İlginç bir durum sözkonusu

• Kullanıcı dombalak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

dombalak

Yasaklanmış
Youtube spam video kasıyorum birçoğumuz gibi. Kategorim teknolojik ürün incelemeleri. Uzun zamandır ilgimi çeken bir durum var ama ne yapacağıma karar veremedim.

Bir çok firma bana mesaj gönderiyor ve kendi ürünlerini tanıtan videolar çekmemi istiyorlar. Az önce bir tanesi daha mail gönderdi ve bana adresinizi verin ürünü gönderelim diyorlar. Bahsettiği ürün ise android dongle tv seti.

Bunun gibi bir çok teklif geliyor. Artık bunları değerlendirmeyi düşünüyorum hatta bunu bir plan dahiline alıp yakında youtubeda adsense dışında bunu nasıl kazanca çevireceğimi anlatan bir yazı hazırlamayı planlıyorum.

Teklifler arttığı için beni zorla özgüne geçirecekler yani :)

Sizler ne dersiniz istedikleri videoları hazırlayayım mı?

Bence yapabilirim diyorsanız sizin için güzel bi adım olur özgünlük herzaman iyidir :)

Hocam boyle bir imkan sunuyolarsa sana kacirma herkese denk gelmez hem ozgun icin iyi fikir

firmalar yabancı, türkçe çalışmıyorum zaten.

adamlar uzakdoğudan, avrupadan vs ürünleri gönderecekler. Ürünler tabiki bende kalacak :) hediye niyetine veriyorlar.

Bunu daha önce planlamıştım bu teklifler yoğun olarak geldiğinde. Daha sonra bu işi sponsorluk şeklinde yapacağım. Video başı veya yıllık anlaşma şeklinde düşünüyorum.

Tekliflerin sayısı azımsanmayacak kadar çok en az 15-20 teklif var.

İngilizce dilinde sunum yapabilirim sorun yok

firmalar yabancı, türkçe çalışmıyorum zaten.

adamlar uzakdoğudan, avrupadan vs ürünleri gönderecekler. Ürünler tabiki bende kalacak :) hediye niyetine veriyorlar.

Bunu daha önce planlamıştım bu teklifler yoğun olarak geldiğinde. Daha sonra bu işi sponsorluk şeklinde yapacağım. Video başı veya yıllık anlaşma şeklinde düşünüyorum.

Tekliflerin sayısı azımsanmayacak kadar çok en az 15-20 teklif var.

İngilizce dilinde sunum yapabilirim sorun yok

köşeyi döndünüz hocam :D hayırlı olsun darısı başıma :D

Hocam sorduğunuz soruya bakın bu fırsat kaçar mı, yabancı dilde de sorun yokmuş tamam işte. :)

edit:imla

Koseyi dondunuz kacirmayin.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence kesinlikle kaçırmayın hocam :) Spam'dan özgüne geçiş yapmış olursunuz kat kat daha iyi olur hatta sizin adınıza kesinlikle çok iyi olur :)

Bu fırsatı kaçırmayın hocam, bir yandan adsense pantner bir yandan da sponsordan gelir elde edersiniz. Yabancı dilin olmasının faydaları say say bitmiyor, bol kazançlar.

Size hediye mahiyetinde gönderilecek ürüne aldanıp bu işi yapmayın , mutlaka ücretinizi emeğinizin hakkını konuşup belirleyin anlaşın , ürünün sizde kalma kısmı olayın kaymağı artık..

Umarım başarılı olursun ve burada ki birçok arkadaşa örnek olursun.

Bir keresinde yavru köpek videosu yayınlamıştım ve los angeles te bir tv den teklif almıştım.köpeklerinizi tüm dünyaya tanıtabiliriz dizide oynatmak istiyoruz vs vs tabiki ücretini de ödeyeceklerini belirtmişlerdi.hadi benimki spamdı ama hocam sizinki gayet güzel ilk etapta küçük ücretlerle yaparsınız sonra artık parayı taşımak için bi çanta felan gerekir sanırım ;)

Birçok arkadaş soruyor gerçekten mi diye :)

Gelen maillerden bir tanesi

Dear friend i want send a free our xxxxxxxxx android dongle would you mind help us do some review for our android tv box and Dongle you can search xxxxxx know more about xxxxxx brand product my email is [email protected] if you interesting pls email with me .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri