ilk 3 gün sizce nasıl

Kiyoshi

Yasaklanmış
ql1ks.jpg

yorumalrınızı bekliyorum yeniyim arkadaşlar 4 veya 5 kanal ekl toplamda 50 tane video felan var

kanallara kaç video atiyim
bide ne zaman kazancam yazacak

tşk kolay gelsin

Kanallarını güncel tut her gün 10 video at. Kanal sayını artır.

Kazancını görmek için
Adsens giriş yap sırasıyla // Tam raporları görüntüle / İçerik Barındırıcıları için AdSense / Yukarıdan tarihi bugün seç

Güzel tbm yakalamışsın tebrikler kategori nedir?Açabildiğin kadar kanal aç ve video at ne kadar video o kadar tık demektir

kardeşim bu tbm şans işi ya başka hiçbir şey değil

Şansı olanın tbm si yüksek şansı olmayanın düşük.

Mesela muslera06 nın şansı oldukça yüksek.

ben böyle düşünüyorum.

Konu açan arkadaşlar nicheın ne olduğunu bile bilmiyor, daha yeni ama tbm si 0.27$ şans değil de nedir bu ?????

Kafayı yiyecem.

Az önce bi tık gelmiş ingilizce kanallarım var 2 tane aktif olan 0.02 tbm vermiş bu şanssızlık değil de nedir ki !

Bugün 0.02$ olarak gider büyük ihtimal ingilizce kanallarda nasıl 0.02 tbm olabilir ki şu çöp reklamları bi tespit edip engelleyebilsek keşke !!!!!!!!

Haksız mıyım arkadaşlar ?

ya arkadaslar tbm ile falan ne kafaya takiyorsunuz ki once guzelce kazanin muslera abimiz zamani geldiginde paylasacagindan eminim tbmyi arttiramiyorsaniz tiklamayi arttirmaya calisin boylede ayni yola cikiyor

ya arkadaslar tbm ile falan ne kafaya takiyorsunuz ki once guzelce kazanin muslera abimiz zamani geldiginde paylasacagindan eminim tbmyi arttiramiyorsaniz tiklamayi arttirmaya calisin boylede ayni yola cikiyor

kardeşim takılmayacak şey değil tbm en önemli şey az tık ile çok kazanmak amaç olmalı adamlara bakıyorum 0.27$ tbm niche bile kullanmıyorum diyor benim tbm 0.02-0.06$ ve ingilizce kanal nasıl oluyor anlamıyorum var mı bunun bir izahı ?

Az önce 1 tık gelmiş 0.02$ tbm gelde moralin bozulmasın :(

Böyle olunca içimden video yüklemekte gelmiyor 0.15-0.25 olsaydı insanın şevkide geliyor

kardesim bence tbm cok oynak bisey yani bu is icin cok deneme falan yapmalisin yani tbm miktari tiklanma satina hatta tiklayan iki kisi olsun ayni anda tiklasinlar ayni reklama ama biri turkiyede olsun biri amerikada yine farklilik gosteriyor yani bence size onerim surumden kazanin bir sure kazanc saglayin daha sonra ince islere girmeniz kanatindeyom

kardeşim ama kazanç niche oluyor sonuçta ?

Niche kullanmayanlar çöp reklamlar ile uğraşıyor...

hayırlı kazançlar tbm gayet iyi gözüküyor

Hayırlı kazançlar ben başka bir yöne çekmek istiyorum konuyu kişisel ve bizlere özgün videolar ile uploadlar"da acaba nasıl bir durumla karşı karşıya kalmaktayız bunun artıları nedir ? kanal kapanmaması veya telif uyarıları dışında ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri