kptncksprv
Yasaklanmış
Hocam aynı durumu bende yaşadım pazartesi para hesabınıza yatar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam aynı durumu bende yaşadım pazartesi para hesabınıza yatar.
Öncelikle lütfen rica ediyorum çoklu adsense ile çalışanlar nasıl bir yol izlememiz gerektiğine bir açıklık getirirse sevinirim... Benim konuma gelecek olursak kendi adıma olan bir adsense hesabım ve bu hesabımdan ödeme almak için kullandığım yine kendi adıma olan bir garanti bankası hesabım var... Yaklaşık 3 - 4 ay önce 2. bir adsense hesabı oluşturdum babamın adına ve adres bilgilerinide ilk açtığımda hesapta olduğu gibi aynı verdim sadece daire no farklı olarak ve pin bilgilerimi girip hesabı onayladım.. Aynı şekilde banka hesabımıda doğrulamak için garanti bankası int şubeden farklı bir iban oluşturarak bu hesabıda doğruladım..Fakat bugün yatması gereken para malesef hesabıma geçmemiş.. Bunun nedeni ne olabilir ben nerede yanlış yapmış olabilirim arkadaşlar ? Ödeme makbuzuyla bu parayı alma şansım var mıdır ?
Hocam eft gönderen yani google babanızın ismini yazdıysa ki babamın adına kayıtlı diyosunuz muhtemelen öyle olmuştur ödeme iade olmuştur.. EFT mantığı hesap ile alıcı adının tutması ile işler şahsen ben böyle biliyorum.. Mesala şöyle bir örnek veriyim.. Beni tanıyan bilen doğan uzun diye tanır bir gün bir arkadaşım vakıfbanktan garanti bankasına bana 500 tl eft yaptı alıcı adına doğan uzun yazdı para havuza düştü bekletildi fakat hesabıma geçmedi sebebi ise kimlikdeki ismim doğanay uzun ben sorunun sebebi bu olduğunu tahmin ediyorum nacizane fikrim.. Her ne kadar 24 saat önce attığım bir postu 2 kere güncellememe rağmen bir kişi cevap vermese de ben senin soruna bilgim dahilinde bişeler yazıyım dedim..
Bol kazançlar hocam, Sana tavsiyem alıcı adını baban yaptıysan babanın hesap numarasını ver ve google ödeme ile ilgili mail at yada bekle bidaki aya sağlıklı bir şekilde yatar.. Para 3 iş günü içersinde gönderene dönecek onlar sizinle iletişime geçecek başıma geldi biliyorum..
Verdiğin bilgiler için teşekkürler.. Alacaklı adınıda aynı şekilde ilk adsensemde olduğu gibi kendi ismim yaptım herşey olacağına varsın napalım![]()
Tüm bilgileri aynı 2 tane adsense hesabım var. 2 aydır sıkıntı çıkmadı.
hocam sorularına tek tek cevap vereyım konuyu gormemısım kusura bakma öncelıkle hastayım bu aralar biraz.
aynı evde 10+ adsense basvurusu yaptım ve hepsine pin aynı eve geldi. yani adsense pini isterken kayıt olurken verdııgnız adres bence sorun cıkartmıyor cunku bana bir sorun olusturmadı
2. olarak adsensenız tl mi dolar mı acaba?
3. olarak benım 1 ziraat kartına 3 hesap tanımlı dediğin gibi internet bankacılıgı hesabıda var 2 3 hesap seklinde gozukuyor karta girdiğimde ve hepsine adsense baglı para yatıyor..
Konuya olan ilginiz için çok teşekkür ederim.. Geçmiş olsun bu arada.. Adsensem tl bu arada... Alacaklı adini da değiştirdim kendi üzerime aldım ..
HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi
adsensede para işlemde diyormu ? ne diyor...
hiç olmadı ödeme yontemını değiştirmenizi öneririm...
babanın adı soyadı = babanın internet iban nosu olacak... sizde farklımı ?
1-adsense kıme aitse = banka hesabıd ao kışıye ait olacak... bu kısımda sorun varmı ?
2-adsensede par aişlemde diyormu ?
3-paranın yatması gerektiğini niçin düşünüyorsunuz? adsenseden esım eklersenız bakarız..
4-kolaygelsın
yapacağın garanti bankası açtıgın hesap ile adsense hesabını aynı isim yapacan bu kadar basit "ali çöp " adsensedeki isimse garanti banaksı açılan isimde " ali çöp "" olacak aynı isim farklı ibanla sorun yaşamazsınn
Alacaklı adı ve banka hesap adı aynı olsun iban farklı olsun biri sürü adsense aç yoluna bak diyorsun yani.. Ama anlamadığım olay alacaklı adı farklı banka hesap adı aynı iban farklı şekildede ödeme alan birkaç kişiyle görüştüm.. Yani herkes farklı birşeyler diyor..
benim adsense babamın üzerine girdiğim banka bilgileri kendi üzerime ve googledan paramı her ay alıyorum sıkıntı olmuyor
eski zamanlarda adsense hesabın ile girdigin banka bilgilerin aynı isme olması gerekiyordu ancak artık böyle bir şey yok değişmiş. bilginize beyler.
ilk denememdi bu oldu ziraat bankası 2.başvuruyuda yapacagm adsense adı baska kişi ama banka hesabım ziraat bankası yani bu kart ile
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.