İlgi alanlarınız nelerdir ?

# İnternetten para kazanma sistemleri.
# Photoshop
# Bodybuilder [1 Hafta oldu başliyalı] :)
# Sosyal Medya Danışmanlığı
# Seo
# Backlink Çalışmaları
# Arada Sırada Partner Olursa Spama devam
# Yakında kişisel blog açicam zaten ayrıntıları orada görürsünüz ^^
# Kairos Planet

5- İhtiyaca göre youtube ile ilgileniyorum ( En son kazanç 10 gunluk çalışma ile 5.5 k 2016 nın ocak ayında adsense ) .
abi naptın sen böyle 10 günde nasıl bu kadar kazanabildin ihtiyacın yoksa yt foruma taktik versen bari çok çok dua alırsın bari kaç aydır tık yok bende ya herkese taktik vermek istemezsen de pm bir tık uzağında tşkler kolay gelsin

Benim de Film müzik elektronik üzerine bir dükkanım var araba teyp ses sitemi çanak uydu montaj işleri dükkanda.
Onun dışında bir web radyom var Radyo50 | www.radyo50.com | 50FM | 50 Haber ünlü sanatçıları konuk falan alıyoruz hobi niyetine.
Youtubela uğraşıyorum aylık elektrik internet su masrafını çıkartacak kadar.
Nevşehir Avanos (kapadokya) İHA muhabiriyim. Haber sitem vardı kapattım para getirmiyor bölgesel haber olduğu için. 2 ay kadar öncede bir artinin ilçe yönetimine girdim basın ve tanıdım müdürü olarak. dükkan olmasa hiçbiri karnımı doyurmaz onu da söylemekte fayda var :)

eskiler hep derdi ''Çok iş yapan adam aç kalır''diye tek alana yönelin en fazla 2 vardır büyüklerin bir bildigi :)

# İnternetten para kazanma sistemleri.
# Photoshop
# Bodybuilder [1 Hafta oldu başliyalı] :)
# Sosyal Medya Danışmanlığı
# Seo
# Backlink Çalışmaları
# Arada Sırada Partner Olursa Spama devam
# Yakında kişisel blog açicam zaten ayrıntıları orada görürsünüz ^^
# Kairos Planet

bende oldu baya kairos gireli kazanclar nasıl :)

Öğrencilik yapmaktayım haliyle işsiziz iibf iktisat
Lol, Çizgiroman, şiir, şair

Selamlar - Bol Kazançlar - Huzurlu günler
- En çok öğrenmeyi istediğim iş Seo bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum
- Dailymotion çalışıyor(dum) eski kanallarım var 25 eylülde evleneceğim kadın arkadaşımla beraber çalışıyoruz ben bu aralar pek bişey yapmıyorum
- Web sitelerim var onları geliştirebilmek adına Seo-Sem araştırmaları yapıp videolar izleyip makaleler okuyorum baştada belirttiğim gibi Seo işini kafaya taktım onu öğrenme aşamasındayım.
- Youtube düşünüyorum ama kendime güvenemiyorum

Web programcılığı
her zaman bir konuda uzmanlaşmak daha iyidir ;)

Öylede tek iş karın doyurmuyor malesef :) + şahsen ben oturdugumdada rahatsız oluyorum devamlı iş olsun istiyorum :) ama yogunlasmak ıstedımı bir konuya yogunlasabılıyorum aslında tek işle uğraşmak değilde her yaptıgın işe yoğunlaşmak uzmanlaştırır insanı :)

1- Öğrenci olmaya çalışıyorum
2- Muhasebeciyim (Elazığ Ford Bayiinde)
3- Youtube a geri dönmeye çalışıyorum :)
4- Bağlama Çalıyorum
5- Futbol izleme-oynama (Haftada 2 kere halısaha olmazsa olmazım)
6- Pc de yabancı dizi - film - oyun

Böyle gidiyor hayat

BK9KNriCAAAja6h.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri