İlk Android Oyunum :D

• Kullanıcı jebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Jebi sadece reklam koyarak değil başka yollarıda varmış bir yerde okumuştum.

Hocam reklam koymak için ne yapmak gerekir?

2)müzik olarak ne yaptınız telif falan..

android uygulamalarda, ürün satma eklersen, (mesela oyunu daha iyi oynayabilmek için bir eşya eklersen) oradan da kazanabilirsiniz.

reklam koymak için googlede aratırsanız çok fazla sonuç bulursunuz, kolay iş zaten reklam koymak.

android uygulamalarda, ürün satma eklersen, (mesela oyunu daha iyi oynayabilmek için bir eşya eklersen) oradan da kazanabilirsiniz.

reklam koymak için googlede aratırsanız çok fazla sonuç bulursunuz, kolay iş zaten reklam koymak.

Bende onu soruyorum arkadaşa.Madem oyun yapmış para kazansın neden reklam koymamış diye sordum

370 yaptım :D Arkadaşım ilk oyunun olduğu için gayet iyi. Ama bazı eksiklikler var bunları ilerleyen zamanlarda geliştirebilirsin. Mesela müziği kapatmak için tuş. Uyunun hız ayarı. Ve bölüm geçme gibi kademeli yaparsan daha güzel olur. Yolun açık olsun. Madem bu işte gelir var peşini bırakma.

Unity ve playmaker öğrenirken faydalandığınız kaynakları da imkanınız varsa paylaşırsanız çok güzel olur.

al abi beni gaza getiriyorsunuz biride duolingoyu koydu buraya (ing öğretiyor) delisi gibi uğraşıyorum şimdide bu takıldı kafama öğrenmem lazım

Bu oyun nasıl 16mb şaşırtıcı ? Ben de androide başlamak istiyorum ama önce Java öğrenmem lazım bu da en iyi yaza bitmiş olur sonra ver elini Android sen baya erkenci çıktın :) Tebrik ederim..

al abi beni gaza getiriyorsunuz biride duolingoyu koydu buraya (ing öğretiyor) delisi gibi uğraşıyorum şimdide bu takıldı kafama öğrenmem lazım

ben koymuştum onu :D ben rusca ve ingilizce düşünüyorum ben'de üşengeçlik olmasa android setleri java setleri var arada açabiliyorum anca ama gaza geldikçe iş değişiyor yanlışım olmasın haziran gibi android geliştirici günleri var Odtü'de 2 gün çeşitli eğitim konferans vs oluyor beleş :D çevre yapıyorsun meslektaş çok ayrıca ortam güzel konaklama imkanıda var düşük ücretle ben pek vakit ayıramıyorum bayadır ama işlerimi yoluna sokunca androidden girip ios'dan çıkıcam paslaşırız bol bol pratik yapmaya bak devamlı yazçiz yap boz olur zamanla ben'de öyle bilgili değilim şuan ama benim ilgi alanım ve giriceğim sektör :cool:
bir'de bozulan türkçemi düzelttimmi sorun kalmıcak :D :(
Oyunu bir ara incelerim :)

Bu arada şu işlerde yoğunlaşmak için ilgi alanı olan bir kaç arkadaş arada toplansak sanaldan konferans yapsak çalışsak etsek meselsa [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] :p bilgi tecrübe paylaşımı olsun birlikte beraber gelişelim

Konuyu okuyanlarin % kaci , Unitiy programini indirdi bilgisayarina :D:D:D

thenewboston - YouTube
Buradaki dersleri izleyerek android programlamaya baslaya bilirsininiz. Ingilizce ama bilmeyenler bile izleyerek ogrenebilir. Cogumuz iyi derecede bilgisayar kullanicisiyiz. Cok zor degil.

İngilizce açıklamanızda sıkıntı var, Türkçesini yollayın düzgün bir çeviri yapalım :)

"Are you ready for explode Balloons? In as much as you have fun, improve your skills for immediate download and start playing this game."

Jebi sadece reklam koyarak değil başka yollarıda varmış bir yerde okumuştum.

Hocam reklam koymak için ne yapmak gerekir?

2)müzik olarak ne yaptınız telif falan..

Evet hocam uygulamayı ücretlide satabilyiorsun, birde indirme ve oyunu her açtığında para veren reklam tipleri varmış sanırım.Reklam koymak için hangi firmayı kullanacaksanız ona göre değişiyor hocam genelde SDK ları oluyor onu kuruyorsun anlatımıda oluyor.

