İlk Kez Telif Geldi. Napmalıyım ?

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

bySTARK

Kayıtlı Üye
İlk Kez Telif Geldi. Acil Napmalıyım ?

Arkadaşlar ilk kez Telif geldi Hemde 2 tane ama ben yeni gördüm.
Napmalıyım videoları silicektim ama bi sorayım dedim ? Acil Yardımlarınızı bekliyorum. Bu gelen Telifin kanala ne gibi etkileri vardır ? para kazanması falan devre dışı kalır mı ?

7cs3.png

aoy.png

Videolar zaten yayinda degil sil tabii ki.Ayrica 2 videoya ayni anda attiysa telifi 2 hakkin daha var demektir.3 hakkin doldugunda kanalin kapanir

Araştır gerçek sahibi değilse sende onun videolarına telif gönder. :D Gerçekse rica et telifi geri çeksin.

Bu teliflerden sürekli yerseniz bi süre sonra para kazanma devre dışı bırakılıyor.

3.taraf alırsanız bile ben bizzat yaşadım

videoları silip telif hakkını geri çekmesi için iletişim kurmak falan işe yarar mı ?

---------- Mesaj saat 19:50:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:48:27 civarında gönderildi. ----------

Araştır gerçek sahibi değilse sende onun videolarına telif gönder. :D Gerçekse rica et telifi geri çeksin.

Araştır derken nasıl anlarım sahte mi gerçek sahibi mi diye ?

Haber kanalı ise BBC'ye mesaj at bir şeyler yap araştır. :D BBC genelde kanaldan atıyormuş galiba mail falan kullanmıyormuş.

o kanaldan daha hayır gelmez, 2-3 gün içinde kapanacaktır büyük ihtimalle.

o kanaldan daha hayır gelmez, 2-3 gün içinde kapanacaktır büyük ihtimalle.

çok iyi moral verdin. :S
2 aydır tek kanala odaklanmıştım, basit haber videoları yüklüyordum. Günde ortalama 10 tane.
Telifli videoları sildim,

Topluluk kuralları İyi durumda
Telif hakkı ihtarları İyi durumda
Content ID hak talepleri İyi durumda

Bunlar Hala yeşil Telif Hakkı ihtarları Kırmızı olması gerekmez mi ?

2 aydır tek kanala odaklanmıştım, basit haber videoları yüklüyordum. Günde ortalama 10 tane.

kırmızı olması gerekiyor evet, yeşilse devam et :)

sen o kanaldan ümidi kes,telif yiyen kanalın gelirinin yarısı düşer,bir anlamı kalmaz o kanalın-tavsiyem kanalı sil,aynı gmailden yeni bir kanal aç.

sen o kanaldan ümidi kes,telif yiyen kanalın gelirinin yarısı düşer,bir anlamı kalmaz o kanalın-tavsiyem kanalı sil,aynı gmailden yeni bir kanal aç.

Geliri düşermi gerçekten ?
Eğer öyleyse silip aynı isimde yeni kanal açsam ? Sorunsuz şekilde devam edebilirmiyim.
Bu arada kanalı sil diyorsun ama içindeki para gidicek mi ?

Geliri düşermi gerçekten ?
Eğer öyleyse silip aynı isimde yeni kanal açsam ? Sorunsuz şekilde devam edebilirmiyim.
Bu arada kanalı sil diyorsun ama içindeki para gidicek mi ?

Kanalı sil,parası gitmez-yatıyor adsenseye.aynı isimden açamazsın benzeri bir isimle aç,gelirinin %40 ı adsenseye reklamverene geri iade ediyor diye hatırlıyorum,ben şahsen 1 telif bile gelen kanalımı hemen silerim!!!

silmeyin dursun bence sen bitarftan başka bir kanalla devam et. ha silmişsin ha durmuş durursa en azından 2-3 daha kazandırır.

evet aynen benimde var 2 telifli kanalım 1ayı geçti hala devam kazanmaya kapanırsada kapansın ekmeğini yedim zaten.

evet aynen benimde var 2 telifli kanalım 1ayı geçti hala devam kazanmaya kapanırsada kapansın ekmeğini yedim zaten.

anladım.. peki bişi sorucam az önce bi arkadaş telif yiyen kanalın kazancı düşer dedi bu doğru mu ?

---------- Mesaj saat 22:09:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:54:22 civarında gönderildi. ----------

şimdi girdim ve 4 tane soru çıktı bunları cevapladım ve malesef ..

Telif hakkı ihtarları İyi durumda değil
Kırmızıya döndü :s

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri