Malzemeleri tanıtırken "sıvı yağ" yerine "sını yağ" yazmışsınız galiba hocam neyse başarılar Allah yolunuzu açık eylesin
çokta iyi olmuş bekliyorum güzel tatlı yapım videoları annem yapsın 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağolasın hocam bende videoyu yükledikten sonra farkettim 1080p işlediğim için çok uzun sürdü renderi yüklemesi ilk video olsun o kadar dedim inşallah 2-3 güne kadar tatlı tariflerimiz gelecek varmıdır özel bir isteğiniz ?Malzemeleri tanıtırken "sıvı yağ" yerine "sını yağ" yazmışsınız galiba hocam neyse başarılar Allah yolunuzu açık eylesinçokta iyi olmuş bekliyorum güzel tatlı yapım videoları annem yapsın
![]()
sağolasın hocam bende videoyu yükledikten sonra farkettim 1080p işlediğim için çok uzun sürdü renderi yüklemesi ilk video olsun o kadar dedim inşallah 2-3 güne kadar tatlı tariflerimiz gelecek varmıdır özel bir isteğiniz ?
Güzel Yorumunuz için çok teşekkürler hocam evet bana yol gösterecek tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var her türlü fikre ve yardımlaşmaya açığım inanın bu işi yapmaya o kadar heveslendimki sürekli araştırma içerisindeyim bugün google adwordstan bir yetkili ile bile görüştüm saolsunlar çok yardımcı oldu onlarda kanalı kurun reklam yarlamalarını yaparız üst sıralara çıkarsınız dediler forumdaki arkadaşlardanda bu konuda tecrübesi olanların desteklerini önerilerini bekliyorumcok guzel hocam, ilk video olmasina ragmen cok begendim, zamanla iyi yerlere ulasacaktir, cunku kategori guzel baya. ufak ayarlamalari yapmalisiniz. kanalin sifirdan alinip icerik olarak doldurulmasi konusunda birebir adim adim gitmis kisilerden yardim alabilirsiniz. ornegin @EmreYT![]()
ilk video için güzel olmuş tebrikler
sağolun hocam tatlı videoları olsun yeter![]()
Merhaba Arkadaşlar İlk Özgün Videom İle Karşınızdayım İlk Videom Biraz Acemiliğe Denk Geldi Ama İlk Video Olduğu için silmek istemedeim ve yayınladım fon müziği hariç herşey özgün çalışmamdır yorumlarınızı desteklerinizi ve ilave edebileceğim önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim....
https://www.youtube.com/watch?v=_Yl8AKdYwUc
fikrinizi ilk çektiğim videoda değerlendireceğim hocamBence başarılı olmuş hocam.Video aralarına geçişler koymalısın.Kanal görselini falan geçirebilirsin.Bozmadan devam ..
dip not arka planda telıflı muzıkler sonradan eslesen verebılır.bılgınız olsun,
videonuza yazık olmasın
fikrinizi ilk çektiğim videoda değerlendireceğim hocam
---------- Spam Engelliyici 01:28 ---------- Önceki Mesaj 01:27 ----------
ilginiz ve yorumunuz için teşekkürler hocam bende müziği ekledim ama pişman oldum birdahaki vedeolarım da müzik olmayacak inşallah
telıfsız guzel muzıkler var.dıstak dıstak degıl belkı ama.gercı onlarada ne kadar guvenılır sonradan telıfı basmasın malum youtube guvenılmıyo.tanıdıgınız bu ıslerden muzıkten anlayan bırı varsa sıze basıt arka planda calıcak muzık yapabılır.kolay gelsın
Güzel Yorumunuz için çok teşekkürler hocam evet bana yol gösterecek tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var her türlü fikre ve yardımlaşmaya açığım inanın bu işi yapmaya o kadar heveslendimki sürekli araştırma içerisindeyim bugün google adwordstan bir yetkili ile bile görüştüm saolsunlar çok yardımcı oldu onlarda kanalı kurun reklam yarlamalarını yaparız üst sıralara çıkarsınız dediler forumdaki arkadaşlardanda bu konuda tecrübesi olanların desteklerini önerilerini bekliyorum
---------- Spam Engelliyici 01:24 ---------- Önceki Mesaj 01:24 ----------
teşekkürler hocam
---------- Spam Engelliyici 01:25 ---------- Önceki Mesaj 01:24 ----------
tamam hocam sizin için yarın tatlı videosu çekeceğim
Özgün olarak tebrik ederim.
Öneri: ingilizceniz varsa veya düzgün aksanla konuşabilen bir tanıdığınız varsa yabancıların tadarken çok merak ettikleri Türk yemeklerini sunmanız hem kazancınızın artmasını hemde kaliteli bir kitleye sahip olmanızı sağlayacaktır.
Çünkü Youtube da veya internette kazanmak demek olmayan şeyleri yapmak demektir..
hocam sana benim aklimda olan birkac birseyi soyliyim:
1. hic durmadan usanmadan video cekmen lazim. kanalinda 100 video olana kadar kazanamiyorum deme. 100 videoyu at ondan sonra kazanamama gibi bir durumun olmaz.
2. her gun evde yaptiginiz yemekleri videoya cekin atin, her gun videon cepte olsun ilk baslarda.
3. videoyu izleyenlerden hangi yemekleri gormek istediklerini sor onlarin cevaplarina gore de sekillendir kendini. tabiki butceyi de unutmamak lazim.
4. bir tane guzel bir intro ve outro ayarla.
5. videonun sonuna diger videolarindan ufak goruntuler ekle ki bittigi zaman insanlar oralara gitsinler.
6. es dost akraba hepsine izlettir abone ettir kanala. paylassinlar, hic cekinme, bir sekilde yuruyecektir hocam.
simdilik aklima gelenler bunlar haci abi. zamanla oturur hepsi hic merak etme.
tebrikler devamı gelirse iyi yerlere gelebilirsiniz
Merhaba Arkadaşlar İlk Özgün Videom İle Karşınızdayım İlk Videom Biraz Acemiliğe Denk Geldi Ama İlk Video Olduğu için silmek istemedeim ve yayınladım fon müziği hariç herşey özgün çalışmamdır yorumlarınızı desteklerinizi ve ilave edebileceğim önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim....
https://www.youtube.com/watch?v=_Yl8AKdYwUc
Siz bayan mısınız yani videodaki kişi?
sağolasın hocam yakın olsan yemek yollayayım dicem ama çok uzaktayız[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] hocam güzel olmuş da tek kötü yanı acıktırdınız yahu![]()
özgüne devam çok güzel
tebrikler devamı gelirse iyi yerlere gelebilirsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.