İlk çizgi film kanalımın ilk videosunda dünya engeli :(

çizgi film niye zordur herkes bundan ekmek yiyor.

eskidendi hocam o. hatırlarsan bir arkadaş vardı rekor kırmıştı konusu, o günden itibaren zorlaştı bu kategoriden para kazanmak.Çoğu arkadaş kendine özel kategoriler buldu.

eskidendi hocam o. hatırlarsan bir arkadaş vardı rekor kırmıştı konusu, o günden itibaren zorlaştı bu kategoriden para kazanmak.Çoğu arkadaş kendine özel kategoriler buldu.

hocam rekor derken ne kadar merak ettımde :)

çizgi film işi gel geçtir uzun soluklu olmaz bugün dünya engeli eşleşen geçersin 3 gün sonra dünya engeli eşleşen telif her pisliği yersin.psikolojini bozar o derece yani :D:D:eek:

120i5cg.jpg

Bir çizgi film sitesinden aldığım 20dk'lık videoyu Wondershare Video Converter'a attım. Kontrast, renk ayarları vs değiştirdim. Frame'de kaldırdım biraz. Ancak direk dünya engeli yedim.

Belirttiği video adında bir video bile yok YT'de. Biraz araştırdım da herkes silinmesini söylüyor ancak nasıl telif yemeden yapıyorsunuz?

EDIT: Sadece ses denedim, geçti. Görüntüdeymiş sorun fakat frame de yaptım ama olmadı. Daha kalın frame'e de kötu duracak gibi. 3 kere de renk ayarını da değiştim. 1-2 kez daha denerim, olmadı başka filme geçerim.

önce biraz emekle sonra uçarsın hocam direk uçulmuyor gördüğün üzere...

daha başka kategorilerde ilerle biraz ondan sonra bu kategoriye gelirsin tekrar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri