gayet güzell 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zack Oynuyor kalsın o zaman zamanla devam edebilirsem akıllara kazınır inş.![]()
profil fotosu gta 5 oynanılan oyun gta 3![]()
[MENTION=12623]zack[/MENTION] hocam 2.video 20:00'da gelecek dediniz hala bekliyorum![]()
tamam hocam ne zaman yüklersiniz tahminen kaçta hazır olur video işlenir falan?bir de 2.bölüm güzel mi soygun falan var mı?Ama ilk önce hocam toparlayın pcyi hocam rami 8 gb falan yapın.Hocam yükledim. Kalite düşük oldu diye sildim yeniden renderledim yüksek kalitede yükleniyor şu an %20'de. Boyut 750mb olunca. Özgün olmak böyle zor işte![]()
tamam hocam ne zaman yüklersiniz tahminen kaçta hazır olur video işlenir falan?bir de 2.bölüm güzel mi soygun falan var mı?Ama ilk önce hocam toparlayın pcyi hocam rami 8 gb falan yapın.
Hocam evet ekletilebiliyor ama çok güvendiğiniz bir bilgisayarcıya g-ö-türün bazıları 2gb ramlari çıkarı 512 MB ram falan takıyor yani gidip te sokaktaki insana g-ö-türmeyin tanıdık ya da arkadşaınız tanıdığı varsa güvenilir ona g-ö-türün çok pahalı bir şey değil ayrıca işi büyütünce işlemcini de değiştirmeni öneririm [MENTION=12623]zack[/MENTION] hocam.Çok pahalı gelmez zaten kazanmaya başalyınca 400 500 tllik bir şey alırsın işlemci olarak 1 ay sonra falan abonen Bini geçsin.İşte eğer çok büyürsen ki inşallah büyürsün umuyorum daha iyisinden alırsın ekran kartını da değiştirirsin.Tahmin ediyorum 23.30'a kadar yükleme tamamlanır. Bu bölüm baştan sona heyecan dolu. Tabi bana göre güzel oldu ama size göre ne kadar güzel olmuştur bilemiyorum. İzleyince siz karar vericeksinizRami arttırmayı düşünüyorum bende pc'ye sonradan ilave ediliyor dimi ram? Çok bir bilgim yokta bu işler konusunda.
Hocam evet ekletilebiliyor ama çok güvendiğiniz bir bilgisayarcıya g-ö-türün bazıları 2gb ramlari çıkarı 512 MB ram falan takıyor yani gidip te sokaktaki insana g-ö-türmeyin tanıdık ya da arkadşaınız tanıdığı varsa güvenilir ona g-ö-türün çok pahalı bir şey değil ayrıca işi büyütünce işlemcini de değiştirmeni öneririm [MENTION=12623]zack[/MENTION] hocam.Çok pahalı gelmez zaten kazanmaya başalyınca 400 500 tllik bir şey alırsın işlemci olarak 1 ay sonra falan abonen Bini geçsin.İşte eğer çok büyürsen ki inşallah büyürsün umuyorum daha iyisinden alırsın ekran kartını da değiştirirsin.
2. Bölüm Geldi Arkadaşlar ;
2.bölümü özel isteyen arkadaşlar ;
[MENTION=11524]wwide1543[/MENTION] [MENTION=13595]mert0507[/MENTION] [MENTION=12959]idriskhrmn[/MENTION] [MENTION=14118]forumiyinet123[/MENTION]
Kalite yüksekti normalde youtube yüklenince düşmüş nedense. Sinirlenmemek elde değil... Neyse görüşlerinizi alalım bakalım arkadaşlar nasıl olmuş 2. bölüm?
Sonuna kadar izleyin![]()
YouTube
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.