Ilk özgün video'mu çektim

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
En kötü özgün en iyi spamdan iyidir , başarılar ayrıca.

hocam hayırlı olsun ilk videonuz +301 de takılmış ama şu plakaları falan bir buzslasaydınız, sorun çıkartmasın ilerde

Gardaş bir de stand up arttır biraz. Belediye meselesi güzeldi mesela onu biraz daha geyiğe vur. Kırmızı ışıklarda muhabbeti arttır :) Angara muhabbeti ve arka fona angara şarkıları. Tavan yaparsın

adobe premiere, after effect sony vegas vb. çok çeşitli programlar var bunu için

Sağolun hocam bunu düşünmüştüm ama yapacak program bulamamıştım 2. videomda alakalı tüm plakaları buzlayacağım.

---------- Mesaj saat 00:53:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:53:17 civarında gönderildi. ----------

reklamın videosu var :D
hocam başarılar kazancınız daim olsun inşallah.

:D Amin hocam cümlemizin :)

Hocam eline sağlık düşünce güzelde izleyenlere küfür etmesen daha iyi olmazmı :)

Yorumlara bittim ya :D
"Neden bilmiyorum ama sonuna kadar izledim"
"Gardaşım ben sevdim videoyu. Hiç Ankara'yı görmemiştim baya gezdirdin bizi eyvallah gardaş"
"Devamı Gelecek :) > mümkünse devamı gelmesin aga"

:D :D :D

yeni başlayan birine göre iyi stan up biraz daha arttırısan daha iyi olur ..

Bu Yorum Fenaymıs :D
eQ0BYj.png

Hocam özgüne başlamanıza sevindim inşallah yakında bizede nasip olur. :)
Gördüğüm olmaması gereken bir kaç şeyi söyleyeyim. Tamamını izleyemedim öncelikle onu söyleyeyim.
1- Küfürler daha az ve daha yerinde kullansan daha iyi. Öyle bir yerde söyleki kimse garipsemesin. :)
2- Bi amortisör 25 TL gibi muhabbetlere girme bence.
3- Plakalar gizlense daha iyi.
Şimdilik gördüklerim bunlar.

videoda gülecek bişey yok ama nedense bende istemsiz gülme hissi yarattı hocam bende anlamadım valla acayip bi özgün video olmus :Dasdas

Özgün video çekmek iyidir lakin..

Komik olsun diye mi çektin? -Bence hiç komik değil.
Ayrıca video içinde sanki Ülke de bu araba kullanmasını tek sen biliyorsun gibi konuşuyorsun. Sanki senden başka bu Ülke de şoför yok. Öyle bir anlatmışsın ki sen Rally yıldızısın millette hiç bir şeyi bilmeyen ukala tiplemeler.

Taksi + Minibüs + Otobüs şoförlerinden daha iyi kullanıyorum diyen adamlara zaten diyecek bir şeyim yok. Tabi bu işe yeni girmiş kişilerden bahsetmiyorum. Zaten bu mesleği yapanların %70 'i uzun yıllardır yapan insanlar. %30' luk kesit ihtiyaçlarını karşılamak için yapıyorlar.

Sana puanım 0.

Gardaş güzel videoolmuş başarılar devam et böyle allah kazancını daim etsin.

tüm kuralları ihlal etmişsin bravo : ) trafik magandası diye kanal başlığını değiştir bence...daha etkili olur...

dislike...

dostum sana tavsiyem...imkanın varsa bi avrupa turu yap...belki bişeyler kaparsın

Hocam başlığı şöyle yap istersen.
Küfürbaz oğuz khan ile trafik çilesi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri