efsane1903
Yasaklanmış
kardeş şöyle bi taktik söyleyim. eğer video senin deilse anında aldığın izlenim anında telife neden olur. o yüzden spam videolarla fazla urasma. özgünse zaten izlenebilir içerikse kendisi patlar gider.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en fazla 2 gün
Video özeldeyken verdiğin oto izlenme adsense reklam sayımına geçmiyor. Çünkü bakın genellikle video özeldeyken izlediğiniz zaman reklam çıkmaz. Adamlar böyleyken izlenme veriyorlar. Vereceğin izlenmeninde bir sınırı var tabiki.
Adam gidip 10 bin izlenme çakmıyor , maksat 301+ takmak videoyu. Video 301+ takıldıktan sonra zaten üst sıraya geliyor ve doğal izlenimle birleşiyor. Arkadaşlar elbet kanalları kapananlar vardır o adamlar coşturmuştur izlenme veren botu eminim o yüzden kapanmıştır. Çünkü kanalları kapanmadan böyle devam eden dahilerde var.
Gidin bunu yapın demiyorum size ama nasıl oluyor sorusuna cevabımı verdim. Videoyu üst sıralara taşıyan en popüler yöntem neredeyse bu daha büssürü yöntem var benimde bilmediğim![]()
1,5 yıldır her ay az 10-20k arası izlenme alırım (farklı kanallara) ,zararını görmedim.bahsettigim kanallar hala açık.ama söyledigin gibi reklamlar tabiki kapalı oluyor izlenme gelirken.
Hocam eski bir konu ama. Video özeldeyken izlenim almak için video linkini imleme sitelerinde mi paylaşıyorlar.Özeldeyken link paylaşılınca video izlenebiliyor mu. Yani botsuz tamamen doğal nasıl olur bu iş.
şuan isim olarak hatırlamıyorum ama video gizliliginde 3 seçenek var.birisi herkese açık,birisi liste dışı digeride sadece senin görebilecegin.liste dışı yaparsan sitelere eklenebilir,izlenebilir ama sadece senin görecegin şekilde ayarlarsan başkaları göremez.
Sağol hocam bilgi için. Olmadı bi videomuzuda böyle deneriz. Bakalım izlenim alabilecekmiyiz.
İndeks şart hocam. İndeks olmadan ha deyip çıkamazsın üstlere.
Hocam imleme sitelerinde paylaşınca search console de indeksleyince vs hızlı index aldırmış olmuyomuyuz. Yada index ile uğraşmadık diyelim video anında değilde 1 haftaya indexlendi sonrasında da bi Kıpırdama yoksa napcaz. Siz index için ne öneriyorsunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.