İlk Kazancım Gayet Başarısız

Ne bekliyodun bin izlenime 1 milyar falanmı.

Kategori değiştir ya da video sayısını arttır. Kanal ile ilgilen görünüşe göre bir şeyler vahim.

valla ben bir günde 0,14 kazanıyım hiç durmadan çalışırım inşallah alırsın emeğinin karşılığını inşallah ben de ve herkes

Çalışan alır tabi yeter ki uraş.En önemliside sabretmek.Hemen paralar gelsin dersen hiçbişe kazanamazsın.

tabiki öle abi hangi kategorileri tercih ediyorsunuz en iyi izlenen

Bu aralar video bile yükleyemiyorum vaktim olmuyo.Botta 2000 video birikmiş 2 günü kaldı onu hemen bitirmem lazım boşa gitmesin :D Hertürlü kategoriyi dene bana kazandırmayan sana kazandırır belli olmaz.

tam 4 ay ugrastım hic bişi kazanamadım ama hic yılmadım
5. ayımdayım gunde 30 kazanıyorum allah bereket versin

orada kategoriler var.Film bloglar eğlence spor oyun.Kaybedecek neyin var ki.Aç hepsine bi kanal.Dene tek tek.Benim o parayı almamın tek sebebi 1.2 videonun tutması izlenmesi.yoksa bende haal uğraşıyorum ama bakalım.

kanalı komple değiştir gittiğin yol yol değil dostum :)

hayır süresi değişiyor 6 7 dakikaya kadar var ama genelde 1 2 dakikalık

bir de benim sorunum video paylaşımı yapamıyorum bana birkaç site önerir misiniz videoları paylaşabileceğim

hayır süresi değişiyor 6 7 dakikaya kadar var ama genelde 1 2 dakikalık

bir de benim sorunum video paylaşımı yapamıyorum bana birkaç site önerir misiniz videoları paylaşabileceğim

Hocam bot kullanmanı tavsiye ederim. İlk başlarken yardımcı oluyor. Sitede farklı botlar mevcut...

face twitterdan dene şansını arkadaşlarına izlettir paylaştır.Mesela ben şuan fakültedeki hocalarımla kouşacağım okul ile ilgili videolar düzenlendiğinde yada bu tip işlerde görevi üstüme alıp herşeyi kendim yapacağım.50bin kişilik üniversiteden önemli şeyler olursa oldukça iyi izlenme alırım.Böyle şeyler tavsiy edebilirim

hocam kazanç sadece video süresiyle doğru alakalı değil aynı zamanda ilgiyi ne kadar çekebildiğinle,yazdığın etiketle ve eklediğin bilgiyle alakalı ben 2 ile 25 dk lık videolar yüklüyorum buraya adsense in ekran görüntüsünü koysam photoshop diyecekler biliyorum çünkü bendeki izlenime göre tık , tıka göre tbm çok farklı diyeceksinki hile hurdamı var? hayır... isterse olsun google yemez;) sabır ve düz mantık kullan gerisini sal-ma tabikide takip et arada;D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri