İlk İnceleme Videom - Rolex Kutu Açılımı

• Kullanıcı baris13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

baris13

Kayıtlı Üye
Selamlar ;

Elimde Rolex Eta saat mevcut, orjinalinin değeri 240 Bin TL. Bende tüm kutu içeriği, kartları, sertifikaları vardı. Bugün ilk defa kendimin yer aldığı bir inceleme videosu çekmek istedim.

Eğer değerlendirebilirseniz çok sevinirim, arada rolexe ait kısa bilgiler verdim. Saat hakkında bir iki bilgi verdim, kutu açılımını yaptım.

Işık, görüntü kalitesi, çekim açısı ve ses ile videonun gidişatı hakkında sizlerin eleştirilerine (olumlu/olumsuz) ihtiyacım var.

Profesyonel göz ile bakmayın, arka fona şarkı eklemedim, geçişleri yapmadım bunları eleştirmeyin lütfen sadece bir aceminin elinden çıkmış ilk video olarak değerlendirip nerelere dikkat edilmesi gerektiğini söylerseniz benim için daha yapıcı olur. Şimdiden iyi seyirler, ve lütfen videonun tamamını izleyip yorumlarsanız sevinirim. Bazı yerlerde orjinal rolex de olması gerekenleri gösterdim, fosforlu kısım çektim güzel olduğunu düşünüyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=OjzLo7GPrEI&feature=youtu.be

Birde daha düzenli ve sessiz çekmeyi deneyebilirsin.Yanlış anlama fakat sessiz kutu açılımı izlemek daha keyif verir.Tabi kendine göre açılış formülü bulman lazım.Farklı sessiz videolara uyacak kutu açılımları da bulman lazım her kutu açılışı sessiz yaptıgın açılışlara uymayıp sıkabilir. Başarılar.

Birde daha düzenli ve sessiz çekmeyi deneyebilirsin.Yanlış anlama fakat sessiz kutu açılımı izlemek daha keyif verir.Tabi kendine göre açılış formülü bulman lazım.Farklı sessiz videolara uyacak kutu açılımları da bulman lazım her kutu açılışı sessiz yaptıgın açılışlara uymayıp sıkabilir. Başarılar.

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim, sessiz inceleme nasıl olur aklımda pek canlandıramadım. Ses olmayan videoları insanlar daha az izliyor youtube da ama inceleme değilde sadece kutu açılışı yapacaksak, belki ses yerine şarkı eklenip hızlandırılmış bir video ile içerik hazırlanabilir. Ama ne denli işe yarar bilemiyorum, incelediğim neredeyse tüm videolarda hep anlatıcı mevcuttu. Belki hızlandırılmış paket açılımı yapılabilir, sadece arka fon müziği ile. Başarı dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim :)

Adam 240 bin e saat alıyor biz 300 tl kimseden borç alamıyoruz be

hocam çekilişli dağıtıyosan katılıyorum :D

ses sorununu halletsen güzel olur.

hocam çekilişli dağıtıyosan katılıyorum :D

ses sorununu halletsen güzel olur.

Ses de ne gibi bir sorun var hocam, profesyonel mikrofon ile ses kaydı alıyorum, asmr lerde kullandığım bir mikrofon. Dinlerseniz arka ses neredeyse hiç yoktur, uğultu gürültü vb. gibi. Bir yerde yanlış yapıyorsam hemen düzelteyim, öyle ki audacity ile tüm kayıtların frekansını eşitlerim bir yerde az bir yerde çok ses gelmez, patlama olmaz seslerde. Pürüzsüzdür ve temizdir yani hatta forumdan kaç kişiden sadece ses içeren videolar için ücret aldım, profesyonel ses sanatçılarına videolar hazırlarım, kanalımda var seslendirme videoları ama ses sorunu diyorsanız bana açarsanız elimden geldiğince halletmeye çalışayım. Çünkü açıkçası görüntüden daha çok sese dikkat ediyorum ve olabilecek en profesyonel kayıtlar alıyorum.

Şu kanalı bi tutturalım neler veririm çekilişle :D elimde 4-5 ürün daha var bu şekilde, omlarıda ayarlayıp bir ivme yakalarsam söz ilk çekiliş haberini size vericem +1 ekstra katılım hakkı da benden olsun :D

Yok mudur fikribi soyleyebilecek :) Bir kac urun daha cekicem dikkat edeyim

su akar yolunu bulur bu şekilde devam edin zamanla en iyiye ulaşırsınız inş.

Tesekkur ederim hocam, peki bir iki kendi arkadasim video uzun olmus dedi. Sizce konusma esnasinda bilgi verdigim kisimlari kessem mi ? Daha mi kisa olmali ne dersiniz ona gore metinler hazirlayip oyle cekeyim videoyu

benim düşüncem 3 ila 5 dakika olmalı bu tarz videolar fazlası sıkıyor. bunun dısında insanın içi kararıyor lütfen aydınlık bir ortamda çekin yada video çektiğiniz alana ışık verin yani daha net olabilirdi. başarılar dilerim.

benim düşüncem 3 ila 5 dakika olmalı bu tarz videolar fazlası sıkıyor. bunun dısında insanın içi kararıyor lütfen aydınlık bir ortamda çekin yada video çektiğiniz alana ışık verin yani daha net olabilirdi. başarılar dilerim.

2 ışık var ama tripodu konumlandiramadigim icin yandan vurdurmustum isigi ustten ayarlamam lazim, benimde icimden gecirdigim bi sorundu bundan sonra once bunu ayarlicam, tekrar tesekkur ederim vaktinizi caldim :)

Ses büyük sıkıntı hocam, telefon mikrofonu mu kullandınız

Ses büyük sıkıntı hocam, telefon mikrofonu mu kullandınız
Kullandığım mikrofon 9 bin tl değerinde. Özel stüdyo mikrofonu, kocaeliden bir arkadaşımın cihazı. Bir çok insana sadece mikrofon kalitesinden dolayı ses içeren videolar üretip satan birisiyim.
Sakın yanlış anlamayın, bunları söylüyorum çünkü en güvendiğim ve asıl işim ses benim. Ses de ne gibi bir sıkıntı gördüğünüzü söylerseniz kesinlikle dikkat edeceğim ama ben yinede sayayım sizlere.

Ses perde genişlikleri aynıdır.
Patlama olmaz.
Arka gürültü yok denecek kadar azdır.
Sessizlik budanmıştır.
Uğultu, gürültü yoktur.
Frekans düzeyleri eşittir. Kulağınıza bir anda çok ses gelip bir anda az ses gelmez eşit seyir halinde ilerler.
Pürüzsüzdür, nefes alış veriş bile en aza indirilmiştir.
Yani en temiz en berrak ses şuan dinlediğiniz.
Ses sekmesi yani yankı yoktur.

Ben zaten kendim türkiyede tanınmış ses sanatçılarına ses videoları hazırlayan birisiyim. Kanalımda iki adet reklam seslendirmesi de yer almakta.

Hani ses de ne gibi bir sıkıntı olabilir anlamış değilim. Sesi şuan alabileceğiniz en iyi kayıt 44Hz , işleme için yani. Ben 48hz ile 320 kbps kodlatıyorum. Düşünün kalite düzeyini.

Sesten kastınız ne olabilir aklım almıyor. Kulaklık takıp 2-3 inceleme videosu yapan kişinin kanalını inceleyin. Mesela TAA , ShiftDelete, WebTekno size en büyük üç kanalı söyledim. Kulaklık takıp son ses açıp videolarını dinleyin, çok kaliteli videolardır ama buna rağmen onlar görüntü ve anlatım için çalışırlar ses de arada kaymalar, ve arkada sürekli uğultu görecekseniz. Aynı şekilde herhangi bir asmr videosu açın bizim türklerden, arkadan gelen sesin o pürüzün kulağınızı ne denli yorduğunu hemen görüp sesi kısacaksınız. Sonra da bu videoyu dinleyin.

Bu kadar temiz ses olması mı sıkıntı, gürültü mü yapayım arkada anlamadım :D
Dediğim gibi size kızmış gibi gözükmek istemiyorum, kızmıyorum ama ben sadece bu ses için kaç farklı işlem yapıyorum kendimle övündüğüm tek nokta hatta para kazandığım, seslendirme sanatçıları ile çalıştığım bir nokta.

Bana diyin ki barış şu sorun var hemen bakayım. Sadece ses büyük sıkıntı demenizde ki sebep nedir

Kaç paraya aldın bunu?

Zamanında belirli bir iş karşılığı almıştım. Yaptığım işin bana maaliyeti 2000 civarıydı satış fiyatım 3000lere yakındı. Ücret yerine bunu almıştım, şuanda 3500 civarında satılıyor.

Son düzenleme:
Kullandığım mikrofon 9 bin tl değerinde. Özel stüdyo mikrofonu, kocaeliden bir arkadaşımın cihazı. Bir çok insana sadece mikrofon kalitesinden dolayı ses içeren videolar üretip satan birisiyim.
Sakın yanlış anlamayın, bunları söylüyorum çünkü en güvendiğim ve asıl işim ses benim. Ses de ne gibi bir sıkıntı gördüğünüzü söylerseniz kesinlikle dikkat edeceğim ama ben yinede sayayım sizlere.

Ses perde genişlikleri aynıdır.
Patlama olmaz.
Arka gürültü yok denecek kadar azdır.
Sessizlik budanmıştır.
Uğultu, gürültü yoktur.
Frekans düzeyleri eşittir. Kulağınıza bir anda çok ses gelip bir anda az ses gelmez eşit seyir halinde ilerler.
Pürüzsüzdür, nefes alış veriş bile en aza indirilmiştir.
Yani en temiz en berrak ses şuan dinlediğiniz.
Ses sekmesi yani yankı yoktur.

Ben zaten kendim türkiyede tanınmış ses sanatçılarına ses videoları hazırlayan birisiyim. Kanalımda iki adet reklam seslendirmesi de yer almakta.

Hani ses de ne gibi bir sıkıntı olabilir anlamış değilim. Sesi şuan alabileceğiniz en iyi kayıt 44Hz , işleme için yani. Ben 48hz ile 320 kbps kodlatıyorum. Düşünün kalite düzeyini.

Sesten kastınız ne olabilir aklım almıyor. Kulaklık takıp 2-3 inceleme videosu yapan kişinin kanalını inceleyin. Mesela TAA , ShiftDelete, WebTekno size en büyük üç kanalı söyledim. Kulaklık takıp son ses açıp videolarını dinleyin, çok kaliteli videolardır ama buna rağmen onlar görüntü ve anlatım için çalışırlar ses de arada kaymalar, ve arkada sürekli uğultu görecekseniz. Aynı şekilde herhangi bir asmr videosu açın bizim türklerden, arkadan gelen sesin o pürüzün kulağınızı ne denli yorduğunu hemen görüp sesi kısacaksınız. Sonra da bu videoyu dinleyin.

Bu kadar temiz ses olması mı sıkıntı, gürültü mü yapayım arkada anlamadım :D
Dediğim gibi size kızmış gibi gözükmek istemiyorum, kızmıyorum ama ben sadece bu ses için kaç farklı işlem yapıyorum kendimle övündüğüm tek nokta hatta para kazandığım, seslendirme sanatçıları ile çalıştığım bir nokta.

Bana diyin ki barış şu sorun var hemen bakayım. Sadece ses büyük sıkıntı demenizde ki sebep nedir

Zamanında belirli bir iş karşılığı almıştım. Yaptığım işin bana maaliyeti 2000 civarıydı satış fiyatım 3000lere yakındı. Ücret yerine bunu almıştım, şuanda 3500 civarında satılıyor.

yok yahu niye yanlış anlayayım bunlar çok olağan durumlar. Ses videonun önüne geçmiş biraz garip bir benzetme olacak fakat kulağımın dibinde erotik şeyler söyleyen sexi kızlar gibi bu da insanı irrite ediyor. Belki de olay mikrofondan ziyade orjinal sesinizdedir yani konuşmanızda olabilir ama temiz bir sesten ziyade bana kalitesiz bir mikrofondan geliyor gibi geldi. Özellikle bazı harf çıkışları ve giriş dikkatimi çekti. Mikrofon bir uzak olsa daha iyi olabilir.

Ses de ne gibi bir sorun var hocam, profesyonel mikrofon ile ses kaydı alıyorum, asmr lerde kullandığım bir mikrofon. Dinlerseniz arka ses neredeyse hiç yoktur, uğultu gürültü vb. gibi. Bir yerde yanlış yapıyorsam hemen düzelteyim, öyle ki audacity ile tüm kayıtların frekansını eşitlerim bir yerde az bir yerde çok ses gelmez, patlama olmaz seslerde. Pürüzsüzdür ve temizdir yani hatta forumdan kaç kişiden sadece ses içeren videolar için ücret aldım, profesyonel ses sanatçılarına videolar hazırlarım, kanalımda var seslendirme videoları ama ses sorunu diyorsanız bana açarsanız elimden geldiğince halletmeye çalışayım. Çünkü açıkçası görüntüden daha çok sese dikkat ediyorum ve olabilecek en profesyonel kayıtlar alıyorum.

Şu kanalı bi tutturalım neler veririm çekilişle :D elimde 4-5 ürün daha var bu şekilde, omlarıda ayarlayıp bir ivme yakalarsam söz ilk çekiliş haberini size vericem +1 ekstra katılım hakkı da benden olsun :D

Hocam az çok bende seslendirmeye meraklıyım.Videoyu kulaklıkla dinlerken sürekli bir hışırtı var.Hışırtımı demeliyim yoksa arka plandan gelen herhangi ses mi bilmiyorum sadece o dikkatimi çekti.Net bir sessizlik yok sürekli bir fısıltı uğultu gibi birşey. :)

yok yahu niye yanlış anlayayım bunlar çok olağan durumlar. Ses videonun önüne geçmiş biraz garip bir benzetme olacak fakat kulağımın dibinde erotik şeyler söyleyen sexi kızlar gibi bu da insanı irrite ediyor. Belki de olay mikrofondan ziyade orjinal sesinizdedir yani konuşmanızda olabilir ama temiz bir sesten ziyade bana kalitesiz bir mikrofondan geliyor gibi geldi. Özellikle bazı harf çıkışları ve giriş dikkatimi çekti. Mikrofon bir uzak olsa daha iyi olabilir.

Size mesajı yazarken aynı zamanda sesi dinliyordum, içimden geçen tek şey o oldu. Aynı şeyi düşünmüşüz demek ki :)

Evet anladım, aslında bunu tarif etmek garip, kelime bulamadım tam açıklamak için ama demek istediğiniz ''ses çok yakın''. Yani aslında ses seviyesinde yada kalitesinde sorun yok, ama videonun önüne geçmiş derken gerçekten ses çok algılanabilir, yani izlerken insan ilk sese dikkat ediyor.

Yani yine anlatamadım sanki ama :D İyi bişey yazmışım gibi durdu ama anladım demek istediğinizi , ses çok yakın.

Ben de böyle bir alışkanlık var. Bunun sebebi bu, seslendirme yaparken tüm tonlamalar net çıkması için mikrofonun dibinde replikleri okuyorlar hep insanlar, keza şarkıcılar vb. biliyorsunuz mikrofona yakın konuşuyorlar. Ama youtube videolarında mesela adam 3 metre ileri kuruyor ekipmanı, yakasına da bir mikrofon, hiç ağzına yakın değil nerden baksanız 20-25cm mesafe var.

Ben ise kaliteli kayıt almak için hemen önümde mikrofon çalışma yapıyorum :D Yani anladım, demek istediğinizi.

Bende şundan korktum, mesela ses çok az geliyordur.
Ses cızırtılı geliyordur, konuşurken bazı yerlerde patlamalar olup insanın kulağını yoruyordur. Konuşurken boğuk geliyordur ya da arka sesler insanın dikkatini dağıtıyordur gibi.

