ilk telefon onayını atlatmak.

ben pek umursamıyorum artık ilk başta onay isteyip istememesini. Çünkü farklı ip den açılmış farklı gerçek telefon numaralarıyla onaylanmış gerçek isimlere açılmış ilk başta onay sormuş yada sormamış bütün kanalların kapandığınıda gördümm . tabi riski azaltmış oluyoruz ama En sonki o büyük kıyımdan sonra hiçbir kanalım spamdan kapanmadı. kanallarımında yarısı ilk açtıgımda onay sormuştur yarısı sormamıştır .
Sonuç = Sorarsa onaylar geçerim :D

Modemimi sıfırlamıştım 1 2 saat önce . Sonra mail açtım bir adet ( Mail açmak için sıfırlamadım ) Mail onay istemedi . Sonra bir adet daha açayım bakalım dedim onda onay istedi .

Ben bütün tarayıcıları kaldırdım, çerlezleri sildim, REgeditdeki uzantılarını sildm, Modemi resetleyip ip değiştirdim tarayıcıları yükledm, Yine istedi Telefon numarası..

Modem Resetlensede, aynı ip ye denk gelince bazen onay istiyor,
çünkü o ip nin daha önceden 1 veya birden fazla kez kullanıldığını sistem anlıyor

yorumları okumadım ama [MENTION=13317]mavera[/MENTION] nın paylaştıgı yöntemden farklı bir yöntem yok

Sonuç var mı arkadaşlar :)

hocam saçma bişi dicemde belki olur :) eğer şuan kanal açarken telefon doğrulaması istiyosa. ip değiştirip çerezleri vs silip birde harddisk seri numarasını değiştirimisin buyur linki budur Hard Disk Serial Number Changer olurmu olmazmı hiçbi fikrim yok :)

---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

yorumları okumadım ama [MENTION=13317]mavera[/MENTION] nın paylaştıgı yöntemden farklı bir yöntem yok

kanal kapanması yaşadınızmı hocam

hocam saçma bişi dicemde belki olur :) eğer şuan kanal açarken telefon doğrulaması istiyosa. ip değiştirip çerezleri vs silip birde harddisk seri numarasını değiştirimisin buyur linki budur Hard Disk Serial Number Changer olurmu olmazmı hiçbi fikrim yok :)

1-2 tane yasadım ama benim hatam

Deneyelim bakalım :)

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

yemedi hocam sordu yine.

1. Microsoft kullanıcı hesapları oluşturun (açacağınız gmail yada daha fazlası kadar)
Her bir gmaili farklı bir microsoft kullanıcı hesabına girerek açacaksınız her bir kullanıcı hesapta sadece bir tane gmail açacaksınız

2. Birer tane vodem ve vinn alın
Kullandığımız internet servis sağlayıcılarında modem resetleyip ip değiştirsek te, sonucta bize verilen yeni ip aynı ip blogundan gelir ve değişen ip adresininin belirli rakamları hep sabit kalır. Bu yüzden sırası ile bir vodem bir vinn kullanırsak bunun önüne geçebiliriz

3. Portable tarayıcıları indirin (chrome portable, firefox portable, opera portable)
(Portable tarayıcıları kurduktan sonra kurulum dosyalarını flash belleğe atın çünkü her bir hesap oluşturmanızda farlı bir tarayıcının bir kopyasını flash bellekten masa üstüne indirerek her seferinde sıfır bir taracıyı ile hesap açacaksınız)

Dikkat edilmesi gerekenler:

- Gmail açarken karakter hatası yapmamaya dikkat edin (mail adresi veya şifrede)
- Gmail açarken haneler arasında fazla beklemeden geçiş yapın
- Gmail açarken kesinlikle kopyala yapıştır yapmayın

Biri ne kadar çerezleri silsekte system32 içinde bazı çerezlerin kaldığını ve bu yüzden telefon onayı istediğini söylemişti. Ne kadar doğrudur bilmiyorum çünkü system dosyalarını sıfır hale getirecek bir program bulamadım :)

mail açan arkadaşlar teşrif etseler konuya, yardımcı olsalar ne kadar güzel olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri