▐►İlk Ay Kampanyalı◄▌İngiltere Lokasyonlu 1 GB RAM -100 GB HDD - Sınırsız Trafik 15 TL◄▌Up-Down◄▌

İ
  • Kullanıcı İmajBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki hocam ben denemeyi bekleyeyim. :) [MENTION=2378]İmajBilisim[/MENTION] . Hocam yanlız bi servera 13 vps fazla değilmi ya? 1 gb hat 13e bölünüyo

1 gb hatı 13 e bölersek 76 mbps düşüyor.

Peki hocam ben denemeyi bekleyeyim. :) [MENTION=2378]İmajBilisim[/MENTION] . Hocam yanlız bi servera 13 vps fazla değilmi ya? 1 gb hat 13e bölünüyo

Fakat herkes aynı anda down ve up yapmıyor efendim.

Denemeyi sıra ile 15 dakikalık kullanım şekilde vereceğiz. Memnun kalanlar zaten belirteceklerdir.

Şuan çok fazla mesaj geliyor o nedenle sıra ile vereceğiz.

Teşekkür ederiz ilginiz için.

1 gb portlu en düşük server 230 TL civarı . EN DÜŞÜK. Bazı yerlerde 320 TL de olmakta.

Açıkcası Ben bir serverda 13 vps ile kalınacağını düşünmüyorum.
1 server a 13 vps in Fazla olduğunu hiç düşünmüyorum

15 TL den 13 kişiye satılsa. 15x13=195 TL eder.

1 gb portlu en düşük server 230 TL civarı . EN DÜŞÜK. Bazı yerlerde 320 TL de olmakta.

Açıkcası Ben bir serverda 13 vps ile kalınacağını düşünmüyorum.
1 server a 13 vps in Fazla olduğunu hiç düşünmüyorum

15 TL den 13 kişiye satılsa. 15x13=195 TL eder.

10 adet (Stok) boşuna yazmadık efendim.

Tanışmak amacıyla kampanyamız bu şekilde. Bir daha bu kampanya YOK!

4 müşteri x 4 gb ramli müşterimiz var. 1 GB için 10 Stok ayırdık.

İnşaallah anlata bilmişimdir.

Saygılar

Hocam VPS-1 den almak istiyorum , Müsait olduğunuzda Pm atarmısınız [MENTION=2378]İmajBilisim[/MENTION]

1 Adet Deneme İstiyorum Skpye'den Takibe Geçicem Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Bu Arada Skype Bulunamıyor Cevap Bekliyorum.

Test ettim bende , Vdsde kasma derdi yok , İşinizi rahatca görür net hızıda öyle , Fena degil , Bu fiyatlara çok müthiş bi net hızı bekleyemezsiniz zaten . Ama bi youtuber'a yeterli derecede.

Mevcut tanışma kampanyamız bitmiştir.

Satışlarımız devam ediyor.

Test hesabı alabilir miyim? Ya da test hesabı alabilmem için ne yapmam gerekiyor? İdm yerine free make youtube downloader kullanıyorum. Bu programdaki hızını test etmek istiyorum. Şu an kullandığım ücretsiz vps mevcut. 1 ay sonra bitecek o yüzden araştırma içerisindeyim.

ödeme yapıldı işlem beklenmektedir..

Hayırlı olsun efendim, güle güle kullanın.

Teşekkür ederiz.

Test hesabı alabilir miyim? Ya da test hesabı alabilmem için ne yapmam gerekiyor? İdm yerine free make youtube downloader kullanıyorum. Bu programdaki hızını test etmek istiyorum. Şu an kullandığım ücretsiz vps mevcut. 1 ay sonra bitecek o yüzden araştırma içerisindeyim.

Test hesabı tabii ki verebiliriz. Gün içerisinde özel mesaj atılacaktır.

İmaj Bilişim

1 adet 2. Kampanyadan aldım kısa sürede kurulumu yapıp teslim etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri