Bruce Wayne
Yasaklanmış
Süper bence, geliceği var bu kanalın, günde 1 Video atsan 2 Ay sonra para basar bu kanal
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağolun teşekkürlerSüper bence, geliceği var bu kanalın, günde 1 Video atsan 2 Ay sonra para basar bu kanal
Niye her kelimen büyük harfle başlıyor![]()
öneriniz için teşekkürler hocamgüzel olmuş. Eldiven kullanmanızı tavsiye ederim.![]()
Tebrikler, üstüne düşerseniz bu kanal tutar.
Süper bence, geliceği var bu kanalın, günde 1 Video atsan 2 Ay sonra para basar bu kanal
Malzemeleri tanıtırken "sıvı yağ" yerine "sını yağ" yazmışsınız galiba hocam neyse başarılar Allah yolunuzu açık eylesinçokta iyi olmuş bekliyorum güzel tatlı yapım videoları annem yapsın
![]()
Güzel bir kategoriyi tercih etmişsiniz hocam başarılar...
Bende girişmiştim bu işe tatile çıkmadan önce.
Öyle bırakıp gittim ancak dönünce farkettim ki, bütün bilgileri unutmuşum kanalın. Youtube'ye mail attım ama yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Var mı bunun bir çaresi.
Veya komple kapattırılmasına yardımcı olur musunuz.
Kanalın benim olduğunu kanıtlayabilirim. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
Pratik Aşçı - YouTube
Hocam videolar iyi gibi çok amator değil çekimleri biraz daha düzeltir.Arada hafif efektler verirseniz.Arada müzik verirseniz bence çok daha iyi olacak.
Merhaba Arkadaşlar İlk Özgün Videom İle Karşınızdayım İlk Videom Biraz Acemiliğe Denk Geldi Ama İlk Video Olduğu için silmek istemedeim ve yayınladım fon müziği hariç herşey özgün çalışmamdır yorumlarınızı desteklerinizi ve ilave edebileceğim önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim....
https://www.youtube.com/watch?v=_Yl8AKdYwUc
teşekkürler hocam sizlerin sayesinde atılma kararı aldım bu işeGüzel olmuş videoların devamında kanalın daha iyi yerlere geleceğine eminim, kanalınızı sektörel anahtar kelimede web sitesi ve sosyal medya hesapları ile dahada zenginleştirebilirsiniz.
ilk etapta biraz kolaylardan başlayalım dedik hocam ablam ve eniştem pasta şefi mutlaka onlarada yer vereceğim kanalımdadostum hayırlı olsun ıspanak değilde daha avrupayi mi deniliyor şöyle şekilli pastalar felan yapsan bence daha iyi
örnek
Heart Shaped Cake Part 1: Cutting, Covering, and Crimping - YouTube
Uzun vadede iyi işler yapacaksınız, başarılar.
anlatırken müziksiz anlattığını uygularkende konuşmadığı zamanlar müzik kullanabilirsin bide sesi daha net kaydederseniz mikrofonla filan iyi sonuçlar elde edersiniz iyi çalışmalar
fENA DEĞİL TEBRİKLER
Malzemeleri tanıtırken "sıvı yağ" yerine "sını yağ" yazmışsınız galiba hocam neyse başarılar Allah yolunuzu açık eylesinçokta iyi olmuş bekliyorum güzel tatlı yapım videoları annem yapsın
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.