▐►İlk Ay Kampanyalı◄▌İngiltere Lokasyonlu 1 GB RAM -100 GB HDD - Sınırsız Trafik 15 TL◄▌Up-Down◄▌

İ
  • Kullanıcı İmajBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.ci paketten bende aldım kurulum hazırlanıp teslim edildi.
Ayrıca gerçekten irtibat olsun kalite olsun herşeyin arkasında duran bir reseller hayırlı uğurlu olsun vps'den memnunum gayet başarılı bi sistem.

hocam ilk mesaj atanlardanım geri dönüşünüzü bekliyorum alacağım hemen.

arkadaşlar paketi alanlar down-up hızlarını yazabilirlermi mesela free make kaç mbhs çekiyor..

bu akşam üzeri aldım 2 saat sonra 4k video attım bi kerede indirmek için vpsye gayet hızlı indirmesi upload daha yapmadım yapınca onuda yazacam. vpsyi ve hizmeti çok beğendim çok teşekkür ederim uğraşanlara

paketlerden stok umarım vardır 8inde alıcıyım:) konuyu güncel tutalım.

An itibarıyla "VPS 2" paketi alınmıştır.Hızlı kurulum ve dönüş için teşekkürler hocam.

An itibarıyla "VPS 2" paketi alınmıştır.Hızlı kurulum ve dönüş için teşekkürler hocam.

Hayırlı olsun efendim. Uzun seneler çalışmak dileğiyle.

Yeni Sunucularımız geldi. Stoklarda sıkıntı yoktur.

Yeni makine özellikleri:

Dell R415
12x 2.1 Ghz İşlemci
25.2 Ghz Toplam Hız
64 GB DDR3Ram
4x 1 TB SATA HDD

Alanlar down ve upload hızlarını yazabilirler mi?
Hocam bir de bir servere 13 vps çok fazla hızı çok düşürebilir. Aynı anda da işlem yapma olasılı oldukşa yüksek.

Alanlar down ve upload hızlarını yazabilirler mi?
Hocam bir de bir servere 13 vps çok fazla hızı çok düşürebilir. Aynı anda da işlem yapma olasılı oldukşa yüksek.

Aynı anda herkes işlem yapmaz efendim :) o kadar kullanıcımız var bu zamana kadar sıkıntı çıkmadı.

Ayrıca kaç adet açmamızı istersiniz? 10 adet ? O zaman herhalde iflas ederiz veya fiyatlar oldukça yükselir. Mesela 1gb ram 40 tl gibi maliyetler çıkar.

Umarım örneklemeyi doğru şekilde yapmışımdır. Bazı firmalar 32 gb ramli sunucuya 20 25 vps açan var! Taktir sizindir...

Ayrıca Online.net gibi firmalardan alınan sunucular değildir ovh karıştırmayın lütfen. Redstation resmi partneriyiz.

Hayırlı Çalışmalar

Merhaba,

Kampanyamiz maalesef bitmistir. Var olan paketlerimizden satin alabilirsiniz.

Stok 40 adet eklenmistir.

vds alan arkadaşlar memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirelebilirler mi?

1.ci paketten bende aldım kurulum hazırlanıp teslim edildi.
Ayrıca gerçekten irtibat olsun kalite olsun herşeyin arkasında duran bir reseller hayırlı uğurlu olsun vps'den memnunum gayet başarılı bi sistem.

bu akşam üzeri aldım 2 saat sonra 4k video attım bi kerede indirmek için vpsye gayet hızlı indirmesi upload daha yapmadım yapınca onuda yazacam. vpsyi ve hizmeti çok beğendim çok teşekkür ederim uğraşanlara

vds alan arkadaşlar memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirelebilirler mi?

Merhaba,

Eğer mesajları okursanız memnuniyet veya memnuniyetsizliği görebilirsiniz.

Bayramda dahi desteğimiz mevcuttur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri