Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Up/down olarak şuan tatmin edici , speedtestten test ettiğim zaman çok fazla oynama var bazen 100mb bazen 500mb gördüm. Onun dışında bir problem yok şuan memnunum.
Saygılar
Şunu öğrenmek istiyorum. İdm ile indirince maksimum kaç ile indiriyor?
Kurulum yapıldı, arkadaş bayramda dahi mesai yaparak vps yi teslim etti.Teamweaver dan bağlanarak bazı konularda yardımcı oldu.Kendisi çok ilgili biri.Vps gayet iyi.Şiddetle tavsiye ediyorum.
Idm den 20-50mb arası gördüm hocam.
Hayırlı olsun inşaallah efendim.
Stok ( 38 ) Satışlarımız devam ediyor.
bu stok 38 dediginiz kampanya hangisi hocam
Arkadaş kurulumu tamamlayıp vps yi teslim etti.İlk izlenimim çok iyi bekledigimden de hızlı bir makine.Deneme amaçlı bir videoyu fremake ile 8 mb görerek indirdim.idm ile dahada hızlı indirme yapacaktır.Umarım daha uzun zaman çalışma fırsatı buluruz.
25 tl lik paketi satın aldım memnunum indirme hızı şöyle örnek vereyim 1,7gb lık dosyaları 30 saniyede indiriyo. Ekranda donma yok normal masaüstünü kullanıyorum sanki tavsiye ederim...
Ben arkadaş ile görüştüm. Kullandıgı program bence kötü o yüzden. Ben güzel bi program önerdim bakalım onun ile de kötü performans alır ise sunucu sahibi gerekeni yapar diye düşünüyorum. Hayırlı satışlar, herkese bol kazançlar
Banada pm atarmısın hocam programı? vmwaredede aynısı var. 1 mbps ile indiriyor.
Freemake Downloader
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.