İlk Özgün Videom

• Kullanıcı baysihir78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Niye her kelimen büyük harfle başlıyor :D

Süper bence, geliceği var bu kanalın, günde 1 Video atsan 2 Ay sonra para basar bu kanal
sağolun teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------

Niye her kelimen büyük harfle başlıyor :D

birdahakine daha dikkat ederim hocam teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 15:50 ---------- Önceki Mesaj 15:28 ----------

güzel olmuş. Eldiven kullanmanızı tavsiye ederim. :)
öneriniz için teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 15:50 ----------

Tebrikler, üstüne düşerseniz bu kanal tutar.

bugün 5 tarif çekip ekliyorum hocam şu ana onunla uğraşıyorum
bir arkadaş tatlı tarifi istiyordu ona özel tatlı yaptırıyorum :)

---------- Spam Engelliyici 16:50 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

Süper bence, geliceği var bu kanalın, günde 1 Video atsan 2 Ay sonra para basar bu kanal

hocam bu gece yeni videolar geliyor desteğinizi bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 17:18 ---------- Önceki Mesaj 16:50 ----------

Malzemeleri tanıtırken "sıvı yağ" yerine "sını yağ" yazmışsınız galiba hocam neyse başarılar Allah yolunuzu açık eylesin :) çokta iyi olmuş bekliyorum güzel tatlı yapım videoları annem yapsın :)

hocam senin için haşhaşlı revani tarifi yaptım bugün akşama yayınlayacağım umarım beğenirsiniz

Hocam videolar iyi gibi çok amator değil çekimleri biraz daha düzeltir.Arada hafif efektler verirseniz.Arada müzik verirseniz bence çok daha iyi olacak.

Güzel bir kategoriyi tercih etmişsiniz hocam başarılar...
Bende girişmiştim bu işe tatile çıkmadan önce.
Öyle bırakıp gittim ancak dönünce farkettim ki, bütün bilgileri unutmuşum kanalın. Youtube'ye mail attım ama yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Var mı bunun bir çaresi.
Veya komple kapattırılmasına yardımcı olur musunuz.
Kanalın benim olduğunu kanıtlayabilirim. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

Pratik Aşçı - YouTube

Güzel bir kategoriyi tercih etmişsiniz hocam başarılar...
Bende girişmiştim bu işe tatile çıkmadan önce.
Öyle bırakıp gittim ancak dönünce farkettim ki, bütün bilgileri unutmuşum kanalın. Youtube'ye mail attım ama yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Var mı bunun bir çaresi.
Veya komple kapattırılmasına yardımcı olur musunuz.
Kanalın benim olduğunu kanıtlayabilirim. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

Pratik Aşçı - YouTube

Hocam malesef bu konuda yardimci olamayiz.

Anladım hocam, bari forum ahalisi flaglasada kapatsa.
Kanalın benim olduğunu rahatlıkla kanıtlarım, kanala ait gmail ve şifresi hariç herşey duruyor. :)
Bir zararı yok gerçi öyle kalsada olur da aklımda kalıyor böyle.

Hocam videolar iyi gibi çok amator değil çekimleri biraz daha düzeltir.Arada hafif efektler verirseniz.Arada müzik verirseniz bence çok daha iyi olacak.

sağolasın hocam ilk videoya müzik attım ama eşleşen felan gelir diye korkuyorum telifsiz kalıcı müzik arayışı içindeyim

Merhaba Arkadaşlar İlk Özgün Videom İle Karşınızdayım İlk Videom Biraz Acemiliğe Denk Geldi Ama İlk Video Olduğu için silmek istemedeim ve yayınladım fon müziği hariç herşey özgün çalışmamdır yorumlarınızı desteklerinizi ve ilave edebileceğim önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim....

https://www.youtube.com/watch?v=_Yl8AKdYwUc

Güzel olmuş videoların devamında kanalın daha iyi yerlere geleceğine eminim :), kanalınızı sektörel anahtar kelimede web sitesi ve sosyal medya hesapları ile dahada zenginleştirebilirsiniz.

anlatırken müziksiz anlattığını uygularkende konuşmadığı zamanlar müzik kullanabilirsin bide sesi daha net kaydederseniz mikrofonla filan iyi sonuçlar elde edersiniz iyi çalışmalar

Güzel olmuş videoların devamında kanalın daha iyi yerlere geleceğine eminim :), kanalınızı sektörel anahtar kelimede web sitesi ve sosyal medya hesapları ile dahada zenginleştirebilirsiniz.
teşekkürler hocam sizlerin sayesinde atılma kararı aldım bu işe

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ile görüşün bana sorarsanız, kendisi de kabul ederse güzel işler çıkartabilirsiniz.
Profesyonel olabilir.

Uzun vadede iyi işler yapacaksınız, başarılar.

teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 21:54 ---------- Önceki Mesaj 21:26 ----------

anlatırken müziksiz anlattığını uygularkende konuşmadığı zamanlar müzik kullanabilirsin bide sesi daha net kaydederseniz mikrofonla filan iyi sonuçlar elde edersiniz iyi çalışmalar

en kısa zamanda mikrofonu halledeceğim telifsiz müzik araştırmalarımız devam ediyor ( müzikle uğraşan bitek kayınpederim var oda var sa yoksa yeşil ördek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri