İlk Özgün Prank Videom

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
ilk özgün şaka videom arkadaşlar eksikler var tabi ama ileride düzeltip daha iyi şakalarla gelicem takipte kalmanızı tavsiye ederim :) izleyen yorum bırakan ve beğenen herkese şimdiden teşekkür ederim(sondaki outro müziği bozdu biraz ama düzelticem onuda) yorum bırakırsanız sevinirim :)

Çantada Bomba Var Şakası - YouTube

başarılar dilerim.kamera çok sallanıyor.tripot kullansan daha faydalı olur.ve en sondaki yüksek müzik.ürkütücü video sessiz ve birden giriyor.orantıyı iyi kurman lazm.birde ve kısa bir introya ihtiyacın var diye düşünüyorum.Allah yolunu açık etsin, başarılar :)

Başarılar, başlangıç için güzel. Yoksa yüzümde bir mimik kıpırtısı olmadı ama iyi yani en azından bir çok insanın yapamayacağı bir işe kalkışmışsınız. İlerde bol bol güleriz belki videolarına.
Ayrıca kişileri habersiz paylaşmanız yasal olarak bir sıkıntı yaratmaz mı. En azından direk ad soyad ile yapmayın bu işi bence.

edit:ve arkadaşların dediği gibi titreme olayınada bir çözüm bulunmalı.
Video ne ile çekildi hocam?

Titremeleri azaltırsan birde çevre sesi verirsen daha iyi olur gibi.

başarılar dilerim.kamera çok sallanıyor.tripot kullansan daha faydalı olur.ve en sondaki yüksek müzik.ürkütücü video sessiz ve birden giriyor.orantıyı iyi kurman lazm.birde ve kısa bir introya ihtiyacın var diye düşünüyorum.Allah yolunu açık etsin, başarılar :)

Tripod kurarsa kabak gibi çıkar ama ortaya :D

aklimi aldi sondaki ses o ne oyle iyi baslangic da boyle sakalar Turkiye ye uygun degil manyak dolu indirirler asagi valla :D

Çantaya eski tiktak sesi çıkartan saat koysanız süper olurmuş :)

Özgünün dibi diye buna diyoruz biz, tebrik ederim kardeşim.işte bu.umarım yolun açık olur

tebrikler hocam bide şakayı uzatsan 10 dk ya kadar çıkarsan daha iyi kazanırsın bide sondaki müziğin sesini kısarsan iyi olur :)

hocam çok güzel gerçekten fakat bi kaç şey söylemek istiyorum mesela videoyu şöyle yapsaydın önce videoya herkese gelipte çantayı bıraktığı anı sonrada teker teker çantadan uzaklaştıkları anı koysaydın da iyi olabilirdi genel de öyle oluyor ve birde kulaklıkla dinliyordum o outro ne öyle korktum yeminle.

Son düzenleme:
konuşma olur diye açtım son sesi...... ödüm koptu yaw yerimden zıpladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri