İlk Kullandığınız Telefon Hangisiydi?

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Sanırım 3200'dı.Babam almıştı ikinci eldi o zaman.Benden önce bir kız kullanmış.Fotoğraflarını falan silmemiş.Babam sonraki gün iade etmişti.Nedenini hala bilmiyorum.
Ondan sonra bir daha ikinci el cep telefonu almadık. :D

İlk kullandığım telefon aselsan 1919 :) telefon öyle sağlamdıki Bir de titreşimle onla tanıştıydım :D

Ericsson antenli vardı arada bi yanan mavi ışığına hastaydım :D :D

A 1018 okula giderken yolda bulmuştum. Ceketin cebine saklamıştım Sonra sahipleri telefonu aramış olmasına rağmen yok demiştim.. sonrasından çok pişman olmuştum

Efsane takoz:D

ericsson_gh337_01.jpg

sırasıyla:
samsung sgh 2400 (2004-2005 arası, milletin elinde nokia 7610 vardı bende bu :D )
sgh2400_1.jpg

samsung x430 (2005 - 2006 arası sadece 5-6 ay kadar kullanabildim, sürekli şebeke bulunamadı hatası veriyordu)
samsung-x430-g.jpg

nokia 5210 (2006-2008 arası, çalışan bir tane bulsam alacam bundan :D )
nokia-5210_45138.jpg

nokia 1110i (2008-2010 aralık ayı arası)
nokia1110-1354158874-2.jpg

nokia n8 (2010 aralık - hala, şu anda ekranı kırık falan ama çatır çatır çalışıyor.)
nokia-n8.jpg

1110i ve n8'i ben satın aldım sadece, diğerlerini ablamlardan falan miras almıştım :D

Nokia 5110

Star Gazetesi kuponla vermişti o sıralar.

İlk telefonum ericson a1018 abimden kaldıydı :) 5 liraya sattıydım

İlk kendi paramla satın aldığim ericson t20 mavi minicik ekranlıydı ne havası vardı oda 10 tl di sanırım :)

motorola takoz gibi bir şeydi kalın uzun antenli kocaman kart sokuyorduk altından sim kart icin böle ufak degildi sim kartlar ozaman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri