İlk Kazancımı Açıklıyorum :))

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar youtube'dan para kazanmayı bende herkes gibi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]t abimden öğrendim o zamanlar burası yoktu tabi yıl 2012 aylarda yılın son ayları tam olarak hatırlamıyorum ama ilk Serkan abi den video yükleme hizmeti almıştım son sınıfta okuyordum neyse Serkan abiden video paketi aldım attığı videolara bakarak yeni kanal oluşturdum o zamanlar herkese tavsiye ettiğim gibi haber kanalı oluşturmuştum ihtarmış ünlemmiş pek bunlardan haberimiz yok tabi istediğim şeyleri yüklüyordum :) haber sitelerinin video galerilerini takip edip video eklediklerinde neredeyse annda yüklüyordum 2 tane bomba haber yakalamıştım

1si Madonna Gangnam Style yapmıştı o video bana 217 tl kazandırmıştı onu hiç unutmuyorum ilk ihtarımıda bu video sayesinde yemiştim :)

birde Pınar Altuğ başörtüsü hakkında konuşmuştu o videoda çok izlenmişti ama ne kadar kazandırdı hatırlamıyorum

Uzun lafın kısası Serkan abiye bizi haberdar ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum şuanda ise her ay Allah'a şükür güzel paralar kazanıyorum tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

Şuan cebime giren her kazanç [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] sayesinde oldu, ilk onunla başladım ben de.

Hocam alınma ama Valla bu konudan hiçbir şey anlamadım :D

Hocam alınma ama Valla bu konudan hiçbir şey anlamadım :D

Yok hocam alınmadım özetleyeyim :D mizahlı bir dil olsun diye uğraşırken anlaşılmaz mı yazmışım :)

2012'nin son aylarında Serkan abiden video paketi olarak başladım sonra yüklediği videolara bakarak haber kategorisine yöneldim 2 video patlattım sonra kendimi geliştirdim içerik değiştirdim vs vs derken şuanda iyi paralar kazanıyorum :)

bende açıkayım bari bir wa.rez forumda hesap crackliyordum :D orada biri adsense ekran görüntüsü attı kazanmış 300 tl aylık felan :D dedim bir burada boşu boşuna adult, forum cracklicemize para kazanak :D Adama sordum nedir ne değildir adamda buranın linkini attı buraya davetiyeyle üye alınıyordu r10 cracklemiştim oradan davetiye istedim(nick yapıştı üstüme memur diyorlar :D) Daha sonra herkesin olduğu gibi bilindik kategorilerden başladım car-funny felan :D baktım rekabet çok araştırdım 2. ayımda para kazanmaya başladım 3. ayda 4 haneli şuandada belli bir istikrarda gidiyorum :)

Yok hocam alınmadım özetleyeyim :D mizahlı bir dil olsun diye uğraşırken anlaşılmaz mı yazmışım :)

2012'nin son aylarında Serkan abiden video paketi olarak başladım sonra yüklediği videolara bakarak haber kategorisine yöneldim 2 video patlattım sonra kendimi geliştirdim içerik değiştirdim vs vs derken şuanda iyi paralar kazanıyorum :)

iyi paralar nekadar civarı yapıyor hep merak etmişimdir:D
acaba bende iyi paralar kazanıyormuyumdur diye

Şimdi o parayı saatte kazandığını söylemek istemiş burada yazar :D dimi tarık?

Henüz bu para kazanma işini anlayamadım :/ Tek kanaldan yapsak bunları olmaz mı? Birde videolarda kalite düşürmeden nasıl geçiricem :/ Öyle botlara falan para vermek istemiyorum.

4 hane devam ediyor mu;)
bende açıkayım bari bir wa.rez forumda hesap crackliyordum :D orada biri adsense ekran görüntüsü attı kazanmış 300 tl aylık felan :D dedim bir burada boşu boşuna adult, forum cracklicemize para kazanak :D Adama sordum nedir ne değildir adamda buranın linkini attı buraya davetiyeyle üye alınıyordu r10 cracklemiştim oradan davetiye istedim(nick yapıştı üstüme memur diyorlar :D) Daha sonra herkesin olduğu gibi bilindik kategorilerden başladım car-funny felan :D baktım rekabet çok araştırdım 2. ayımda para kazanmaya başladım 3. ayda 4 haneli şuandada belli bir istikrarda gidiyorum :)

iyi paralar nekadar civarı yapıyor hep merak etmişimdir:D
acaba bende iyi paralar kazanıyormuyumdur diye

eskiden barajı geçince seviniyordum şimdi 4 haneye çıkınca çok yükseklerde gözüm yok aybaşında hesap yapıyorum hesaplamalarımı yapacak ve birazda birikim yapmaya ayıracak kadar param oluyorsa benim için iyi paradır

Şimdi o parayı saatte kazandığını söylemek istemiş burada yazar :D dimi tarık?

;)

ilk kazanç sanırım şeyden oldu winat9 dan sağolsun [MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] yaptı pro yu akıyoduk günlük 50 60 tl :D sonra fixlendi para bitti :D

ilk kazanç sanırım şeyden oldu winat9 dan sağolsun [MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] yaptı pro yu akıyoduk günlük 50 60 tl :D sonra fixlendi para bitti :D
Bizde gunluk 3 tl icin 3 telden idare edelim demek onunda spami varmış:))

eskiden barajı geçince seviniyordum şimdi 4 haneye çıkınca çok yükseklerde gözüm yok aybaşında hesap yapıyorum hesaplamalarımı yapacak ve birazda birikim yapmaya ayıracak kadar param oluyorsa benim için iyi paradır

;)

evet bu benim içinde iyi para
bi düzene oturtamadık şunu ya kazanınca çok alıyoruz yada birkaç ay sınırı geçemiyoruz:D

evet bu benim içinde iyi para
bi düzene oturtamadık şunu ya kazanınca çok alıyoruz yada birkaç ay sınırı geçemiyoruz:D

İşte ben kazanırken de pamuk ipliğine bağlı kazandığımı bildiğim için düzenli kazanç getirecek işlere yönelmeye çalışıyorum :)

3 tl sınırıni gecersem hedefim 300 tl civari elimi yüzüme cok :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri