İlk derginin kapagı ve düşünceleriniz (bilimduragi)

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar yavaş yavaş büyümeye başladık sayenizde şimdi sanal ortamda oluşan dergiyi satıcaz ilerde bunu bastıracagız tabiki. şu sıralar sadece pdf olacak googleplay store de koyma şansımız var

şimdi bu kapakta bir kaç konu var zevki bir dergi geliyor okurken sıkılmayacaksınız hem güleceksiniz hemde bilgileneceksiniz

düşüncelerinizi bekliyoruz..

QR0a5j.jpg

Baya kötü hocam darılmayın . Ben size yardımcı olayım ps kullanıyorsanız hazır psd dosya alın düzenleyin ...

çok yapmacık olmuş girişimci :D
biraz daha profesyonel bişeyler yapabilirsin

oldukça kötü bir tasarım.

bana kalırsa arkaplan çok güzel örneklendirme resimlerine ihtiyacın yok veya ufak yuvarlak içine al resimleri onlar çok büyük birde renk uyumuna dikkat et.

sarı olmamış.

İlk kez bir tasarımım bu kadar berbat yorumlar alıyor hatta hiç kötü yorum almış degilim bile aboov :(

çok basit paint terk diyicem hocam kusura bakmayın daha iyi bişeyler beklerdim

gidip dafontstan font indirip kontür atmayla tasarımcı olumuyo maalesef kendini geliştirmen lazım hemde çok yolun başındasın

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] kanka şuana kadar fena süper şeyler yaptın logolar,ranklar vs ama bunu beğenmedim sende daha iyisini yapıcak yetenek var unutma bunu :)

vurun acımayın :D :D

bir bütün olamamış tasarım.Arka plan tam arka plan olmuş biraz öne çıkarmanız lazım a yrıca font seçimide berbat olmuş.Bi çerçeve eklenebilir arka plandaki resim veya başka bi resim kullanıp onu ön plana çıkarartırsınız ek içerikleri sağ yada sol tarafaya yazabilir.alt tarafıda 3 e bolup kucuk resimlerle içerik verebilirsiniz.

Fiziki dergi kapaklarini ornek alarak yapmalisiniz bence.
Imla kurallarina da dikkat edin. Soru ekini birlesik yazmissiniz.

çok basit paint terk diyicem hocam kusura bakmayın daha iyi bişeyler beklerdim

gidip dafontstan font indirip kontür atmayla tasarımcı olumuyo maalesef kendini geliştirmen lazım hemde çok yolun başındasın

Hocam yanlış yazıyosunuz ben yazıya tasarım demedim farkındaysanız :D :D benim tasarımlarımı bilen bilir :Dd be konuların yerleri vs. nasıl olmuş diye söyledim :D lütfen yorum atmadan önce 2 kere düşünün

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

vurun acımayın :D :D

bir bütün olamamış tasarım.Arka plan tam arka plan olmuş biraz öne çıkarmanız lazım a yrıca font seçimide berbat olmuş.Bi çerçeve eklenebilir arka plandaki resim veya başka bi resim kullanıp onu ön plana çıkarartırsınız ek içerikleri sağ yada sol tarafaya yazabilir.alt tarafıda 3 e bolup kucuk resimlerle içerik verebilirsiniz.
ÖLDÜRÜN BENİĞĞĞĞ :Dd

çok amatör paintten 5 dk da yapılır :)

Hocam yanlış yazıyosunuz ben yazıya tasarım demedim farkındaysanız :D :D benim tasarımlarımı bilen bilir :Dd be konuların yerleri vs. nasıl olmuş diye söyledim :D lütfen yorum atmadan önce 2 kere düşünün

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

ÖLDÜRÜN BENİĞĞĞĞ :Dd

Tasarım konunuza baktım bence arkadaşın dediği doğru.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri