İlk Aydaki Kazancım Yaş 15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazım yanlış yerlere çekilmesin arkadaşlar, okumak kültürsüzlük veya az kazanç demiyorum. Okumak kolunuza bir altın bileklik demektir.

Web_Scripti nin yazısını okuyun arkadaşlar. ben de 4 yıl üniverstede kalınca mühendislik fakültesini bıraktım. şuan aylık 15k kazanacağıma keşke diplomayı verseler ayda 1k ya çalışmaya bile razıyım. çünkü bu işin garantisi yok yarın bile ne olacağı bellli değil.

Aynen dediğin gibi kardeşim. Allah yardımcın olsun. Kimse yarının ne olacağını bilemiyor. Eşimin bir arkadaşı vardı. babası fabrikalar kralıydı. 20'den fazla fabrikaları vardı. Çok kurumsallardı. 2009 de iflas etti. İflas sonrası kızı özel üniversiteydi, zor bela o sene yani 2009 da mezun olabildi. Şimdi baktığımız zamanda o aileye kızları bakıyor. belki aşcıları, hizmetçileri, lüks villaları, fabrikaları v.s. iflasla birlikte gitti. Ama başlarını sokabilecekleri bir evleri var. Kızın babası okumamıştı hatta işindede çok başarılıydı sadece büyük bir dolandırıcılık yaşadı ve iflas etti. Okumamak ile okumamak arasındaki en büyük fark arkanızda her zaman girebileceğiniz uygun maaşlı bir işin olduğunu bilmektir.

Web_Scripti nin yazısını okuyun arkadaşlar. ben de 4 yıl üniverstede kalınca mühendislik fakültesini bıraktım. şuan aylık 15k kazanacağıma keşke diplomayı verseler ayda 1k ya çalışmaya bile razıyım. çünkü bu işin garantisi yok yarın bile ne olacağı bellli değil.

Bende bu sene kalıcam sanırım birdahakı sene 0dan başlarım dıyorum hayırlısı :o

Şimdi Diploma diyorsunuz, tmm güzel ama, bana fazla abartılı geldi, bu Diploma olayını yapan bazı kişiler veya kurumlar kim bilmiyorum benden biyerlerden duydum, Belirli bir miktar para karşılığında, Hem Kağıt üstünde hem Sistem de gözükücek şekilde, Sahte diploma yapıyorlar, bana sorarsanız yaparmıyım, bence gerek yok Açık Üni okumayı düşünüyorum, sınavlara girerek, buda bi alternatif sonuçta :)

Merhaba arkadaşlar.
Kısaca kendimi tanıtayım. Ben Mustafa. Çayırova Gebzede oturuyorum. Okulum İstanbul Bostancı'da. Ve otobüsle gidiyorum. Sadece gidiş 2 saati buluyor.

Neyse başlayayım. 2013 Aralıkta adsense açtım. O zamanlar spam bilseydim köşeyi dönmüştüm ama....
Tek kanal çalışıyordum. Haber sitelerinden haber indirip upload ediyordum. 100 videoyu geçtiğimde de telif geldi. Başka YT hesabı açılmıyor diye biliyordum. Bu nedenle Temmuz gibi bıraktım. (Hiçbir para kazanamadan.)

22 Kasım 2015'e kadar bot,vds felan öyle şeyleri öğrendim. Spam için tam takımdım. Fakat babam taahhüt bitince ekim başında interneti kapattırdı. İnternet olmadığından sınavlarım düşük geldi. Normalde full pekiyi geçerim.
Babam kasım 21'de interneti aldı. Benim sınavlar da tavan yaptı zaten.

22'sinde başladık spama. Günlük 3 hane rahat bırakıyordu. 3 hane de 3 hane yani. En küçük 3 hanenin katları diyebilirim. Ocak başında düşüş yaşadım. Şu an toparlıyorum.

Bu ay kesinleşen kazancım ise 4 haneli. (En küçük 4 hane değl, katları diyeyim. )

Okulum uzak araba alma ihtimalim var ama paracıklar ailevi bir gidere de gidebilir. Babamın maaşını 15 yaşında geçtim.

Adsense çalışıyorum. İşte bu da benim hikayem. Size de bol kazançlar.

Kazançlarının belli kısmını bir yere koy en kötü koyacağın miktar 3 4 bin olsun. Spamda işler karışık olur birgün sistemin tamamen çökebilir yenisi kurman içinde sermaye gerekibilir ve tabiyki tebrikler.

Abi benim için çok iyi bir hedefti. Ömür boyu olmasa da daha YT'nin en az bi 5 yıllık ömrü var ve bence daha da fazla. 15 yaşındaki bir delikanlı için 4 hane küçük bi para değil.

Daha yaşın 15 kendini okuluna ver.Para hırsı yüzünden okulunu ihmal etme.Bu işten 5 sene diyelim ii paralar kazandın bakmıssın okul v.s zaten bölece ihmal etme çok çok yüksek.5 senede o kazandığın parayı bir teraziye koyalım terazinin sağ tarafına da 30 35 sene çalışacağın belki çok çok iyi yerlere geleceğin mesleği koyalım bölece çok iyi paralar kazanmış olucaksınız.5 sene deyip geçme bir kişin en önemli eğitim çağları bunlar.

Seni sadece uyarmak istedim.Olumlu konuşmak yerine bunlardan bahsetmek daha iyi bence çünkü gerçeklerden bahsetmek lazım para tatlı gelir ama neleri kaybedeceğini düşün.:)

peki ehliyetin nolacak yiyenim onunda formulünü buldunmu.
Ehliyetsiz sürecez artık. E5'e çıkmam. :D
Kazançlarının belli kısmını bir yere koy en kötü koyacağın miktar 3 4 bin olsun. Spamda işler karışık olur birgün sistemin tamamen çökebilir yenisi kurman içinde sermaye gerekibilir ve tabiyki tebrikler.
Saol hocam yorum için.
Daha yaşın 15 kendini okuluna ver.Para hırsı yüzünden okulunu ihmal etme.Bu işten 5 sene diyelim ii paralar kazandın bakmıssın okul v.s zaten bölece ihmal etme çok çok yüksek.5 senede o kazandığın parayı bir teraziye koyalım terazinin sağ tarafına da 30 35 sene çalışacağın belki çok çok iyi yerlere geleceğin mesleği koyalım bölece çok iyi paralar kazanmış olucaksınız.5 sene deyip geçme bir kişin en önemli eğitim çağları bunlar.

Seni sadece uyarmak istedim.Olumlu konuşmak yerine bunlardan bahsetmek daha iyi bence çünkü gerçeklerden bahsetmek lazım para tatlı gelir ama neleri kaybedeceğini düşün.:)
Hocam uyarı için saol fakat konuyu tam okumamışsınız. Dersler full pekiyi. Full takdirle geçiyorum. Yani başarılıyım. Asıl okul hayatı lisede başlar. Lisede yıllık ortalamalarım yüksek. 90 civarı ortalamalarım var. En fazla 1 tane 4 oluyor karnemde. Saolun tekrar.

net olmadığından sınavların düşük geldi,neti alınca yükseldi ne alaka anlamadım

Ehliyetsiz sürecez artık. E5'e çıkmam. :D

Saol hocam yorum için.

Hocam uyarı için saol fakat konuyu tam okumamışsınız. Dersler full pekiyi. Full takdirle geçiyorum. Yani başarılıyım. Asıl okul hayatı lisede başlar. Lisede yıllık ortalamalarım yüksek. 90 civarı ortalamalarım var. En fazla 1 tane 4 oluyor karnemde. Saolun tekrar.

Tamam öle olsun.Ben senin bir büyüğün olarak uyardım.Zaten benim gibi düşünen arkadaşlarda fazla sen yinede derslerine daha fazla ağırlık ver.Youtube çok çalışmak istiyorsan kendine güzel bir program yap öle yap bari.:)

Tamam öle olsun.Ben senin bir büyüğün olarak uyardım.Zaten benim gibi düşünen arkadaşlarda fazla sen yinede derslerine daha fazla ağırlık ver.Youtube çok çalışmak istiyorsan kendine güzel bir program yap öle yap bari.:)
Güzel bir programım var. Derslerim pekiyi. Karnede her yıl en fazla bir tane 4 oluyo. O da 80'den felan. İyi derslerim.

Aylık 4 hane kazanan bir lise öğrencisine burdaki tavsiyeler işlemez :D

Abin olarak değilde arkadaşın olarak akıl vereyim.

Hem kazanmana köşeye para atmana hemde okuluna bak. Misal aylık 5-10k değil de az uğraş 2-3k kazan. Diğer zamanlarında okulunla ilgilen. Araba hevesi var belli ama şimdi eline para geçip hemen araba almak bence saçma. Önce ailene destek ol birikim yapmaya bak. Yani eline geçince hemen bir şeyler almaya değil de hesaba at kalsın. 22-23 lü yaşlarda "hızlı, yerinde duramayan bir genç" olacağın için çok lazım olacak. Gerçi hep lazım ama.. :)

Artık kazancımla ilgili tek bir bilgi vermicem.ne3 ne 4 ne 5 haneli diye.ne zaman desem nazar değer.Devam et ama inşallah dibi görmezsin.o yüzden 3 hane 4 hane deme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri