İlginç bi olay....

Hocam ayarlardan beni engelli listesine al da yanlis bi hareketimiz olur neme lazim :D

Telefondan gönderildi...

Geçmiş olsun.Bu arada Şehreküstü'nün ilerisi değil mi orası, yoksa bana mı öyle geliyor.

Hocam 3-5 ay sonra askere gidicem bi üflermisiniz guzel yere ciksin :)

Allah yardımcın olsun hayırlısıyla...
yalnız ben o işe bulaşmıyım sıkıntılı. ben tuncelide yaptım sana faydam dokunur mu bilemicem:rolleyes:

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

hacı sende borsa gibisin valla iniyon çıkıyon :D :D

haydi gençler sinerji cuma gecesi oldu şu flagçılara ateş salalım:p:p:p:p

hacı sende borsa gibisin valla iniyon çıkıyon :D :D
:D:D:D:D:D:D:D:D abi sende petrol gibisin hep çıkıyon hep çıkıyon :D
Allah yardımcın olsun hayırlısıyla...
yalnız ben o işe bulaşmıyım sıkıntılı. ben tuncelide yaptım sana faydam dokunur mu bilemicem:rolleyes:

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

haydi gençler sinerji cuma gecesi oldu şu flagçılara ateş salalım:p:p:p:p

ALLAH onların evine ateşler salsın. ıslak banyo terliğine çorapla bassınlar. ayak kuş parmakları sivri köşelere değsin. la arkadaş biz niye bu kadar iyi niyetle yaklaşıyoz bilmiyom ki ALLAH belalarını versin deli oldum yav

:D:D:D:D:D:D:D:D abi sende petrol gibisin hep çıkıyon hep çıkıyon :D

ALLAH onların evine ateşler salsın. ıslak banyo terliğine çorapla bassınlar. ayak kuş parmakları sivri köşelere değsin. la arkadaş biz niye bu kadar iyi niyetle yaklaşıyoz bilmiyom ki ALLAH belalarını versin deli oldum yav
yok be şu son 3 gün varya :mad::mad:
uçurdular kardeşim ya :eek:
amma dönüşüm muhteşem olacak bugün istirahat verdim kendime yarın sabahtan felaket geliyom :D :D :D

Hocam özelden bi ara görüşelim 2 3 tane yaşamayı cidden hak etmeyen kişiler var onları bi gönderelim. Ücreti pm den yazarsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri