Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ellerinize Sağlık ben çok araştırıyordum böyle kanllar çizim yapma yetenegim yok ögrenmek istiyorum. Sizde böyle düşünen insanlara yardımcı oluyosunuz diger videolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
hocam harikasın bende zaten projemi ilk ana konulardan alıp ders ders resim çizimini öğretmeyi planlıyorum insaşşllah
videoyu tam izlemedim ama kategori olarak söyleyeceklerim. Arka fondaki müzik çok ağır ve saçma olmuş
Küçük resmi güzel yap, arka fon müziğini sakin dinlendirici seç, hiç konuşmayacağın için kanalı fransızca,ingilizce gibi dillerde yap.
özgüne desteği severim. başarılar dilerim ilk abonen olayım oldum![]()
Kanalın ismini özgün yapabilirsin. My art channel mı demek istedin orada
Hocam çok teşekkürler yorum için çizimi pek beğenmedinz sanırım yazıda takılmişsınızhocam yazınızı ve imzanızı beğendim.Gerçekten yazınız güzel.Benim yazım hangi alfabeye ait bimiyorum(Hızlı ve kötü yazarım)
Misal şu kanallara bakabilirsin , bu kanalların yanında çok sönük kalırsın bu işi sadece youtube para kazanmak olarak düşünme adını duyurmak için yap.Burada senin kazanacağın popülerlik sana sağlam projelerde iş getirtir. Haftada bir tane yapın sağlam yapın.
vamosArt
Trick Art, Drawing 3D Crocodile - YouTube
Marcello Barenghi
http://www.youtube.com/watch?v=EuBiaRO8QO
Jonathan Harris
Cool 3D Trick Art - Bullet Hole in Hand - YouTube
Yarından tezi yok başlıyorum profesyonel çizimlere çok teskrlerOldumu şimdi bu müzikle bu çizim oldumu ? Şöyle rahatlatıcı müzik koysan öyle çizsen bak ne güzel olur
hocam oyle seyler cizmelisin ki, cizdigin isler populer seyler olmali. aciklamada ve etikette de onlari kullanarak ilerleyebilirsin cok rahat. o populer kelimelerin ekmegini yersin. zamanda video kalitesi de oturur ona suphen olmasin. hicbir seye takilmadan, ilk baslarda surekli video cekip atmaya bak. 1 videonun sadece 100 defa bile izlenecegini bilsen de durmadan video cek. 200 tane video ceksen al sana kafadan 20.000 izlenim ve en az da 200 takipci. icerik de yabancilara yonelik olursa, sadece bu 20K izlenimden 1000 dolardan fazla para alirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.