İlk Özgün Oyun Videom

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Hocam genel olarak beğendim. dikkatimi çeken video kalitesi oldu. (720p) olmasına rağmen kalite olarak neden bu kadar düşük. Hangi programı kullanıyorsunuz?

Hocam genel olarak beğendim. dikkatimi çeken video kalitesi oldu. (720p) olmasına rağmen kalite olarak neden bu kadar düşük. Hangi programı kullanıyorsunuz?

Fraps ile çektim hocam. Vegas pro ilede renderladım. Belki siz 720p yaptığınızda tam geçmemiş olabilir çünkü 720p oldugunda kaliteli duruyor. Yada siz artık çok kaliteli izliyorsanız bu kötü gelmiş olabilir :D Bu kalitede kastı zaten oyunda aralarda. 5 dakika aralıklarla çekiyorum hep. Uzun süre çekince kasıyor pc yüzünden.

[MENTION=9956]Kiyoshi[/MENTION] çok teşekkür ederim hocam :)

Fraps ile çektim hocam. Vegas pro ilede renderladım. Belki siz 720p yaptığınızda tam geçmemiş olabilir çünkü 720p oldugunda kaliteli duruyor. Yada siz artık çok kaliteli izliyorsanız bu kötü gelmiş olabilir :D Bu kalitede kastı zaten oyunda aralarda. 5 dakika aralıklarla çekiyorum hep. Uzun süre çekince kasıyor pc yüzünden.

[MENTION=9956]Kiyoshi[/MENTION] çok teşekkür ederim hocam :)

anladım hocam başarılar dilerim. :)

Teşekkürler hocam. Biraz daha yavaşlarım :D

bide tarzi deyis abi oynarkan :D saka falan yap millet gulsun ornet polis vuruyor seni sende hasssssss s falan :D gibi seyler yap hem millet guler hemde abone izlenim kazanirsin 1 milyon abonesi olan turk oyun kanali var burakmiydi neydi adi yoksa muratabi fcsd asdas bilmem neydi adi

bide tarzi deyis abi oynarkan :D saka falan yap millet gulsun ornet polis vuruyor seni sende hasssssss s falan :D gibi seyler yap hem millet guler hemde abone izlenim kazanirsin 1 milyon abonesi olan turk oyun kanali var burakmiydi neydi adi yoksa muratabi fcsd asdas bilmem neydi adi

Hocam ben hiç argo kullanmadan yapıcam bu işi. Dediğiniz gibi biraz daha espri katabilirim ama haklısınız.

GTA serisini tek oyuncu modunda oynadım hep... Bu aralar bu server mı her neyse öyle videolara bakıyordum. İyi oldu bunu izlemek. Devamını bekliyorum hocam. :)

Gayet güzel ama kanalıa orijinal bir isim bulsan daha güzel olur :)

GTA serisini tek oyuncu modunda oynadım hep... Bu aralar bu server mı her neyse öyle videolara bakıyordum. İyi oldu bunu izlemek. Devamını bekliyorum hocam. :)

Teşekkür ederim hocam. Server oldukça zevkli mutlaka girip oynayın :)

[MENTION=8524]Bin903[/MENTION] valla yaptım bunu hocam ya. Zack Oyunda yazıcaktımda herkes oyunda oldugu için farklı olsun diye oynuyor yaptım.

Teşekkür ederim hocam. Server oldukça zevkli mutlaka girip oynayın :)

[MENTION=8524]Bin903[/MENTION] valla yaptım bunu hocam ya. Zack Oyunda yazıcaktımda herkes oyunda oldugu için farklı olsun diye oynuyor yaptım.

Neyse sağlık olsun bu isimde güzel.
Bende oynarım sanandreas ama o kadar çok şey anlattın ki video da hiç birini anlamadım :D

Neyse sağlık olsun bu isimde güzel.
Bende oynarım sanandreas ama o kadar çok şey anlattın ki video da hiç birini anlamadım :D

Hocam server'da o kadar çok şey varki. Daha anlatmadığım büssürü olay daha var. Server karışık çözülmesi zor ama çözüldüğü zamanda bağımlı yapan bir server. İsmi ZackGaming felan yapsam nasıl olur :D

Hocam server'da o kadar çok şey varki. Daha anlatmadığım büssürü olay daha var. Server karışık çözülmesi zor ama çözüldüğü zamanda bağımlı yapan bir server. İsmi ZackGaming felan yapsam nasıl olur :D

İyi değil bence :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri