İlk kazanç :)

1 ay içinde yaptıklarımı söyleyim

yaklaşık 18 tane kanal açtım ayrı ayrı kategorilerde 15 tanesi yabancı 3 tane türkçe var

bu ayrı ayrı kategorilerde olan her kanala 200 300 video yükledim her birine sonra öylece bıraktım

sonra güncel video bulduğumda en çok kullandığım kanalıma farklı dillerde yükledim rusça ingilizce almanca japonca başta olmak üzere

facebookda çakma kız profili yapıp arkadaş eklettirdim orda videoları paylaştım

güncel video bulduğumda ilgili sitelerde paylaştım sosyal paylaşım sitelerini kullandım

youtube anasayfasına 2-3 kez trend video düşürdüm ama kazancımı youtube büyük bir kısmını yedi normalda 800 dolar toplam kazançtı ama 182 dolar yansıttı. bunada şükür ediyom ilk ay bakalım bu ayki ne olacak :)

düzenli video atınca abone artıyor bayağı abone topladım kanallarıma

etiketleri açıklamaları küçük resimleri özel kendim ayarladım

kanalıma profesyonel intro,logo,kapak tasarladım.

sürekli araştırma yaparak yeni bir kanal hangi kategoride oluştururum diye düşündüm akla gelecek herşeyi denemeye devam ediyorum birini tuturursam sürekli onda çalışacam.

bunlar aklıma geldi yazdım kolay gele. herkesin kazanması dileğiyle ben bildiğimi saklamam beyler parayı mezara götürecek değiliz ayrıca kendimizi sömürmüyoruz youtubeyi sömürüyoruz bencillikten hiç hoşlanmam hayırlı kazançlar

youtube anasayfasına 2-3 kez trend video düşürdüm ama kazancımı youtube büyük bir kısmını yedi normalda 900 dolar toplam kazançtı ama 182 dolar yansıttı. bunada şükür ediyom ilk ay bakalım bu ayki ne olacak :)

hocam güle güle harca.900$ 'ın hepsinin nisan ayı kazancı olduğuna emin misin yoksa karışık mı?

1 ay içinde yaptıklarımı söyleyim

yaklaşık 18 tane kanal açtım ayrı ayrı kategorilerde 15 tanesi yabancı 3 tane türkçe var

bu ayrı ayrı kategorilerde olan her kanala 200 300 video yükledim her birine sonra öylece bıraktım

sonra güncel video bulduğumda en çok kullandığım kanalıma farklı dillerde yükledim rusça ingilizce almanca japonca başta olmak üzere

facebookda çakma kız profili yapıp arkadaş eklettirdim orda videoları paylaştım

güncel video bulduğumda ilgili sitelerde paylaştım sosyal paylaşım sitelerini kullandım

youtube anasayfasına 2-3 kez trend video düşürdüm ama kazancımı youtube büyük bir kısmını yedi normalda 900 dolar toplam kazançtı ama 182 dolar yansıttı. bunada şükür ediyom ilk ay bakalım bu ayki ne olacak :)

düzenli video atınca abone artıyor bayağı abone topladım kanallarıma

etiketleri açıklamaları küçük resimleri özel kendim ayarladım

kanalıma profesyonel intro,logo,kapak tasarladım.

sürekli araştırma yaparak yeni bir kanal hangi kategoride oluştururum diye düşündüm akla gelecek herşeyi denemeye devam ediyorum birini tuturursam sürekli onda çalışacam.

bunlar aklıma geldi yazdım kolay gele. herkesin kazanması dileğiyle ben bildiğimi saklamam beyler parayı mezara götürecek değiliz ayrıca kendimizi sömürmüyoruz youtubeyi sömürüyoruz bencillikten hiç hoşlanmam hayırlı kazançlar

Bende boş kaldıkça kanal açıyorum şuan 10 tane oldu izlenimler 13k ya çıktı.Seninkiyle aynı şekilde yapıyormuşum haziran sonuna kadar 50-100 tane açıcam az kanalla bu işler olmuyor yapan var ama çok uğraş lazım.Herkes bu şekilde yapmalı bence çok kanal her zaman faydalı oluyor bunu anladım.

hayırlı olsun 1 kutu ülker hobby alıp mahallenin çocuklarına dağıt bence

hocam youtube analytcsde ne yazıyor nisan ayı kazancı aynı mı? çok fazla kesinti var

bu ne zamanın ödemesı nısan m ı mayıs mı ?

[MENTION=494]Karabela[/MENTION] hocam baya olmuş ilk paranızı alalı merak ettimde
+4 k kazananların arasına girdiniz mi şu anda :)

Allah arttırsın kesinti çokmuş böyle kesıntı olursa youtube ile uğraşılmaz

Allah arttırsın kesinti çokmuş böyle kesıntı olursa youtube ile uğraşılmaz

o kesintiden değil sonradan çaktık 400 küsür dolar kazandıran videonun para kazanması kapatılmıştı onuda ödememişler bayağı eski bu ilk başladığım acemilik dönemim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri