Merhaba arkadaşlar youtube'dan para kazanmayı bende herkes gibi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]t abimden öğrendim o zamanlar burası yoktu tabi yıl 2012 aylarda yılın son ayları tam olarak hatırlamıyorum ama ilk Serkan abi den video yükleme hizmeti almıştım son sınıfta okuyordum neyse Serkan abiden video paketi aldım attığı videolara bakarak yeni kanal oluşturdum o zamanlar herkese tavsiye ettiğim gibi haber kanalı oluşturmuştum ihtarmış ünlemmiş pek bunlardan haberimiz yok tabi istediğim şeyleri yüklüyordum
haber sitelerinin video galerilerini takip edip video eklediklerinde neredeyse annda yüklüyordum 2 tane bomba haber yakalamıştım
1si Madonna Gangnam Style yapmıştı o video bana 217 tl kazandırmıştı onu hiç unutmuyorum ilk ihtarımıda bu video sayesinde yemiştim
birde Pınar Altuğ başörtüsü hakkında konuşmuştu o videoda çok izlenmişti ama ne kadar kazandırdı hatırlamıyorum
Uzun lafın kısası Serkan abiye bizi haberdar ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum şuanda ise her ay Allah'a şükür güzel paralar kazanıyorum tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
1si Madonna Gangnam Style yapmıştı o video bana 217 tl kazandırmıştı onu hiç unutmuyorum ilk ihtarımıda bu video sayesinde yemiştim
birde Pınar Altuğ başörtüsü hakkında konuşmuştu o videoda çok izlenmişti ama ne kadar kazandırdı hatırlamıyorum
Uzun lafın kısası Serkan abiye bizi haberdar ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum şuanda ise her ay Allah'a şükür güzel paralar kazanıyorum tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum