ilk kazancım

kacakzamani

Yasaklanmış
Web sitesi
www.dm-para.com
ilk kazancım okadar ugraştım didindim ama bir türli tr netvorklere baglayamadım kanalımı sonra aweye bagladım kanalımda para oldu ve telif telif telif yedimm hatta birtanesinde geri bildirim yaptım sonra kanalı kökten sildiler bugun akşam arkadaşa hesapta 2 tl vardı onu atmak için girdim birde baktım para gelmiş :D

İşlem ayrıntıları

Ödeme Alındı (Benzersiz İşlem No855404744M081083Y)

Gönderen:
Awesomeness, LLC (Ödemeyi gönderen: Teyitli)
Ödemeyi gönderen:
[email protected]
Ödeme şuraya gönderildi:

[email protected]

Kurumsal İletişim Bilgileri

Müşteri Hizmetleri URL'si: AwesomenessTV - YouTube

Toplam tutar:
$218,01 USD
Ücret Tutarı:
$0,00 USD
Net tutar:
$218,01 USD

Para iadesi bildirme Yardım

Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır.

Tarih:
03.04.2014
Saat:
20:49:49 EEST
Durum:
Tamamlandı

Konu:
Awesomeness, LLC, PayPal aracılığıyla size $218,01 USD gönderdi.
Özel Not:
February 2014 - Network Earnings
Ödeme türü:
Anında

teşekkür ederim :D bundan sonra aweye devam :D para alamıyorum dieyenlere bişey diyemem ama telif yiyein ve dizi kanalım ile aldım parayı :D

galiba bu awesome bu erken ödemelerde kapanan vs kanalları ödedi önceden almayanları falan arada da bu ay kazananalar girdi :D kendmi avutuyorum suan :D daha bize ödemedi ya!!

hayırlı olsun.Eğer öderlerse senin kazancın kadar benimde var awesomede

Partner kanal için bakıyordum :) bunu görünce iyi oldu hayırlı olsun kardeşim...

hayırlı olsun.Eğer öderlerse senin kazancın kadar benimde var awesomede

benim normalde 400 $ üzeri idi yanlız 200 küsür doları diger aya aitti :D yarısı yatmış diger yarısı önümüzdeki ay ytar :D

---------- Mesaj saat 22:00:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:58:52 civarında gönderildi. ----------

umarım devamı gelir :)

ddevamı muhakkak gelecek :D bırakmıştım yt işini bunu görünce heycan yaptı :D 400 küsür lira var :D

hemen bot alıp bugun başlıyacagım :D

konuyu görünce 3 teliften kapanan awe kanalım aklıma geldi paypala bi bakıyım dedim 170$ yatmış teşekkürler awe :D

Çok ilginç. Awenin 218 dolar ödediği üçüncü kişisin rastladığım. Benim 400 dolar vardı içeride bana da 218 dolar ödediler. Başka bir arkadaşın 800 doları varmış ona da 218 ödemişler.

Telif yiyip kapanan kanalda kesinti olur diyorlar ama kesinti durumu değil bence kapanan kanalın parası 10k dolar da olsa parayı cukka edip 218 dolar teselli ikramiyesi veriyorlar gibi bir durum var ortada..

Hayırlı olsun hocam bu arada umarım devamı gelir.

Paranızı güle güle harcayın, hayırlı kazançlar.

Bu işten nası para kazanılıyor ya :D Bi kaç video falan attım 10 izlenmeyi geçmiyor :) Bu arada hayırlı olsun.

Bir kaç video ile olacak iş değil kardeşim :) çok çalışmalısın emek vermelisin bir sürü kanalın olmalı ki bişeyler kazanasın. İnşallah sende bir gün kazanırsın, biraz çaba biraz gayret ve pes etme :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri