İlk arabamı Aldım Çok şükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun güzel araç maşallah. Kazasız belasız kullanman temennisiyle,
Sevincini bizimle, forum ile paylaşman güzel olmuş, çalışma şevki olmayanlara moral,motivasyon olur.

Hayirli olsun hocam Allah kaza bela vermesin darisi bizlerin basina

Hayırlı Olsun bizde bu hafta içinde alacağız Allah nasip ederse

[MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION] müdür yazma şuraya ne alıyosanız bence yazmayın bu foruma hocam. Neden böyle dediğimi anlamışındır.

pc ye yeni geçebildim, Herkese çok çok teşekkürlerimi sunuyorum rabbim herkese hayırlıysa nasip eder İnşallah.
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] seni unuttum sanma online değildin, sana ayrıca teşekkür etmek için online olmanı bekliyordum :) yardımlarından dolayı çok çok teşekkürlerimi sunuyorum :)

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Allah razı olsun hocam, Amin cümlemize İnşallah.

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

Hayırlı olsun bir sonraki konuyu açıcam :D

çok teşekkürler patron senin desteğin olmasaydı zor alırdım arabayı ;) araba emrindedir :) senin konunu da bekliyorum audi r8 yakışır sana da :)

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

6 aylık vergisi ne kadar hocam böyle bi arabanın?

hiç bilmiyorum hocam :) ama 1.6 motor 11 yaşında ucuz olur yani

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Hayırlı olsun gule gule vites değiştir :D spor hava filtreside tak öttürürsün :D
sağ ol :) orjinalinde var zaten basınca hissediyorsun 6,500 devirden sonra kesiciye düşüyormuş dün aldıktan sonra farkettim çok hoş oluyor :)

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

Hayırlı olsun. Kazasız belasız. Kaç model bu canavar?

sağ olun 2004

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

parayı sana veren youtube ona teşekkür etmemişsin. yukardakileri kızdıracaksın.

onlar için sakız parası yazmaya değmez :)

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

eyvallah :)

pc ye yeni geçebildim, Herkese çok çok teşekkürlerimi sunuyorum rabbim herkese hayırlıysa nasip eder İnşallah.
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] seni unuttum sanma online değildin, sana ayrıca teşekkür etmek için online olmanı bekliyordum :) yardımlarından dolayı çok çok teşekkürlerimi sunuyorum :)

Ben bir şey yaptığımı hatırlamıyorum o yüzden arabayı benim üzerime yapma boşver hiç gerek yok böyle şeylere :p
Hayırlı olsun cano Allah hayırlı ve kazasız belasız kullanmayı nasip etsin cümlemize

Nasip kısmet olursa Haziran'daki sınava gireceğim, 3-5 bakıp temiz birşeyler alacağım. Arabayla ilgili görüşlerinizi konuda paylaşırsanız memnun olurum, Lancer alma niyetim olabilir :) Kazasız belasız inşallah :)

Hayırlı olsun hocam. Rabbim kazasız belasız kullanabilmeyi nasib etsin inşallah

Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin. Lancer efsanedir benimde küçüklüğümden beri hayalim allah hepimize verir inşallah :)

Ben bir şey yaptığımı hatırlamıyorum o yüzden arabayı benim üzerime yapma boşver hiç gerek yok böyle şeylere :p
Hayırlı olsun cano Allah hayırlı ve kazasız belasız kullanmayı nasip etsin cümlemize

Sağ ol patron :) varlığın bile beni motive ediyordu :) bu arada ben Avni Ali Özsoy belki hatırlamamışsındır :D

---------- Spam Engelliyici 09:27 ---------- Önceki Mesaj 09:25 ----------

Herkese tek tek teşekkür edemiyorum, yorumların hepsini okudum inşallah benim bu paylaşımım sizleri motive eder, beni motive etişti en azından :)
Rabbim Cümlemize kaza bela vermez İnşallah.

hayırlı olsun kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inşallah 27 <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri