İlk Prof. Sokak Röportajımız Yorumlarınızı Bekliyoruz !

• Kullanıcı dizikit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar !

Sonunda özgün çalışma çok sağlam ve köklü bir geçiş yapmış bulunuyoruz.

Şimdi öncelikle belirtmek istediğim bazı hususlar var.Bu iş gerçekten oldukça zor ve emek isteyen bir iş.Bu işe girerken tam manasıyla profesyonel girip öyle devam etmek istedik.

Profesyonel canlı yayın kamerası,profesyonel mikrofon,kendi adımıza ait mikrofon süngerimiz,Grafikere tasarlatılmış özel logo ve kanal tasarımımız.Hepsinin altında 1,5 aylık bir emek var arkadaşlar.3 kişilik ekip var bu işin arkasında.Herkesten destek vermesini,facebook sayfamızı beğenip,kanalımızı yeni videolar için takip etmesini rica ediyoruz.

Ve elbette yorumlarınızı bekliyoruz ilk videomuz ile ilgili.

https://www.youtube.com/watch?v=ChJNiXwD7ys

https://www.youtube.com/watch?v=edzXyPuPwHc

Son düzenleme:
Rakiplerinizin karşısında başarılar hocam, umarım iyi yerlere gelirsiniz :)

Fenomen yaratın hocam, 1-2 kişiye farklı hazır cevap verin onları söyletin. İzleyenler ilginç cevaplar arayacaktır.

başlık hem Türkçe hem İngilizce..

ana dilim ingilizceymiş gibi izledim videoyu ama hiç bir şey anlamadım video Türkçe :)

bu tur kanallar uzerine dusulunce her turlu tutuyor, sokak roportajlari da buna en guzel ornektir. Durmadan usanmadan video cekin. Elinizde saglam stogunuz olsun surekli guncel tutun kanali bi yerde patlama yapacaktir. Caps'ler yapilan efsaneler de boyle kanallardan cikmakta. Basarilar dilerim :)

Merhabalar Arkadaşlar !

Sonunda özgün çalışma çok sağlam ve köklü bir geçiş yapmış bulunuyoruz.

Şimdi öncelikle belirtmek istediğim bazı hususlar var.Bu iş gerçekten oldukça zor ve emek isteyen bir iş.Bu işe girerken tam manasıyla profesyonel girip öyle devam etmek istedik.

Profesyonel canlı yayın kamerası,profesyonel mikrofon,kendi adımıza ait mikrofon süngerimiz,Grafikere tasarlatılmış özel logo ve kanal tasarımımız.Hepsinin altında 1,5 aylık bir emek var arkadaşlar.3 kişilik ekip var bu işin arkasında.Herkesten destek vermesini,facebook sayfamızı beğenip,kanalımızı yeni videolar için takip etmesini rica ediyoruz.

Ve elbette yorumlarınızı bekliyoruz ilk videomuz ile ilgili.

https://www.youtube.com/watch?v=ChJNiXwD7ys

Gayet profesyonel olmuş video da görüntü kalitesi, geçişler, efektler oldukça iyi başarılar dilerim :)

Video sonuna benzer videolar, abonelik linki, sosyal medya hesapları vs kısaca outro eklenebilir

Ek olarak EaglePaw arkadaşın da söylediği gibi başlık da ingilizce var olumlu etki yapar mı bilemiyorum ama yapması için öncelikle altyazı eklenmeli :)

Elinize sağlık videoları biraz daha uzun tutmanız daha iyi olabilir :)

hayırlı olsun başarılar,
buna altyazı da mesele. :D
neighborhood children = semt çocuğu.

saniye başı nerdeyse kanal ismini giriyorsunuz şahsen ondan sıkılıp kapattım

kanal ismini aralara çok fazla sıkıştırmayın zaten logo basmışsınız orta yere, tipler güzel ama cevaplar normal. daha ilginç cevap vereni bulana kadar devam edin sonra videoy yayınlayın bence.

bir de aynı kişilere farklı sorular da sorun diğer videolarınız için kullanabilirsiniz. ilerisi için de stokta kalsın. elbet bir soruya ilginç cevap verecektir sorduğunuz kişi.

gündemle alakalı sorulara daha ağırlık verin bunu yanında ;)

Guzel calisma, arkadaslar da soylemisler zaten kanal ismi biraz fazla kacmis. Her videoda uzerine bir oncekinden daha fazlasini eklerseniz kanal tutar. Gizza olarak ihtiyaciniz oldugu durumlarda yardimci olabiliriz.

2. kişide focus problemi olmuş onun dışında başarılı çekim.

Piyasada bu konuda kalıplaşmış rakipler var hocam. O yüzden spesifik sorular olabilir. İlişkiye dair sokak röportajlarını şahsen ilgi çekici bulmuyorum ben.

Ben beğendim tek sıkıntı sorunun tam olmamış olması

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri