301 olmuş Alex hadi hayırlı işler 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
301 olmuş Alex hadi hayırlı işler![]()
Bu konudan ne anladık?
Ytpara.com'dan 10 numara imleme sitesi olacağını![]()
saolasın hacı adsense bağlı değil deneme kanalım bu
---------- Mesaj saat 19:41:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:32 civarında gönderildi. ----------
Asıl kanalı burda paylaşır mıyım bilmiyorum paylaşmak istiyorum aslında
Adsenseye bağlamadan, para kazanmayı aktif edip video attığında 3. taraf ve telif verenleri silip asıl kanala mı atıyorsun?
Adsense aktif olmadan uyarı geliyor yani?
hocam videoda montaj yok. yurtdışı benzerlerinde oyuncak montajla hemen oluşturuluyor. çok sıkıcı, müzik videonun önüne geçmiş.
Olmamış hocam masadaki şekerler ayıcık falan hiç olmamış. 1-2 tane yumurtayla da olmaz paraya kıy kinder al kutuyla.
Attığın adım, sonradan atacağın adımlar için bahane olur hocam, sen atmışsın adımı artık gerisi gelir diye düşünüyorum. Bunu yapamayanlar olmamış filan diyorlar ya hiç etik değilsinizBence herkes için küçük bir adım sayılabilir ama hocam senin için büyük bir adım
![]()
40 yillik spamci [MENTION=1316]Alex[/MENTION] in boyle bir ozgun video cekecegini ruyamda gorsem hayra yormazdim.))
Söyledim ya zaten direk attım denemelik normal kanal videolarını düzenleyeceğim her açıdan 1 yumurta 3 dk olmayacak max 30 saniye-1 dk arası olucak
---------- Mesaj saat 02:16:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:15:23 civarında gönderildi. ----------
Şekerler ayıcık konusuna katılmıyorum kalabalığı azalttığımızda sorun kalmayacak daha da geliştiricez tabi kinder alıcam aynen
---------- Mesaj saat 02:18:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:16:30 civarında gönderildi. ----------
Her türlü eleştiriye açığız da zaten gerçek eleştiriler belli ediyor kendini aynen benim özgüne geçişim enteresan karşılandı.
harbi yaa gerçekten youtube istedimi yaptırıyor
---------- Mesaj saat 02:26:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:06 civarında gönderildi. ----------
bırak ya yeme bizi annen açtı kanalı annen özgün sen hala bir SPAMCISIN
![]()
Sizin videoyu görünce bence birkaç kutu aldım hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.