İlk Sayfaya Çıkmak

• Kullanıcı CeidoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne anladım bu işten 2 saat sonra araki bulasın videoyu

Arkadaslar taktigi denedim . Evet ilk sayfaya geliyorsun ama 2 saat bile durmuyorsun sonra gerilemeye basliyor ve zamanla video kayboluyor . Tom and jery de de durum ayni.arkadas acaba hala ilk sayfadami bi bakin bakalim

adsense harici çalışan birisi olarak söylüyorum 1 saat bile üstte durması yeterli...

Arkadaslar taktigi denedim . Evet ilk sayfaya geliyorsun ama 2 saat bile durmuyorsun sonra gerilemeye basliyor ve zamanla video kayboluyor . Tom and jery de de durum ayni.arkadas acaba hala ilk sayfadami bi bakin bakalim

İlk iki sıradayım :) Telif yollayın hadi :) Bilip bilmeden konuşmazsak eğer daha iyi olabilir.

Nereden biliyim onun senin olduğunu yeeeaaaah diyen arkadaşlar özele kadar gelebilir.

Son düzenleme:
tom ve jerry videoları hep telif mi yedi acaba? normalde hep 100 bin üstü hatta daha çok izlenmeli videolar olurdu. Bu arkadaş ilk sıraya çıkmış orası ayrı bir konu ama tüm sayfadaki videolar yeni

Yayılması istenilmediği için pm üzerinden yürütülüyor sadece.

Yayılmasını istemiyorsan madem niye yayacam diye uğraşıyorsun taktiği :D

ben 8 ay sonunda buldum bu taktiği, sesimi çıkarmadım hiç bu zamana kadar. Niye çıkarayım ki ? Niye b.ku çıksın olayın ? benim gibi azim eden herkes çözer zaten olayı. Taktik 50 tl değil , 500 tl bile eder. Günlük 400 dolarda kazandığım oldu, 250 dolarda Allah'a şükür

Hocam senin bu düşündüğünü koskoca şirket düşünmemişmidir sence ? böyle yaparak 1 yükselirsin 2 yükselirsin 3. de hop youtube hesabını sorar sana

Yayılmasını istemiyorsan madem niye yayacam diye uğraşıyorsun taktiği :D

ben 8 ay sonunda buldum bu taktiği, sesimi çıkarmadım hiç bu zamana kadar. Niye çıkarayım ki ? Niye b.ku çıksın olayın ? benim gibi azim eden herkes çözer zaten olayı. Taktik 50 tl değil , 500 tl bile eder. Günlük 400 dolarda kazandığım oldu, 250 dolarda Allah'a şükür

taktiği yaymak önemli değil, önemli olan 301 izlenimde takılmadan devam edebilmek. 301 i geçemeden bu taktiğin bir önemi yok zaten.

Bu taktikle yada taktiksiz ben çok şükür 5 aydır hiç 301'de takılmadım. Ama taktik olmadan da para kazanmak zor artık :rolleyes:

Samet hit kasıp mı üstte çıkıyorsunuz. Ve 301 İ geçmenin yolu nedir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işlemin yerine addmefast'ten bot ile 300,400.. gibi puan kasıp youtube views eklersen daha sağlıklı olduğunu görebilirsiniz

Samet hit kasıp mı üstte çıkıyorsunuz. Ve 301 İ geçmenin yolu nedir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

301 'i geçmek için özel bir çaba sarfetmiyorum. En fazla 2-3 saate düzeliyor kendiliğinden. Hit kasma olayı felan yok. Ama kanalımın abonesi biraz fazla , sanırım onunda katkısı vardır %5 kadar

Uzun lafın kısası arkadaşlar, artık bu taktiğin orasını burasını deşmeyelim. İşe yaradığını daha nasıl kanıtlayım bilmiyorum. Birçoğunuzun kullandığı kategoride kafaya çıktım 12 saattir oradayım. 12 saat durması bile yeter orada. Herkese iyi forumlar.

Uzun lafın kısası arkadaşlar, artık bu taktiğin orasını burasını deşmeyelim. İşe yaradığını daha nasıl kanıtlayım bilmiyorum. Birçoğunuzun kullandığı kategoride kafaya çıktım 12 saattir oradayım. 12 saat durması bile yeter orada. Herkese iyi forumlar.

Hocam raidcall dan yazdım bakabilirmisiniz bir müsait olunca

Bu taktiği kullanacaksanız "TOR" tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim her 1 dk da bir ip değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri