Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen bunada şümür hiç beklemiyordum umudu kesmiştim iyice.benim de ilk param bugün yattı dostum üstelik 290 dolardan 170 doları kesinleşti. Olsun yine de alabildiğime şükrediyorum
çok sağol.size de bol kazançlarHelal kazanç ve doğru yere harcamanızı dua ederim. Bol kazançlar.
inşallah emeğiyle yapan herkeze nasip ederilk parami aldigimda bende duygulanmisdimallah daha cokunu nasip etsin
inşallah hocamTebrik ederim kardeşim.darısı benim başıma![]()
sağolBende deli gibi 3. pin isteme hakkımın açılmasını bekliyorum. Sonra kimlik doğrulatma ile 2 aylık kazancımı alacağım inşallah. İyi günler de harcayın.
eyvallah sağolasın darısı hepimizin başınaKardeşim Hayırlı Olsun güle güle harcayın
sağol. inşallahiyi günlerde harcayın hocam. darısı başımıza
aynen hiç hesapta yokken geldi çok iyi oldu müthiş bii duyguymuşçok güzel bir duygu değil mi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.