İlk Kinder Videomuz Hazır Beyler :))

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
301 olmuş Alex hadi hayırlı işler :)

saolasın hacı adsense bağlı değil deneme kanalım bu

---------- Mesaj saat 19:41:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:32 civarında gönderildi. ----------

Bu konudan ne anladık?
Ytpara.com'dan 10 numara imleme sitesi olacağını :D

Asıl kanalı burda paylaşır mıyım bilmiyorum paylaşmak istiyorum aslında

saolasın hacı adsense bağlı değil deneme kanalım bu

---------- Mesaj saat 19:41:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:32 civarında gönderildi. ----------

Asıl kanalı burda paylaşır mıyım bilmiyorum paylaşmak istiyorum aslında

Adsenseye bağlamadan, para kazanmayı aktif edip video attığında 3. taraf ve telif verenleri silip asıl kanala mı atıyorsun?

Adsense aktif olmadan uyarı geliyor yani?

Adsenseye bağlamadan, para kazanmayı aktif edip video attığında 3. taraf ve telif verenleri silip asıl kanala mı atıyorsun?

Adsense aktif olmadan uyarı geliyor yani?

Evet normalde öyle yapıyorum ama bu video deneme çekimi asıl kanala almayacağım

hocam videoda montaj yok. yurtdışı benzerlerinde oyuncak montajla hemen oluşturuluyor. çok sıkıcı, müzik videonun önüne geçmiş.

Olmamış hocam masadaki şekerler ayıcık falan hiç olmamış. 1-2 tane yumurtayla da olmaz paraya kıy kinder al kutuyla.

Çok iyi olmuş. Sahnede çok iyi hazırlanmış. :) Bu arada özgüncülerin çoğalmasına en çok sevinenlerden biriside benim. Özgün videolar ile kapanma riskinin az olması ayrı bir zevk. :) Hele izlenimlerde çoğalınca yeme de yanında yat..

Attığın adım, sonradan atacağın adımlar için bahane olur hocam, sen atmışsın adımı artık gerisi gelir diye düşünüyorum. Bunu yapamayanlar olmamış filan diyorlar ya hiç etik değilsiniz :) Bence herkes için küçük bir adım sayılabilir ama hocam senin için büyük bir adım :)

Hadi hayırlı olsun :D Yeni spam yöntemi kinder suprise :D Berat demişti dersiniz :D Herkes kinder yumurtarı alıp video çekecek :D

(Yalnız yumurtalar BİM Toto yumurtası olduğu için içinden çıkan oyuncak tam anlamıyla içler acısı idare edin)

ya güle güle öldüm Allah ta seni güldürsün Latife bir yana İnşallah tutar yolun açık olsun..

40 yillik spamci [MENTION=1316]Alex[/MENTION] in boyle bir ozgun video cekecegini ruyamda gorsem hayra yormazdim. :)))

hocam videoda montaj yok. yurtdışı benzerlerinde oyuncak montajla hemen oluşturuluyor. çok sıkıcı, müzik videonun önüne geçmiş.

Söyledim ya zaten direk attım denemelik normal kanal videolarını düzenleyeceğim her açıdan 1 yumurta 3 dk olmayacak max 30 saniye-1 dk arası olucak

---------- Mesaj saat 02:16:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:15:23 civarında gönderildi. ----------

Olmamış hocam masadaki şekerler ayıcık falan hiç olmamış. 1-2 tane yumurtayla da olmaz paraya kıy kinder al kutuyla.

Şekerler ayıcık konusuna katılmıyorum kalabalığı azalttığımızda sorun kalmayacak daha da geliştiricez tabi kinder alıcam aynen

---------- Mesaj saat 02:18:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:16:30 civarında gönderildi. ----------

Attığın adım, sonradan atacağın adımlar için bahane olur hocam, sen atmışsın adımı artık gerisi gelir diye düşünüyorum. Bunu yapamayanlar olmamış filan diyorlar ya hiç etik değilsiniz :) Bence herkes için küçük bir adım sayılabilir ama hocam senin için büyük bir adım :)

Her türlü eleştiriye açığız da zaten gerçek eleştiriler belli ediyor kendini aynen benim özgüne geçişim enteresan karşılandı.

40 yillik spamci [MENTION=1316]Alex[/MENTION] in boyle bir ozgun video cekecegini ruyamda gorsem hayra yormazdim. :)))

harbi yaa gerçekten youtube istedimi yaptırıyor

---------- Mesaj saat 02:26:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:06 civarında gönderildi. ----------

Söyledim ya zaten direk attım denemelik normal kanal videolarını düzenleyeceğim her açıdan 1 yumurta 3 dk olmayacak max 30 saniye-1 dk arası olucak

---------- Mesaj saat 02:16:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:15:23 civarında gönderildi. ----------

Şekerler ayıcık konusuna katılmıyorum kalabalığı azalttığımızda sorun kalmayacak daha da geliştiricez tabi kinder alıcam aynen

---------- Mesaj saat 02:18:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:16:30 civarında gönderildi. ----------

Her türlü eleştiriye açığız da zaten gerçek eleştiriler belli ediyor kendini aynen benim özgüne geçişim enteresan karşılandı.

bırak ya yeme bizi annen açtı kanalı annen özgün sen hala bir SPAMCISIN

harbi yaa gerçekten youtube istedimi yaptırıyor

---------- Mesaj saat 02:26:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:06 civarında gönderildi. ----------

bırak ya yeme bizi annen açtı kanalı annen özgün sen hala bir SPAMCISIN

Gerçi kanalı anneme adadım kazanç senin dedim kaliteli spamcı yanım var biraz daha ama harala hürele atmıyorum video

uft0h.jpg

Sizin videoyu görünce bence birkaç kutu aldım hocam :D

Canım Çikotala çekti, gidip bende marketten alamda şöyle Bitter yiyem.
Açmayın böyle başlıklar.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri