İkinci el arabada sıkıntı?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
fiat servisinden ikinci el araç aldım,satışınıda aldım
fakat kilit sisteminde yani beyninde sorun çıktı,servis ucretsiz ilgileniyor,
Sorun hal olmazsa ücreti geri ödeyeceklerini söylüyorlar,

sorum şu arkadaslar ikinci el araçta tüketici hakları varmı?
sonuçta satışı almışım, sizce hakkımı araya bilirmiyim saygılar
hayırlı cumalar

belirli haklar var ancak detaylarına hakim değilim. Servisten aldıysanız sorunu düzeltirler bence.

servisden aldıysan sıkıntı olmaz kişiden almışsan sıkıntı

servistende alsan kesinlikle başka bir yere gösterderim. balata, fren, sistem ve aksamlarına baktır. Arkadaş ciddi bir servis garantili araç aldı, başka yere gösterince saçma sapan ciddi sıkıntılar çıktı.

servistende alsan kesinlikle başka bir yere gösterderim. balata, fren, sistem ve aksamlarına baktır. Arkadaş ciddi bir servis garantili araç aldı, başka yere gösterince saçma sapan ciddi sıkıntılar çıktı.

expertize gosterdık ama kilitleme sistemınde sıkıntıyı en son fark ettık,
satısı aldıktan sonra

servise bağlı her servis aynı olmayabilir ve karşınızda bir servis var sonuçta yine de her şekilde mağduriyetinizi giderirler diye düşünüyorum .. ( servislerde tamirat ve bakım v.s pahalıdır ama siz aracı oradan aldığınız için zaten ücret ödemeyeceksiniz )

servise bağlı her servis aynı olmayabilir ve karşınızda bir servis var sonuçta yine de her şekilde mağduriyetinizi giderirler diye düşünüyorum ..

acaba ıkıncı el araçta tuketıcı hakları neoluyor,kanunen bır hakkımız var mı onu arastırıyorum,

baska bırsey olsa sıfır bır urun garantısı vardır servısı vardır
ama bu araç?

kısmet bakalım

İkinci el için geçenlerde bir haber vardı garanti çıkacak diye ama çıktımı bilmiyorum ama sizin karşınızda bir servis var ve sizin mağduriyetinizi o yasal şeylere gerek kalmadan hallederler diye düşünüyorum..

;ve bunu da söylemişsiniz yani eğer halletmezlerse o zaman düşünürsünüz bence rahat olun ..

İkinci el için geçenlerde bir haber vardı garanti çıkacak diye ama çıktımı bilmiyorum ama sizin karşınızda bir servis var ve sizin mağduriyetinizi o yasal şeylere gerek kalmadan hallederler diye düşünüyorum..

;ve bunu da söylemişsiniz yani eğer halletmezlerse o zaman düşünürsünüz bence rahat olun ..

evet ole,
bı arastırma yapıyorum en azından karsılarına bos cıkmayayım

sorum şu arkadaslar ikinci el araçta tüketici hakları varmı?
sonuçta satışı almışım, sizce hakkımı araya bilirmiyim saygılar
hayırlı cumalar

hocm sıkıntı gıderdıkten sonra probem ne kalıokı.
kaldıkı bazen sıfır aracta sıkııntı cıkıo teknık hemen geregını yapıyorlar.
yoksa ıkıncı elde bıseyler herzaman cıkabılır.sızınkı ıyı bence garantılı sanırıkm bedava yapıyorlarsa..ha yapamazlarsa ozaman tabıkı problem baslar sız haklısınız ama tuketıcı hake heyetı meblag buyuk olacagı ıcın bakmaz sanırım tuketıcı mahkemesıne basvurursunuz.oda arac sıze satılırken eger varsa bır garantı veya exprestız vs bır belge evrakbunları delıl gosterırsınız

hocm sıkıntı gıderdıkten sonra probem ne kalıokı.
kaldıkı bazen sıfır aracta sıkııntı cıkıo teknık hemen geregını yapıyorlar.
yoksa ıkıncı elde bıseyler herzaman cıkabılır.sızınkı ıyı bence garantılı sanırıkm bedava yapıyorlarsa..ha yapamazlarsa ozaman tabıkı problem baslar sız haklısınız ama tuketıcı hake heyetı meblag buyuk olacagı ıcın bakmaz sanırım tuketıcı mahkemesıne basvurursunuz.oda arac sıze satılırken eger varsa bır garantı veya exprestız vs bır belge evrakbunları delıl gosterırsınız

expertiz var dostum ama çok alakasız bı yerde sorun cıktı,
oda malesef sağlam bır sorun,bakalım oglen ak kara bellı olucak
bu arada garantisi yok malum ıkıncı el arac,zaten ticari

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri