İlk derginin kapagı ve düşünceleriniz (bilimduragi)

valla eğer buna kapak diyorsan hiç ilgi çekici bir yanı yok bu benim görüşüm.

Açık konuşmak gerekirse profesyonel bulmadım ben daha iyisi olabilir.

Tasarım aslında fena değil ancak çok zıtlık var. Arka fon çok kara kalmış fotolar ise açık. Tavsiyem arka fonu da biraz açman yönünde olur. O şekilde çok daha uyumlu olacak.

Nasa görse dava açar. O derece yani.

hocam UZAY VE EVREN derginin ismi. bunu makale başlığı gibi yalın olarak kapağın en üstüne düz bir fontla yazmayın derim. hayırlı satışlar

malesef artık dergi kapakları için 2d işinden vazgeçmelisiniz

sanki biraz basite kaçmıssın gibi
ayrıca tek bg çalışma biraz daha renkler katabilirsin ve artık text üzerine dolgu yapmaktan vazgeçmeni tavsiye ederim
renk sayısını max 2 veya 3 renk yapmanı öneririm fontları düzgün seçmelisin bi derginin fontları böyle olamaz
sana tavsiyem biraz dergi kapakları hakkında googlede detaylı araştırma yapıp yapıcağın işi önceden planlaman gerek

ellerine sağlık görüşlerimi dikkate alırsan sevinirim :)

katılıyorum sontorun. eğitimleri vardı sanırım internette sana yararlı olur.

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

bak biraz daha tasarımcı ruhuyla düşünmelisin dergi kapaklarında örnek gösteriyim bak bunlara bakarak yapabilirsin
Party Flyer Bundle Vol.2 | GraphicRiver
To the Stars Poster | GraphicRiver
Bundle Flyer Geometric Sound Vol. 3 | GraphicRiver
Space Flyer | GraphicRiver

Bu ne yaw adam hayata kusecek :) gelen vuruyo giden vuruyo. Kardesim senin yaptigin ve dusundugun projelerin onda birini dusunemeyen yada yapamayan binlerce insan var, onunde uzun yillar var cok guzel yerlere gelebilirsin, calismaya devam et, senin yaslarinda olan ve bu foruma takilan kardeslerimiz benim gozumde ayri bi degeri var, cunku burasi para kazanma ve arastirma formu, burda olmaniz bile guzel birsey, basarilarinin devamini diliyorum. Ha bu arada yapilan kotu yorumlar tecrubedir alinma sakin duzeltmeye calis ;) buda benden moral msji olsun

İlk kez bir tasarımım bu kadar berbat yorumlar alıyor hatta hiç kötü yorum almış degilim bile aboov :(

Alınma ama bence de berbat bu dergi piyasaya çıksa ben bunu bir çocuğun tasarladığını düşünürdüm bir alıcı olarak geliştirmen gerek

katılıyorum sontorun. eğitimleri vardı sanırım internette sana yararlı olur.

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

bak biraz daha tasarımcı ruhuyla düşünmelisin dergi kapaklarında örnek gösteriyim bak bunlara bakarak yapabilirsin
Party Flyer Bundle Vol.2 | GraphicRiver
To the Stars Poster | GraphicRiver
Bundle Flyer Geometric Sound Vol. 3 | GraphicRiver
Space Flyer | GraphicRiver

mesela en küçük örneğini vereyim
sonuçta bu bilim dergisi ama en ufak ayrıntı bile yok çerçeveli resimlerden farklı olarak
konsepte uygun gitmelisin

Hocam biraz daha geliştirmek lazım kapağı.

Sonuçta ilk dergi olacak ve göze hoş gelen bir tasarım olması şart gibi.

Hocam yanlış yazıyosunuz ben yazıya tasarım demedim farkındaysanız :D :D benim tasarımlarımı bilen bilir :Dd be konuların yerleri vs. nasıl olmuş diye söyledim :D lütfen yorum atmadan önce 2 kere düşünün

Ortada yazıdan başka tasarım yok ki ?
- Arka plan googledan bulma bir galaxy artwork,
- Fotoğraflar 3d tasarımcıların internette dolaşan ünlü çizimleri başka da birşey göremiyorum ben mi yanlışım acaba ?

Birşeye kendi tasarımın demek istiyorsan tepeden tırnağa sana ait materyaller olmalı. Öyle google görsellerden iki üç bayat fotoğraf bulup, outlinelı fontla yazı yazmak tasarım olmuyor maalesef :)

Ha tasarım yapamıyorsan da googledan bulduğun görsellerle oyna bari renklerini aç, kırp, düzelt, netleştir birşeyler yap. En azından tasarım yaptım değil de editledim dersin ki o da iyi birşey. Bir başlangıç bence :)

Ortada yazıdan başka tasarım yok ki ?
- Arka plan googledan bulma bir galaxy artwork,
- Fotoğraflar 3d tasarımcıların internette dolaşan ünlü çizimleri başka da birşey göremiyorum ben mi yanlışım acaba ?

Birşeye kendi tasarımın demek istiyorsan tepeden tırnağa sana ait materyaller olmalı. Öyle google görsellerden iki üç bayat fotoğraf bulup, outlinelı fontla yazı yazmak tasarım olmuyor maalesef :)

Ha tasarım yapamıyorsan da googledan bulduğun görsellerle oyna bari renklerini aç, kırp, düzelt, netleştir birşeyler yap. En azından tasarım yaptım değil de editledim dersin ki o da iyi birşey. Bir başlangıç bence :)

Dostum yanlış anlama sakın beni kötü niyetle yazmıyorumda sen arkadaşın açtığı konuyu baya yanlış anlamışsın. Arkadaş Dergi kapağının tasarımından bahsetmiş. İçindeki objelerden değil. Eğerki Uzaylıyı ben tasarladım deseydi veya güneşi veya tasarımda kullandığı herhangi bi objeyi ben tasarladım deseydi dediğin doğruydu ama arkadaş kapağı tasarladım demiş ve evet doğru arkadaşın yaptığı bir tasarımdır. Logoyu yukarda kullanmak internette bulduğu bir resmi sağa veya sola kafasına göre yerleştirmek bir dergi kapağı tasarımı demektedir. Oyüzden senin düşüncelerine katılmıyorum :(:(

Dostum yanlış anlama sakın beni kötü niyetle yazmıyorumda sen arkadaşın açtığı konuyu baya yanlış anlamışsın. Arkadaş Dergi kapağının tasarımından bahsetmiş. İçindeki objelerden değil. Eğerki Uzaylıyı ben tasarladım deseydi veya güneşi veya tasarımda kullandığı herhangi bi objeyi ben tasarladım deseydi dediğin doğruydu ama arkadaş kapağı tasarladım demiş ve evet doğru arkadaşın yaptığı bir tasarımdır. Logoyu yukarda kullanmak internette bulduğu bir resmi sağa veya sola kafasına göre yerleştirmek bir dergi kapağı tasarımı demektedir. Oyüzden senin düşüncelerine katılmıyorum :(:(

İçindeki objeler tasarımı meydana getirmiyor mu hocam? İlla uzayı vs çizmesine gerek yok. Objeleri toparlayarak ta tasarım çıkar ortaya.
Açıkcası tasarımda' yazıdan başka bir şey yok... Ne tartışma çıkardınız yav :)

becede olmamış :) renkler çok canlı resimleri biraz soluklaştırıp arka plana göm.. kapak isminide daha soft renklerde gölgelendirerek yazabilirsin :rolleyes:

bende beğenmedim paintte yapılmış gibi albenisi yok diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri