Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beyler daha ölmediyse son vuruşu ben yapayım tek kelime ile berbat
söyle o ademe gelmeyim oraya versin para da düzgün bişey yapın![]()
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION]
Hocam sitenizin tasarımı güzel fakat sitenizdeki konular çok boş sitenizde bilgi paylaşımından çok olaylar üzerine kafa patlatma olsun sonra ne bileyim acaip absürt konular var bilimi ya göğe çıkartma yada yerin dibine vurmak gibi sonrası o forumu ilk başta benimsemiştim güzel bişeyler çıkacak diye sonra bir baktım şu nasa marsa gitti mi gitmedimi gibi can sıkıcı konular gelmeye başladı forumdan uzaklaştım forumda en çok okunan konu benim konum ama konuya atılan mesaj sayısı 19 da kaldı çünkü forumda yeni birileri yok eskiler sürekli yeni konu açıp post kasıyor kaliteli konular gelmiyorkapak tasarımınızda aynı olmuş entrikalar entrikalar yahu sizin amacınız bilimsel bilgileri paylaşmak olsun bilimi onu bunu eleştirmek değil nasa gitse ne yazar gitmese ne yazar senin bir kaybın yada kazancın yok bu durumdan onun yerine kablosuz elektrik dağıtımı ile ilgili bilgiler paylaşılsa ne biliyim bununla ilgili devreler yapılsa daha çok faydası olur hiç değilse birisi belki o devreleri , bilgileri bir yerde kullanır işini görür diyeceğim o dur kapak tasarımınızda siteniz gibi olmuş acilen sitenize vizyon misyon belirleyin osmanlı dizileri gibi entrika sitesi olmasın hocam...
Tek kelime etmeden, begenip sayfadan cikacaktim, maksat şevkin kırılmasın bir diğer çalışmanda kendini geliştirirsin diye. Taki yorumlara cevap yazdığını görene kadar.
"Hocam ben zaten tasarımcıyım oysaki skypede 4-5 kişiye gösterdim begendiler ya"
Bir dergi için bu fontu kullanan adamdan tasarımcı cıkmaz. Bu cümlene kendini begenmişlik derim. kusura da bakmayın.
Yav sontorun devamlı birşeyler üretiyor sun ama hep farklı şeyler üretiyorsun ve merkeze parayı koyuyorsun. Bilim forumu yok ülkemizde diyerekten güzel birşeyler düşündün ama iki hafta sonra edergi çıkartarak yine paranın peşine düştün. Şimdi burada o forum için 10 dakkada olsa zamanını çaldığın adamların zoruna gitmicekmi bu durum. halbuki ne güzel diyordun bilim forumu açarken. Haa zaman önemli parada kazanman lazım ama bu şekilde değil be kardeşim
Mobil
Hocam sen neden ön yargı ile yaklaştın ki banaDergi zaten ücretsiz pdf halinde bedava bir şekilde dağıltılcak ? Para benim için önemli degil şurada tasarım yaptıgım insanlardan 3-5 kişiyi getiririm kimisine bazen bedava tasarım ı bedava bile yapıyorum bazen parası oldugu kadara yapıyorum. Çoğu insan biliyor bu bilim duragindan hiç bir şekilde para kazanma amacım olmadıgını
Özür dilerim ya utandım parayla satıyn sandım iki günlük oluşum hemen paramı ister dedim valla kusura bakma ya mobilim ona ver hatamı siliyom zaten :-( sende sil
Mobil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.