Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam ilk mesaj atanlardanım geri dönüşünüzü bekliyorum alacağım hemen.
mevcut ise misli üye no ile pm alabilirmiyimVPS -1 KAMPANYA
Hocam pm atıyorum bakarmısın pm kutuna
mevcut ise misli üye no ile pm alabilirmiyim
An itibarıyla "VPS 2" paketi alınmıştır.Hızlı kurulum ve dönüş için teşekkürler hocam.
Alanlar down ve upload hızlarını yazabilirler mi?
Hocam bir de bir servere 13 vps çok fazla hızı çok düşürebilir. Aynı anda da işlem yapma olasılı oldukşa yüksek.
Ödeme yapıldı dönüş bekleniyor...
Ödeme yapıldı,dönüş bekleniyor.
1.ci paketten bende aldım kurulum hazırlanıp teslim edildi.
Ayrıca gerçekten irtibat olsun kalite olsun herşeyin arkasında duran bir reseller hayırlı uğurlu olsun vps'den memnunum gayet başarılı bi sistem.
bu akşam üzeri aldım 2 saat sonra 4k video attım bi kerede indirmek için vpsye gayet hızlı indirmesi upload daha yapmadım yapınca onuda yazacam. vpsyi ve hizmeti çok beğendim çok teşekkür ederim uğraşanlara
vds alan arkadaşlar memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirelebilirler mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.