Ama tamamdır çok daha net anladım şimdi, ses sorunu demeyelimde mikrofon konumlandırmasını kendimden biraz uzağa ayarlayım. Sonuçta dediğiniz gibi erotk hikaye anlatmıyorum :D

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

Hocam az çok bende seslendirmeye meraklıyım.Videoyu kulaklıkla dinlerken sürekli bir hışırtı var.Hışırtımı demeliyim yoksa arka plandan gelen herhangi ses mi bilmiyorum sadece o dikkatimi çekti.Net bir sessizlik yok sürekli bir fısıltı uğultu gibi birşey. :)

Hocam aslında diğer kanallara bir göz atın. Several adlı üye sesin çok yakın olmasından bahsetmiş.

Ama siz diğer kanalları, son ses bir kulaklıkla dinleyin, sonra bana diyeceksiniz ki gerçekten senin sesin çok temiz. Türkiye için genel olarak konuşuyorum, müzik prodüksiyon şirketleri dışında yani profesyonel stüdyo kayıtları dışında benim kadar o ''hışırtı'' dediğiniz sesi az yapan bir kanal yok.

https://www.youtube.com/watch?v=pv_f7M-RNbI

Mesela asmr yapan biri, asmr direk ses kalitesi ile ilgili olduğu için bir bakın derim. Arka plan sesinin ne denli yüksek olduğunu ve aslında bu kişinin kaliteli bir mikrofon kullandığını düşünün :) Ve ben inceleme videosu çekiyorum yani sesin profesyonel olmasını gerektirecek bir durum bile yok ama ben tıpkı asmr yaparmış gibi yani ses kalitesinin en yüksek olması gereken videolarda ki gibi ses çalışması yapıyorum. Sadece asmr değil, Shiftdelete, webtekno, Taa gibi kanalları bir dinleyin, kulaklığı atasınız gelecek o denli yüksek arka ses var. Aslında yok, yok derken şöyle inanılmaz kaliteliler ama benim kayıdıma göre çok kötüler. Normal youtuber fenomenlerden bahsetmiyorum bakın onların ses çok kirli. Bu inceleme işini yapan kanalların sesleri onlardan kat kat iyi, ve onları dinledikten sonra bir de beni dinleyin benim ki onlardan da iyi. Çünkü benim asıl işim ses. Kulaklıkla ve son ses dinleyin ki o arka planı uğultuyu öyle hissedin diğerlerinde ve verdiğim örneklerde. Ayrıca siz hangi pc den , telefondan ve ya kulaklıktan dinliyorsunuz o da önemli. Ses çıkışınız da sorun olabilir, çünkü benim aldığım ses kayıtında arka ses türkiyenin youtube için video hazırlayan kanallarından en iyisi. Tekrarlıyorum kendimi kusura bakmayın , sırf ben bu ses için özel sanatçılarla seslendirme üzerine çalışıyorum. Hışırtı duymanızın ihtimali yoktur, frekans da bile gözükmez ses iziminde kirlilik. O denli pürüzsüz temiz kayıtlar benimkisi. Dediğim gibi saydığım kanalların videolarını, türklerin asmr videolarını vb dinleyip sonra benimkini dinleyin. Ondan sonra bir ''helal olsun barış iyiymiş seninkiler'' demenizi bekliyorum :D

Yani arka gürültü dediğiniz frekans olarak bile gözükmüyor mixerlerde siz düşünün. Hışırtı derseniz orada durun derim :D

Son düzenleme:
Çok fazla bir şey söylemeyim, sektörde kanal bol herkes video çekiyor peki a kanalını değilde seni neden izlesinler?

Ses vasat
Görüntü vasat
Işık vasat
Küçük resim paint styla

Acı ama gerçekler bunlar. Şuan bu kanalın izlenmesi için en ufak sebep yok. Değil replika orijinalini çeksen 500 kere gene sonuç değişmez malesef ve muhtemelen 2 3 video sonra kanalını unutmuş olacaksın. Youtube da özgün herkes yapmak istiyor ama kimse özen göstermiyor.

Güzel bir konsept ile düzgün ışıklandırma sistemi + yüzünüzü göstererek ve temiz kanaldan yürümeniz lazım. Bu kanal spam kanal gibi asmr fln.

Bol şanslar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri