Ilk özgün video'mu çektim

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Sağolun iyi kötü yorumlarınız için.
Evet videoyu eğlence amaçlı çektim yoksa haddime değil kimseye laf etmek sana eğlenceli gelir gelmez ona karışamam zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyarım kardeşim.
Kardeşim doğma büyüme Ankaralıyım. Kültürüm bu benim küçümseyici mesajlar atmana gerek yok avrupayı imkanım olursa gezerim. Ayrıca övdüğün avrupada çekilen videolarda da ana bacı küfürler havalarda uçuşuyor kurallar hiçe sayılıyor acaba onlara gülüp geçtin mi yoksa dislike mi attın çok merak ettim doğrusu

---------- Mesaj saat 01:31:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:29 civarında gönderildi. ----------

Hocam başlığı şöyle yap istersen.
Küfürbaz oğuz khan ile trafik çilesi

Küfürden çok eleştiri aldım diğer videolarımda küfüre yer vermeyeceğim saolun yorumunuz için.

Beğendim ben kardeşim tebrikler sonuna kadarda izledim ama küfürü fazla etmişsin birde şu trafikte bekleme sahnelerini kesmelisin daha iyi olur son olarakta Ankarayı daha fazla gezdir bize :D

Aşırı küfür ve izleyenlere hakaret de cabası.
İzlerseniz de izlemezseniz de s...de değil.
Bunu ne amaçla paylaştın acaba ?

[MENTION=1239]Linux[/MENTION] ilgi cekmek ıcın kullanılmıs bır cumle sadece

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

küfürü et ama yerinde et . izleyiciye ve yoldakilere saygın olsun ayrıca yanına bir arkadaşını alıp çekmen iyi olabilir

Küfür çok fazla . İtici espiriler yapma dostum . Birde nerdeyse videoyu izleyen herkese küfür ediyosun memura taksiciye dolmuşcuya yoldan karşıya geçen yaya ya bile . Dikkat et bunlara . Birde galiba komik olsun diye şive komiği yapıyorsun onu da yapma :) Yani doğal halinde ol bi kaç sağlam espiri yap yeter bence .Küfürle güldürmeye çalışma .

Özgün İyidir ama Sen Özgünle Alakalı Hiç Birşey Yapmamışsız Sadece Küfür .s -1

Kardeş geç kalmışsın. Ne demiş şair. "Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar"
Kar yağarken güzel izlenirdi Ankara seneye artık.Küfürü azalt espri üretmeye çalış küfür üretmek yerine.

küfürdeki sorun nedir arkadaşlar siz cam fanusta mı yaşıyosunuz bunlar ilgi çeker

tabiki abartma :D

dashcam al mutlaka, ayrıca gopro al aracın tepeye bağla farklı açılardan olan çekimleri güzel bi şekilde montajlarsın kurgu sağlam olursa kalite artar e tabi video kalitesi de artacak bunlarla.

videona after effectsde bi intro yaptır 5 saniyelik kanalın adı geçsin

google a question mark png yaz çıkan görsellerden birini kaydet youtube video içi programlayı aç o görseli filigran olarak ekle abone artışın 2 katına çıkar

video sonuna abone ol vs cart curt gibi yazılar ekle

belli bi kitle yakalayabilir diye düşünüyorum ben :) başarılar

hocam küfürleri azaltsan daha iyi olur.. topluluğu basarlar sonra... projen tutabilir belki insanların ne izleyip neyi izlemeyeceği belli olmuyo...

:) o nasra belediyenin şu resmi arabalara küfür etme uğraşırlar

301 + de takılınca bende binlerce kişi izlemiş olcak zandım :D 375 :D

Trafikte çilesi demişsin yolda trafik diye bir şey yok. :)

Normalde o saatlerde aşırı trafik olurduda :D şansıma trafik olmadı niye bende çözemedim :)

---------- Mesaj saat 12:02:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:01:45 civarında gönderildi. ----------
[MENTION=4871]Dooo[/MENTION] valla bende bi 1000 kişi bekliyordum ne yalan söyleyim :D 375te kalmış youtubede bana küfür etmiş :)

hayırlı olsun.dolmuşçulara sallamışsın kıstırmasınlar biyerde :D bu arada araç fiesta mı ?

Sesi kapadım tek Ankara var diye izledim :) biraz az küfür etsen daha iyi olurdu. şikayet bile edebilirler unutmamakta fayda var

Hocam video hakkında birden fazla şikayet geldiği için forumda bulunması sakıncalı olduğunu düşünüp linki kaldırdım, konu kalabilir sonuçta yardım istemişsin fikir istemişsin, izlemek isteye arkadaşlar buna rağmen aratıp videona ulaşabilirler. Ayrıca forumda bile şikayet geliyorsa Youtube üzerinden size sorun çıkartan çok olur arkadaşların da bildirdiği gibi, dikkatli olun aman hocam ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri