Ilk özgün video'mu çektim

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hocam video hakkında birden fazla şikayet geldiği için forumda bulunması sakıncalı olduğunu düşünüp linki kaldırdım, konu kalabilir sonuçta yardım istemişsin fikir istemişsin, izlemek isteye arkadaşlar buna rağmen aratıp videona ulaşabilirler. Ayrıca forumda bile şikayet geliyorsa Youtube üzerinden size sorun çıkartan çok olur arkadaşların da bildirdiği gibi, dikkatli olun aman hocam ;)

:) eyvallah hocam artık diğer videolarda dikkat edeceğim buna sağolun konuyu kapatmadığınız için

---------- Mesaj saat 12:42:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:41:19 civarında gönderildi. ----------
[MENTION=18]STR[/MENTION] focus hocam

1- Sen tam bir trafik canavarı'sın, kaldı ki millete Ankara'nın trafik çilesinden bahsediyorsun
2- Bura da yazılanları, paylaşılanları senin kahvehane deki arkadaşların okumuyor dinlemiyor. paylaştığın videoyu kimlere sunduğunu bir araştır.
3- Bir emek var videonda evet, özene bezene küfür etmek yaptığın en fazla şey bu fakat en kötü kısmı da bu.

Yalnız sen böyle araba sürersen senin de videonu çekerler söyleyeyim.Benim saydığım en az 4 tane kazaya sebebiyet verecek hatan var.

ikinci videoyu izledim, yollar ne kadar bozuk ya üzüldüm ankara için

ikinci videoyu izledim, yollar ne kadar bozuk ya üzüldüm ankara için

Hatırlıyorum 8 9 yaşlarındayken sokaklara caddelere 2 yıla bir asfalt atarlardı şimdi 13 yıldır aynı yerde oturuyorum 1 kere bile asfalt atılmadı arada yağmurun yaptığı çukurları kapatıp gidiyorlar oralarda 1 2 ay sonra geri açılıyor zaten :)

Hatırlıyorum 8 9 yaşlarındayken sokaklara caddelere 2 yıla bir asfalt atarlardı şimdi 13 yıldır aynı yerde oturuyorum 1 kere bile asfalt atılmadı arada yağmurun yaptığı çukurları kapatıp gidiyorlar oralarda 1 2 ay sonra geri açılıyor zaten :)

Ankara gelişmez kolay kolay :)

Bu arada yine dayanamamışsın koymuşsun bi yerlere :D benden tavsiye ben rahatsız olmadım ancak bip leye bilirsin o küfür ettiğin kısımları daha güzel olur yollar kötü o yüzden çok titriyor kamera biraz daha sabitlemeye çalışırsanız daha iyi olacaktır

Ankara gelişmez kolay kolay :)

Bu arada yine dayanamamışsın koymuşsun bi yerlere :D benden tavsiye ben rahatsız olmadım ancak bip leye bilirsin o küfür ettiğin kısımları daha güzel olur yollar kötü o yüzden çok titriyor kamera biraz daha sabitlemeye çalışırsanız daha iyi olacaktır

Evet kardeşim onu farkettim ya bi yolunu bulmaya çalışacağım onun bide ışıklardan kamera çok odaklanıyor görüntüyü bozmuş gece teşekkür ederim yorumun için :)

hocam benden size tavsiye atarlı konuşmalar yerine sohbet havasında olursa daha çok dikkat ve abone çekersiniz [MENTION=4662]DngszGym[/MENTION] :)

Hocam ben çok beğendim ellerinize sağlık bence küfürde bi sıkıntı yok ama yerinde etmen daha iyi olur gibi bide biplesen daha iyi olur . böyle videoları severim hepsinide izlerim :) birde etiket olarak "in car" dı heralde o işine yarayabilir.

Gardaşş video çok kısa olmuş ilk video daha iyiydi uzuncana küfür işin tadı tuzu espirisi forumdaki arkadaşlar yanlış anlamayın beni ankaralı dostların geneli böyle gırgır olur selamlar iyi geceler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri