İlk güne göre iyi mi sizce?

• Kullanıcı Ati00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Ati00

Kayıtlı Üye
Önceki adsenseden ban yemiştim.Yaklaşık 1000 TL içerde kaldı.Hayal kırıklığından sonra toparlanmaya başladım.Herşeye rağmen sağlık olsun demek yeterli.3 kanal açtım , yeni adsense ile ilgili ilk kazancım mevcut.Sizce legal yoldan ilk gün olarak iyi bir kazanç sayılır mı ? :) Yorumlarınızı bekliyorum.

RESİM ;

pl1bl.jpg

Durmak Yok devam

Tbm cok dusuk

Yorumun için teşekkürler öncelikle , TBM dediğim gibi öyle fakat hit alan videolar attım hiç bir niche çalışması yapmadım.Onuda zamanla hallederim umarım. :)

---------- Mesaj saat 19:39:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:39:02 civarında gönderildi. ----------

iyi iyi ben ilk 4 gün izlenim alamadım.

İşte öncekidenden azda olsa deneyimimiz olduğu için böyle oldu :) Yoksa bende alamazdım.

Gayet iyi, devam. Her hafta bak bakalım izleniminde veya tık sayında artış olacakmı, artış oluyorsa sıkıntı yok zaten ama 2 hafta fazla çıkamayabilirsin, sonra birden çıkarsan sen bile anlamazsın.

Gayet iyi, devam. Her hafta bak bakalım izleniminde veya tık sayında artış olacakmı, artış oluyorsa sıkıntı yok zaten ama 2 hafta fazla çıkamayabilirsin, sonra birden çıkarsan sen bile anlamazsın.

Çok sağolun bunu duymak beni bir an heveslendirdi.2 hafta sonrasında umarım herşey yerli yerine olur. :)

Ufak bir tavsiye.Adsensene hiç bakma ilk 2 hafta.Hastalık haline gliyor bi yerden sonra.dakika başı sayfa yenilersin.Hiç bir yararı amacı yok :) Bütün enerjini ve zamanını olabildiğince güncel-telif potansiyeli düşük-reklam alma potansiyeli yüksek videolar bulup yuklemeye harca.Turk kanalı sanırım senınki.Tamamen yabancı videolar yuklemelisin.(örn:Kanadadan gelen bir tık tr den gelen 5 tıka bedel.)

tbm yerlerde tabi bizimde öyle sadece senin değil.

Haklısın hocam işte Türkçe içerik böyle oluyor.

Ufak bir tavsiye.Adsensene hiç bakma ilk 2 hafta.Hastalık haline gliyor bi yerden sonra.dakika başı sayfa yenilersin.Hiç bir yararı amacı yok Bütün enerjini ve zamanını olabildiğince güncel-telif potansiyeli düşük-reklam alma potansiyeli yüksek videolar bulup yuklemeye harca.Turk kanalı sanırım senınki.Tamamen yabancı videolar yuklemelisin.(örn:Kanadadan gelen bir tık tr den gelen 5 tıka bedel.)

Sağolun önerileriniz için kaale alacağım kesinlikle :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri