Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
malesef artık dergi kapakları için 2d işinden vazgeçmelisiniz
sanki biraz basite kaçmıssın gibi
ayrıca tek bg çalışma biraz daha renkler katabilirsin ve artık text üzerine dolgu yapmaktan vazgeçmeni tavsiye ederim
renk sayısını max 2 veya 3 renk yapmanı öneririm fontları düzgün seçmelisin bi derginin fontları böyle olamaz
sana tavsiyem biraz dergi kapakları hakkında googlede detaylı araştırma yapıp yapıcağın işi önceden planlaman gerek
ellerine sağlık görüşlerimi dikkate alırsan sevinirim![]()
İlk kez bir tasarımım bu kadar berbat yorumlar alıyor hatta hiç kötü yorum almış degilim bile aboov![]()
katılıyorum sontorun. eğitimleri vardı sanırım internette sana yararlı olur.
---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------
bak biraz daha tasarımcı ruhuyla düşünmelisin dergi kapaklarında örnek gösteriyim bak bunlara bakarak yapabilirsin
Party Flyer Bundle Vol.2 | GraphicRiver
To the Stars Poster | GraphicRiver
Bundle Flyer Geometric Sound Vol. 3 | GraphicRiver
Space Flyer | GraphicRiver
Hocam yanlış yazıyosunuz ben yazıya tasarım demedim farkındaysanız![]()
benim tasarımlarımı bilen bilir
d be konuların yerleri vs. nasıl olmuş diye söyledim
lütfen yorum atmadan önce 2 kere düşünün
Ortada yazıdan başka tasarım yok ki ?
- Arka plan googledan bulma bir galaxy artwork,
- Fotoğraflar 3d tasarımcıların internette dolaşan ünlü çizimleri başka da birşey göremiyorum ben mi yanlışım acaba ?
Birşeye kendi tasarımın demek istiyorsan tepeden tırnağa sana ait materyaller olmalı. Öyle google görsellerden iki üç bayat fotoğraf bulup, outlinelı fontla yazı yazmak tasarım olmuyor maalesef
Ha tasarım yapamıyorsan da googledan bulduğun görsellerle oyna bari renklerini aç, kırp, düzelt, netleştir birşeyler yap. En azından tasarım yaptım değil de editledim dersin ki o da iyi birşey. Bir başlangıç bence![]()
Dostum yanlış anlama sakın beni kötü niyetle yazmıyorumda sen arkadaşın açtığı konuyu baya yanlış anlamışsın. Arkadaş Dergi kapağının tasarımından bahsetmiş. İçindeki objelerden değil. Eğerki Uzaylıyı ben tasarladım deseydi veya güneşi veya tasarımda kullandığı herhangi bi objeyi ben tasarladım deseydi dediğin doğruydu ama arkadaş kapağı tasarladım demiş ve evet doğru arkadaşın yaptığı bir tasarımdır. Logoyu yukarda kullanmak internette bulduğu bir resmi sağa veya sola kafasına göre yerleştirmek bir dergi kapağı tasarımı demektedir. Oyüzden senin düşüncelerine katılmıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.