye yansımadı.Şu an 2 tane 200k lık kanal duruyor öle.Mesela geçenki tr maçını atan adam götürdü parayı en son baktığımda 300k yı geçkin ve reklam çıkıyordu.

Bide direk star dan alıp atmış nasıl reklam açmış acaba merak ettim :)

Hocam inanırmısın şuan skills videosu yapmak için video indiriyorum :) Sabah 5-6 ya kadar uraşıcam.Benim öyle 2-3 videom var.Yansıma sorunuyla ilgilide inan bir bilgim yok.Bende yansıdı.Tabi 160 izlendiyse 120 si yansıdı.Adsense hepsini yansıtmıyo.

Hocam inanırmısın şuan skills videosu yapmak için video indiriyorum :) Sabah 5-6 ya kadar uraşıcam.Benim öyle 2-3 videom var.Yansıma sorunuyla ilgilide inan bir bilgim yok.Bende yansıdı.Tabi 160 izlendiyse 120 si yansıdı.Adsense hepsini yansıtmıyo.

Anladım dostum bakalım attım bugün 2 video sonuç alcam gibi duruyor.Bende skills videosu yapmak için 2-3 gündür efektleri deniyorum not ediyorum felan aynı yoldayız :)

Anladım dostum bakalım attım bugün 2 video sonuç alcam gibi duruyor.Bende skills videosu yapmak için 2-3 gündür efektleri deniyorum not ediyorum felan aynı yoldayız :)

Aynen :) İnşallah iyi yerlere geliriz :)

Aslında [MENTION=2744]Dante[/MENTION]'nin taktiği futbol çalışmak isteyen ama hep telif alanlara bence yol gösterici olacaktır.

Aslında [MENTION=2744]Dante[/MENTION]'nin taktiği futbol çalışmak isteyen ama hep telif alanlara bence yol gösterici olacaktır.

Aynen öyle de algılanabilir :) Yorumunuz için teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 01:59:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:56:50 civarında gönderildi. ----------

Mesela bu video bugün oynanan bi maç.Adam atmış buyrun izlenime bakın.Birde bu maçın real,barca vs ünlü takım oldugunu varsayalım.3-4 katı artar izlenim.

Zlatan Ibrahimovic Goal ~ Kazakhstan vs Sweden 0 1 FIFA WC Qualifiers - YouTube

ben gol videolarını denemiştim ama hep telife takılmıştı, tekrar deneyelim bakalım belki bu sefer olur hocam :)

edit: bu arada videonun asıl hitlenmesi heralde 1-2 gün içerisinde oluyordur, o süre zarfında atıyorum para kazandırdı, sonra riske girmemek için videoyu silsek bir anda nolur sizce?

emeğine sağlık arkadaşım güzel ve yol gösterici bilgiler vermişsin teşekkürler.

Mesela Sabri gol attı biri paylaşmış aldık

Video edit programıyla ne yapacağız telife takılmaması için? Kanal logosunu mu silelim? Orayı tam anlayamadım da

Video edit programıyla ne yapacağız telife takılmaması için? Kanal logosunu mu silelim? Orayı tam anlayamadım da

Üstten ve altan az bişe incelt.Kanal logoları gidecek şekilde.Tabi onu yapınca illa vermiyo diye bişe yok.%90 vermez ama.

Kardeşim bu arada Sabri gol atarsa inan çok izlenir ii yakalamışın :D Sabri gol konusunda internette bir fenomen zaten :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri