Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar taktigi denedim . Evet ilk sayfaya geliyorsun ama 2 saat bile durmuyorsun sonra gerilemeye basliyor ve zamanla video kayboluyor . Tom and jery de de durum ayni.arkadas acaba hala ilk sayfadami bi bakin bakalim
Arkadaslar taktigi denedim . Evet ilk sayfaya geliyorsun ama 2 saat bile durmuyorsun sonra gerilemeye basliyor ve zamanla video kayboluyor . Tom and jery de de durum ayni.arkadas acaba hala ilk sayfadami bi bakin bakalim
Yayılması istenilmediği için pm üzerinden yürütülüyor sadece.
Yayılmasını istemiyorsan madem niye yayacam diye uğraşıyorsun taktiği
ben 8 ay sonunda buldum bu taktiği, sesimi çıkarmadım hiç bu zamana kadar. Niye çıkarayım ki ? Niye b.ku çıksın olayın ? benim gibi azim eden herkes çözer zaten olayı. Taktik 50 tl değil , 500 tl bile eder. Günlük 400 dolarda kazandığım oldu, 250 dolarda Allah'a şükür
taktiği yaymak önemli değil, önemli olan 301 izlenimde takılmadan devam edebilmek. 301 i geçemeden bu taktiğin bir önemi yok zaten.
Hocam senin bu düşündüğünü koskoca şirket düşünmemişmidir sence ? böyle yaparak 1 yükselirsin 2 yükselirsin 3. de hop youtube hesabını sorar sana
Bu taktikle yada taktiksiz ben çok şükür 5 aydır hiç 301'de takılmadım. Ama taktik olmadan da para kazanmak zor artık![]()
Samet hit kasıp mı üstte çıkıyorsunuz. Ve 301 İ geçmenin yolu nedir
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ona şüphe yok![]()
Abone sayınız nedir hocam?
Uzun lafın kısası arkadaşlar, artık bu taktiğin orasını burasını deşmeyelim. İşe yaradığını daha nasıl kanıtlayım bilmiyorum. Birçoğunuzun kullandığı kategoride kafaya çıktım 12 saattir oradayım. 12 saat durması bile yeter orada. Herkese iyi forumlar.
Bu taktiği kullanacaksanız "TOR" tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim her 1 dk da bir ip değiştir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.