Müzik için YouTubedeki ücretsiz müzikleri kullandım :D Bu tür sitelerde var Oyun materyalleri içeren; OpenGameArt.org kullanım tipleri var bazıları serbest oluyor tamamen bazıları credits kısmında isminin belirtmesini isityor bazıları ticari amaçlı kullanıma izin vermiyor bunları dikkatli okumak gerekiyor

Hocam ellerine sağlık indirdim oyunu da :D

Ama birşeyi anlamadım ben ya :D 2 program indircez sanırım. UnitySetup-4.3.4 bunu indirdim. Başka ne indiriyoruz :) Yada sizin bulduğunuz site varsa pm yada skype'den verseniz de bizde kurcalasak [MENTION=2099]jebi[/MENTION] :D

PM ni cevapladım hocam :)

Bende onu soruyorum arkadaşa.Madem oyun yapmış para kazansın neden reklam koymamış diye sordum

Hocam uygulamalrda sitelerde olduğu gibi belli bir kitleye,hite ulaşmadan reklam koymayın diyorlar kullanıcı kaybetmemek için :D

Unity ve playmaker öğrenirken faydalandığınız kaynakları da imkanınız varsa paylaşırsanız çok güzel olur.

https://www.youtube.com/user/BadSeedGames
https://www.youtube.com/user/HutongGamesLLC
https://www.youtube.com/user/BurgZergArcade
https://www.youtube.com/user/echo17software
https://www.youtube.com/user/unitycookie
https://www.youtube.com/user/HowToMakeMobileGames
Playmaker eklentisini bulan paylaşabilir mi ?

PMni cevapladım hocam

İngilizce açıklamanızda sıkıntı var, Türkçesini yollayın düzgün bir çeviri yapalım :)

"Are you ready for explode Balloons? In as much as you have fun, improve your skills for immediate download and start playing this game."

Tamam hocam teşekkürler yolluyorum :D

Reklam firması olarak tavsiye edebileceğim tek bir firma var bu konuda:
"Google" :D
admob.com u inceleyiniz :)
Evet admob adsense gibi. zaten adsense hesabinla giris yapabilirsin. eskiden ödemeler paypal'e yapilirdi. simdi adsense gibi banka hesabina yatiyor. Ayrica diger reklam aglarina uye olup onlarin reklamlarini da gösterbiliyorsun

ben koymuştum onu :D ben rusca ve ingilizce düşünüyorum ben'de üşengeçlik olmasa android setleri java setleri var arada açabiliyorum anca ama gaza geldikçe iş değişiyor yanlışım olmasın haziran gibi android geliştirici günleri var Odtü'de 2 gün çeşitli eğitim konferans vs oluyor beleş :D çevre yapıyorsun meslektaş çok ayrıca ortam güzel konaklama imkanıda var düşük ücretle ben pek vakit ayıramıyorum bayadır ama işlerimi yoluna sokunca androidden girip ios'dan çıkıcam paslaşırız bol bol pratik yapmaya bak devamlı yazçiz yap boz olur zamanla ben'de öyle bilgili değilim şuan ama benim ilgi alanım ve giriceğim sektör :cool:
bir'de bozulan türkçemi düzelttimmi sorun kalmıcak :D :(
Oyunu bir ara incelerim :)

Bu arada şu işlerde yoğunlaşmak için ilgi alanı olan bir kaç arkadaş arada toplansak sanaldan konferans yapsak çalışsak etsek meselsa [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] :p bilgi tecrübe paylaşımı olsun birlikte beraber gelişelim

valla kardeş bilgisayar programcılığını bitirdim. Eskiden kasa defteri,veresiye defteri, kütüphane pro. vs. gibi ufak tefek programları yapardım. Sonra iş güç derken bıraktık. Ama şuan android ve ios piyasasının canlanması ile benimde aklıma geliyo böle programları öğrenmek istiyorum. Sıfırdan başlayıp ne yapabiliriz?

Oyun yazmak tabi ki en iyisi.. Fakat hazır araçlarla yaptığın zaman belli bir kalıp içinde kalırsın. Kodlarla işe giriştiğinde işte o zaman oyun yapma özgürlüğü elinde olacak. Ben 2 aydır Java, Android, Android Programlama ve Android Oyun Programlama kitaplarıyla cebelleşiyorum. Adsense için oyunlar biçilmiş kaftan.. Bir de sosyal ağı entegre edersen yaşarsın.

Yeni Başlayanlar İçin Java 7 - Bilgisayar - Kitap
Android - Bilgisayar - Kitap
Android Programlama (İnteraktif Eğitim Dvd Hediye) - Bilgisayar - Kitap
kitapyurdu: kitap - Android Oyun Programlama - Şeref Akyüz, ,

Oyun yazmak tabi ki en iyisi.. Fakat hazır araçlarla yaptığın zaman belli bir kalıp içinde kalırsın. Kodlarla işe giriştiğinde işte o zaman oyun yapma özgürlüğü elinde olacak. Ben 2 aydır Java, Android, Android Programlama ve Android Oyun Programlama kitaplarıyla cebelleşiyorum. Adsense için oyunlar biçilmiş kaftan.. Bir de sosyal ağı entegre edersen yaşarsın.

Yeni Başlayanlar İçin Java 7 - Bilgisayar - Kitap
Android - Bilgisayar - Kitap
Android Programlama (İnteraktif Eğitim Dvd Hediye) - Bilgisayar - Kitap
kitapyurdu: kitap - Android Oyun Programlama - Şeref Akyüz, ,

Evet hocam kesinlikle bu işte ilerlemek istiyorsan UnityScript'i(JavaScript veya C# Syntax) öğrenmek gerekiyor. Ama yok ben az uğraşıp hemen sonuca gideyim kod yazmıyım diyorsanızda verdiğim eklentiyle basit oyunları yapabilirsiniz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri