iki sorunum var: Partnerden çıkıp adsenseye geçmek ve Artmayan abone sayısı; abone geldiği halde

• Kullanıcı matheas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matheas

Kayıtlı Üye
arkadaşlar kendi çapında özgün kanalım var, ünlem zımbırtısı çıkınca partnere geçme gafletinde bulundum, şubatta girdim şuana kadar 425 dolar kazandım ama tek kuruş alamadım daha. Şimdi mesele, partnerden adsenseye kolayca geçebilir miyim? partner sorun çıkartabilir mi?

Diğer sorunum da 2 gündür abone geldiği halde yt sayfasında abone sayım sabitlendi artmıyor. Bu genel bir sorun mu yine kanalla ilgili bir şey mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

hangi partnere geçtin hocam? özgün çalıştığın halde kazandığın parayı vermeyenlerin allah belasını versin.

Creative hocam kimseye de tavsiye etmem, adsense'den fazla kazandırmadığı gibi ödemeleri de düzgün değil.

hangi partnere geçtin hocam? özgün çalıştığın halde kazandığın parayı vermeyenlerin allah belasını versin.

arkadaşlar kendi çapında özgün kanalım var, ünlem zımbırtısı çıkınca partnere geçme gafletinde bulundum, şubatta girdim şuana kadar 425 dolar kazandım ama tek kuruş alamadım daha. Şimdi mesele, partnerden adsenseye kolayca geçebilir miyim? partner sorun çıkartabilir mi?

Diğer sorunum da 2 gündür abone geldiği halde yt sayfasında abone sayım sabitlendi artmıyor. Bu genel bir sorun mu yine kanalla ilgili bir şey mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ödeme bilgileriniz banka mıydı? Bankaysa 150 doları geçmeniz gerekiyor toplam kazançta. 425 dolara mart ayının sonuna kadar ulaşmadıysanız paranızı almamanız normal.

Adsense'e de geçiş aslında kolay, ama uzun sürüyor. Partnerden ayrıl dediğiniz zaman 1 ay içinde atıyorlar direkt adsense bağlayabiliyorsun.

kardeş ölmüşse bu forum ne işin var ozaman zorla tutan yok seni

arkadaş nasıl alamıyorsun özgün içerikte paranı ? git dava aç faso fiso özgün diyerek hep karalıyorsunuz ben 4 tane spam kanalın parasını hepsininde paypal adresi aynı 2 aydır düzgün bir şekilde creativeden alıyorum. 2k $ hiç geçmedim 1 kanalda sorunsuz ödeniyor her ayın 10-11 i gibi paypalıma para

arkadaş nasıl alamıyorsun özgün içerikte paranı ? git dava aç faso fiso özgün diyerek hep karalıyorsunuz ben 4 tane spam kanalın parasını hepsininde paypal adresi aynı 2 aydır düzgün bir şekilde creativeden alıyorum. 2k $ hiç geçmedim 1 kanalda sorunsuz ödeniyor her ayın 10-11 i gibi paypalıma para

Dava mı? Türkiye ile hiç bir bağlantısı olmayan şirkete dava açmak, havaya yumruk sallamak gibi bir şey hocam mantıklı olmak lazım.

Dava mı? Türkiye ile hiç bir bağlantısı olmayan şirkete dava açmak, havaya yumruk sallamak gibi bir şey hocam mantıklı olmak lazım.

He Türkiye bağlantısı olması lazım demi :)))))) ya arkadaş yaşın 14-15 sanırım ben burdan dünyanın her tarafındaki şirkete insana dava açarım hele özgün içerik ise :) ama belliki ya yaşın ufak yada özgün diye sallamasyon yapıyorsun.

yaşı kesinlikle ufak kullandığı kelimelerden belli zaten

Forum ya atış serbest. herkes bir ceo modunda ya:) mahkemeyi kazansan bile adamların çokta urumda sanki napacan savaş mı açacan ödemezse:) ya boş muhabbetsiniz yeminlen. soru sorduğum adamlara bak.

Forum ya atış serbest. herkes bir ceo modunda ya:) mahkemeyi kazansan bile adamların çokta urumda sanki napacan savaş mı açacan ödemezse:) ya boş muhabbetsiniz yeminlen. soru sorduğum adamlara bak.
Ne boş cocuksun sen kalabalık yapma forumda bos yere işine bak.

şikayetler değerlendirlip gerekli uyarı yapılmıştır.karşılıklı alıntılarla hoş olmayan durumlar yaratmayalım.

Mahkemeyi kazanacaksın vede şirket ödemeyi yapmıcak neyin kafası bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri