Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
200 tane mail acsam maximum 5 tanesinde onay istiyor bende ilginc
Google bizi fişlemiş olmalı![]()
Real isimler kullan Fantasy name generators. Names for all your fantasy characters. burdan bulabilirsin
burdan bulduklarını kopyala yapıştır olarak alma elinle yaz.
ben kopyala yapıştır yapınca telefon istiyor böyle yavaş yavaş yazınca felan istemiyor![]()
Siz onaysız mail alabiliyor musunuz? Alıyorsanız temizliği nasıl yapıyorsunuz?İlk onayda isim soyisim ve copy pastenin pek olayı yok gibi geliyor bana yani şuana kadar açıtığım maillerde pek dikkat etmedim önemli olan temizlik pc nizi öyle bir temizlemelisinizki o pc de ilk defa browserdan hesap almaya çalışıyormuş gibi gözükmesi gerekiyor aksi taktirde en küçük birşeyde doğrulama sayfasına atar
Evet onaysız mail alabiliyorum yani açtıklarımın %95 i ilk onaya düşmüyor düşenlere zaten hiç işlem yapmıyorum kullandığım programları zamanım olduğunda forumda konu açıp açıklıyıcağım
masa üstünden telefon onaysız açıyorum. bu yöntemle açabileceğim en sağlam gmailleri açtım. eğer gmail açarken yani ilk açılışta telefon istiyorsa sizden huylanmıştır. taze gördüğü bilgisayardan telefon istemez. işte o en sağlam gmail olur. nasıl açıyorsun diyorsanız biraz kafa yorun bulacaksınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.