İlk 5 gün için bu tablo nasıl?

• Kullanıcı Reyiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Reyiz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar başlayalı 5 gün oldu ve kazancım bu kadar;

Sizce nasıl bir tablo? Bir de önerileriniz varsa dinlemeye hazırım.

hocam başlangıç için iyisin bence ben daha kötü durumdayken şuan allah bin şükür 3-5 kazanyrz devam

sen reklamlara tıklama kendin sadece çalıştığın katagori ile iligli yoğunlaş reklamlara sakın tıklama adsensen ban yer sölemesi

Arkadaşlar başlayalı 5 gün oldu ve kazancım bu kadar;

Sizce nasıl bir tablo? Bir de önerileriniz varsa dinlemeye hazırım.

Başlangıca göre iyi, bu işe ilk başladığım zmanlar bende eşe dosta bastırırdım, şimdi mantıksız geliyo ama o zman zevki başkaydı yalnız To yu düşük tutardım hep, yani çaktırmazdım ama senin kabak çiçeği gibi açılmış kardeşim dikkat et :(

biladerim kimseye reklam falan tıklattırmıyorsun. hem reklam tıklattırıp hem de gelip sonuçlar nasıl diyorsun sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim. şu forumu önce bi okuyun sonra gelip başlıklar açın sorular sorun.

bangeliyorumdemez.com adsenseyi kandırmaya çalışma hocam tam kazanıyorum derken yersin banı :)

ben değil de bir arkadaşıma tıklattırdım, farklı ip yani. o zaman da sıkıntı olur mu? 10 video vardı hepsinde reklamlara tıklamıştı.

Benimde öyle olmuştu 1 aya kalmadan ban yedim sen bence adsenseni taşı yenisin zaten

ben değil de bir arkadaşıma tıklattırdım, farklı ip yani. o zaman da sıkıntı olur mu? 10 video vardı hepsinde reklamlara tıklamıştı.

Hocam bir daha tekrarlatma böyle birşeyi. Adsense hesabın bir gece ansızın gidebilir. Belki tam ödeme eşiğini aştığın anda gider pişman olursun.

Google her türlü anlıyor kardeşim farklı bir algoritması var :)

Teşekkürler uyarın için, adsenseimi taşımam en iyisi olacak gibi görünüyor :)

Başlangıca göre iyi, bu işe ilk başladığım zmanlar bende eşe dosta bastırırdım, şimdi mantıksız geliyo ama o zman zevki başkaydı yalnız To yu düşük tutardım hep, yani çaktırmazdım ama senin kabak çiçeği gibi açılmış kardeşim dikkat et :(

hocam to ne işe yarıyor acaba?

biladerim kimseye reklam falan tıklattırmıyorsun. hem reklam tıklattırıp hem de gelip sonuçlar nasıl diyorsun sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim. şu forumu önce bi okuyun sonra gelip başlıklar açın sorular sorun.

Hocam bu işte yeni olduğumu söyledim. Baya bir konu okudum ilk başlarda bunu çoğu kişi yapmış ki ben de yalnızca bir gün yaptım. Üslubunuza dikkat ederseniz memnun olurum, kimsenin karşısında çocuk yok.

bangeliyorumdemez.com adsenseyi kandırmaya çalışma hocam tam kazanıyorum derken yersin banı :)

hahahah teşekürler uyarın için ustam, dikkatli olucam :D

Benimde öyle olmuştu 1 aya kalmadan ban yedim sen bence adsenseni taşı yenisin zaten

Hocam bir daha tekrarlatma böyle birşeyi. Adsense hesabın bir gece ansızın gidebilir. Belki tam ödeme eşiğini aştığın anda gider pişman olursun.

Tamamdır, uyarınız için çok teşekkür ederim :D

Teşekkürler uyarın için, adsenseimi taşımam en iyisi olacak gibi görünüyor :)

hocam to ne işe yarıyor acaba?

Hocam bu işte yeni olduğumu söyledim. Baya bir konu okudum ilk başlarda bunu çoğu kişi yapmış ki ben de yalnızca bir gün yaptım. Üslubunuza dikkat ederseniz memnun olurum, kimsenin karşısında çocuk yok.

hahahah teşekürler uyarın için ustam, dikkatli olucam :D

Tamamdır, uyarınız için çok teşekkür ederim :D

bu forumu 4 ay boyunca hatim ettim ve 1 Allah'ın kulu görmedim ki " kendi reklamlarınıza tıklayın ya da tıklattırın sıkıntı çıkmaz " desin. sen başarmışsın bu mesajlara denk gelmeyi demek ki, tamam kusra bakma.

bu forumu 4 ay boyunca hatim ettim ve 1 Allah'ın kulu görmedim ki " kendi reklamlarınıza tıklayın ya da tıklattırın sıkıntı çıkmaz " desin. sen başarmışsın bu mesajlara denk gelmeyi demek ki, tamam kusra bakma.

sorun çıkmaz, tıklayın diyenini ben de görmedim. Bu işe başladığında heves edip denemeyen yoktur demek istedim. Boş bir tartışmaya girmek istemiyorum sizinle, iyi forumlar.

[MENTION=16033]Reyiz[/MENTION] tekrar kendi reklamlarına tıklattırmazsan geçersiz tıkları silerler ban yemezsin tıklattırmaya devam edersen ban yersin benden söylemesi.

Youtube da tiklama demek video oncesi reklam gosterimi demektir, tiklatmana gerek yok izlesinler yeter

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri