Dostum yanlış anlama sakın beni kötü niyetle yazmıyorumda sen arkadaşın açtığı konuyu baya yanlış anlamışsın. Arkadaş Dergi kapağının tasarımından bahsetmiş. İçindeki objelerden değil. Eğerki Uzaylıyı ben tasarladım deseydi veya güneşi veya tasarımda kullandığı herhangi bi objeyi ben tasarladım deseydi dediğin doğruydu ama arkadaş kapağı tasarladım demiş ve evet doğru arkadaşın yaptığı bir tasarımdır. Logoyu yukarda kullanmak internette bulduğu bir resmi sağa veya sola kafasına göre yerleştirmek bir dergi kapağı tasarımı demektedir. Oyüzden senin düşüncelerine katılmıyorum

Yok hocam yanlış anlamam ama ben de sana katılmıyorum. Neden dersen sontorun bu forumda "tasarımcıyım" diye dolaşıyor. Açıkçası sürekli "ben ben ben".... "benim tasarımlarım, benim tasarımlarım, benim tasarımlarım" ....
gibi
çok özgüvenli konuşunca dedim heralde biz bu adamın kıymetini bilememişiz. Gitsin envato markette satış yapsın eğer o kadar kaliteli tasarım yapıyorsa, diye öneride bile bulunacaktım sontorun'a.
Orada nasıl dükkan açılır, nasıl tanıtım yapılır gibi konularda yardımcı olacaktım hatta benim marketim de var orada .psd satışı yapıyorum, bu tür konularda içtenlikle yardımcı olmak istemiştim.
Sonra kapak tasarımları konusuna baktım, bu konusuna da baktım hani küçük görmek gibi değil asla öyle anlaşılmak istemem ama ortada tasarım adına birşey yok abi.
5 yaşındaki kardeşime öğretsem google'dan görsel bulup aynı tasarımları yapabilir. Evet dediğin gibi
ismi "tasarım" olur ama
içeriği ne kadar tasarım olur orası şüpheli
Sontorunu bu kadar özgüvenli görünce beklentilerim yüksekti açıkçası. Meğersem meydanı boş bulmuş (forumda tasarımcı yok yada kendini saklıyor) sallıyor ha sallıyor imiş bizim sontorun
Bu arada sontorun kardeşim beni yanlış anlama. Daha önünde çok yol var. Ancak google görselleri c/p yaparak ile bir yere gelemezsin. Sırf para kazanmış olmak için hareket ederek bir yerlere gelemezsin. Sen olsan bu dergiye para verir miydin ? Dediğim gibi sırf para kazanmış olmak için birşeylerle uğraşırsan o alanda uzmanlaşamazsın. O alanda uzmanlaşmış olanlar senin kazandığın paranın 10000 lerce katını kazanıyor. Eğer gerçek bir tasarımcı olmak istiyorsan sana yardımcı olabilirim. Kötü bir niyetle yazmıyorum bunları.