İlk Lego Stop Motion Denenem

• Kullanıcı mertmertol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Spam kanallardan nasibini almış birisi olarak özgün videolara döndüm.Şimdilik bir adet yabancı içerikli oyun kanalımı ilerletmeye çalışıyorum.Büyük emek veriyorum inşallah karşılığını alırım.

2. özgün kanalı açmayı düşünüyorum lego stop motion üzerine.içerikleri kendim hazırlıyorum.

1 1.5 saatte hazırladığım kısa bir test videosu fazla özenmedim ve çok hızlı oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=uErJCYcQH44

hocam bir iki öneride ben bulunayım

çalışmanız güzel . bilmiyorum fotoğrafmı çekiyorsunuz videomu ama.
hız kazanmak için direk video çekip içinden kareleri alabilirsiniz tahminimce sizde böyle yapıyorsunuz
2. önerim. video olarak çekin çok sık hareket almanıza gerek yok twixtorla araları doldurun zaman kazanın atıyorum adamın kolunu kaldırmak için 8 hamlemi yapıyorsunuz 4 yapın komple iş bitince twixtordan geçirin araları dolduracaktır o kısımlardanda foto yakalayın

hocam bir iki öneride ben bulunayım

çalışmanız güzel . bilmiyorum fotoğrafmı çekiyorsunuz videomu ama.
hız kazanmak için direk video çekip içinden kareleri alabilirsiniz tahminimce sizde böyle yapıyorsunuz
2. önerim. video olarak çekin çok sık hareket almanıza gerek yok twixtorla araları doldurun zaman kazanın atıyorum adamın kolunu kaldırmak için 8 hamlemi yapıyorsunuz 4 yapın komple iş bitince twixtordan geçirin araları dolduracaktır o kısımlardanda foto yakalayın

tektek foto çekerek yapıyorum hocam bu denem çekmiydi 3 gün önce gerçek video için başladım 10 saniyelik bir görüntü için yaklaşık 45 dakika uğraşıyorum.özenerek 1 video hazırlicam bitince sizinlede paylaşırım.
saniye başına 24 foto sığdırıyorum hızınıda 0.2 sn saniye olarak ayarlıyorum.çok iyi birisinden eğitim aldım stop motion konusunda bakalım ne çıkacak ortaya bende merak ediyorum.yanlız oldugum için uzun sürüyor e tabi noob seviyesinde after effect bilgim yetersiz oldugu için zaman alacak.

tektek foto çekerek yapıyorum hocam bu denem çekmiydi 3 gün önce gerçek video için başladım 10 saniyelik bir görüntü için yaklaşık 45 dakika uğraşıyorum.özenerek 1 video hazırlicam bitince sizinlede paylaşırım.
saniye başına 24 foto sığdırıyorum hızınıda 0.2 sn saniye olarak ayarlıyorum.çok iyi birisinden eğitim aldım stop motion konusunda bakalım ne çıkacak ortaya bende merak ediyorum.yanlız oldugum için uzun sürüyor e tabi noob seviyesinde after effect bilgim yetersiz oldugu için zaman alacak.

severek yapıyorsanız tek tek resim çekerek yapmak gerçek stop motion yapmak için şart tabi. ben birazda işin hilelerini söyleyeyim dedim . kolay gelsin çalışmalarını bekliyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri