İlk kural hatasını yaptık :)

merkezi haber

Yasaklanmış
bugün ilk kural hatasını yaptık şimdi benim sorum şu ben vu kanalın videolarını silip yeni videolar yüklesem abonem 3 binlerde ve onlarıda kaybetmek istemiyorum bu yüzden videoları silsem bu kural hatası kırmızı olan ne zaman geri yeşile döner

ve paraya birşey olurmu

SON 7 GÜN KAZANCIM

ben bu ayı riske atmayıp,kesin kazanç açıklanana kadar yükleme yapmayacağım.tavsiyem sende öyle yap.

telifi geri çekmeye çalış. çekerse videoyu sileceğini söyle

kardeşim pardon kusura bakma yeri değilde
performanslarımız aynı sayılır lakin ben adsense kullanıyorum
awesomeness tv ye geçsem kazançlarım artarmı ?
bilgi verebilirmisiniz :D
ID7LUhQ.jpg

hemen geç videoların uzun heralde iyi olur

evet kardeşim 23 ve 33 dakikalık videolarımdan çok iyi para geliyor
yeni videolar yaptım fakat müziklerde telif çıktı 1 tanesi daha 33 öbürü 55 dakika telifleri temizledim en kısa zamanda tekrar uploadlıyacağım

evet kardeşim 23 ve 33 dakikalık videolarımdan çok iyi para geliyor
yeni videolar yaptım fakat müziklerde telif çıktı 1 tanesi daha 33 öbürü 55 dakika telifleri temizledim en kısa zamanda tekrar uploadlıyacağım

abone kaç eğer iyiyse forela zoomin rpm de alır seni

abone kaç eğer iyiyse forela zoomin rpm de alır seni

1456 abonem var

edit :
bana zaten tgn's , acifin network , QGnetwork , zoomin.tv gibi yerlerden teklif gelmişti kabul etmedim

---------- Mesaj saat 20:00:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:49:55 civarında gönderildi. ----------

istek yolladım partnerliğe , adsenseden ayrılınca paralara birşey olmaz dimi

1456 abonem var

edit :
bana zaten tgn's , acifin network , QGnetwork , zoomin.tv gibi yerlerden teklif gelmişti kabul etmedim

---------- Mesaj saat 20:00:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:49:55 civarında gönderildi. ----------

istek yolladım partnerliğe , adsenseden ayrılınca paralara birşey olmaz dimi

hemen tgn e geç ay bitsin öyle geçir diyecektim zaten ay yeni başlıyor sen tgn e geç bence

Büyük ihtimal yakın zamanda kanalın para kazanması gider bence kanalı sil

kanalı silmektense içerigi siler özgün içerik yaparım bu kadar abone bırakılmaz

Hocam sen yenisin galiba benim tek teliften gitti eğer para kazanması gider o kanalın bir anlamı kalmaz beni dinle ya bundan sonra çok dikkatli ol yada kanalı sil en azından parayı kurtar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri