İlginç Para Kazanma

• Kullanıcı samet142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

samet142

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim para kazanma 2 kanalımda gitti yani tüm kanallarımda sabah uyarı atmışlar ama görmedim.
Google+'ya bağlı değildi bağladım açılır mı para kazanmaya ?
Ne yapayım bir de kanallarda hala reklam çıkıyor ve adsenseye izlenim geliyor sizce ne oldu *

bikaç gün daha yansır kazançlar sonra yok olur gider kardeşim.

Vay abi be gooogle+ işi felan yarıyormu yaş 16 8 aydır bu işe verdim kendimi daha para alamadım geçen ayla kesinleşen 165di bu ay 15-20 tl ile gidiyordum günlük yine kapandı be serkan abi biz ne yapacağız bi çıkar yol gösteren yok mu :(

Ben sorunlu kanalı sildim diğer 14 tanesini açtım bu şekilde 11 gün oldu sıkıntı yok :)

Ben sorunlu kanalı sildim diğer 14 tanesini açtım bu şekilde 11 gün oldu sıkıntı yok :)

2 kanalım vardı 2sinede sabah uyarı gelmiş görmemiştim kapanmış saat 10 gibi google+ ile bağlantılı değildi bağladım sence ne yapayım ?

uyarı gelen mesajda yazan kanalı sildiysen bekle yarın öğlen giibi açılır para kazanma devam edersin aynı şekil :)

uyarı gelen mesajda yazan kanalı sildiysen bekle yarın öğlen giibi açılır para kazanma devam edersin aynı şekil :)

kanalı sildiysen dekren ?
Kanalları google+ya bağladım silme milme yapmadım açılır mı ?
Ayrıca video atmayacağım kesinleşssin bari elimize bi para geçsin riks alamam :D

benım o şekild eolan kanalalr çöp olmuştu

Şimdi kardeşim örnek olarak 3 kanalın var diyelim 1 . kanal a , 2. kanal b, 3.kanal c

a kanalın bilindik sebeplerden para kazanmaya devre dışı kaldı

b ve c kanalına uyarı mesajı geldi ama görmedin . o b ve c kanalındaki uyarıda sayın falan filan " a " kanalınızdaki bazı dünya geneli engellmesi vs dolayından bütün hesaplarınız devre dışı kaldı diyor ya .

senin ozaman a kanalına girip adsense ile ilişkisini kesmen lazımki diğer 2 knal zarar görmesin. sonra b ve c kanalına girip google+ ya bağlıyosun onlar para kazanmaya devam ediyor.

Google+ ile bağladım hala para kazanma gelmemiş sorun var mıdır sizce ?
Bu arada adsenseye hala izlenim ve tık geliyor 100tık gelmiş bugün..

---------- Mesaj saat 18:19:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:49 civarında gönderildi. ----------

Yok mu bi cevap ?

Hocam gelmesi bisey fark etmiyor benim gameplay videosu cektigim kanal, +18 kanal ve vine sayfam gitti ki hepsine direk kapandi diye gelmis sadece +18 olana uyari gelmis gece onuda görmedim sabahada bitti gitti :)

Şimdi kardeşim örnek olarak 3 kanalın var diyelim 1 . kanal a , 2. kanal b, 3.kanal c

a kanalın bilindik sebeplerden para kazanmaya devre dışı kaldı

b ve c kanalına uyarı mesajı geldi ama görmedin . o b ve c kanalındaki uyarıda sayın falan filan " a " kanalınızdaki bazı dünya geneli engellmesi vs dolayından bütün hesaplarınız devre dışı kaldı diyor ya .

senin ozaman a kanalına girip adsense ile ilişkisini kesmen lazımki diğer 2 knal zarar görmesin. sonra b ve c kanalına girip google+ ya bağlıyosun onlar para kazanmaya devam ediyor.

Hocam dediğin gibi sorunlu kanalı silip para kazanması giden bir tane kanalı google+ ya bağladım. Yaklaşık olarak ne kadar sürede para kazanma aktif oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri